Şimdi Ara

Fifa 15 (PC) Pro Club severler buraya!!!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
1
Favori
2.297
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yeni bir kulüp kuruyorum, fazla detaya giremiyorum şu anda. İlgilenen arkadaşları bu başlığa beklerim. Detaylar ve şartlar çok yakında.

Beyler şartlar değiştiği için kulüp kapatıldı ancak şu anda daha kalabalık ve güzel bir ekiple beraberiz. CB-RB-LB-GK oyuncu arayışımız devam ediyor. Bu mevkilerde oynamaktan keyif alanlar lütfen originden benimle irtibata geçsin. Origin ID: armut

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zeji777 -- 30 Ocak 2015; 19:32:57 >

• Fifasever olarak katılabiliriz
  • yunusozkan origin.
  • bende katılabilirim
    sabrixsc kullanıcı adım origin
  • Gelirim hocam. Takım kurunca yazarsın buraya ismini falan. Abuk subuk bişey olmasın da

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba arkadaşlar,
    Başlığı açan arkadaş ile yaklaşık 5 senedir beraber oyun oynuyoruz. Fifa 2011 den beri de kulüp tecrübemiz var. Kurduğumuz takıma gelmek isteyen arkadaşları bekleriz.

Fakat oyun zevki ve gerçekliğe daha yakın futbol oynayabilmek için gelecek arkadaşlardan beklentilerimiz var.

Herşeyden önce kulüpte oynayan kişilerin zevk alması birinci koşulumuzdur.
    CPU oyuncular bu oyunda efektif oynadıkları için, oyuna CPU oyuncuları katmayı seven, takım oyunundan hoşlanan ama oyunda fantezisinide eksik etmeyecek arkadaşları kulübümüze bekleriz. Kazanmaktan önce oyundan zevk almak daha önemlidir. Bu mantaliteye sahip herkesi aramızda görmeyi isteriz.

Origin ID: BrkD22 yada armut
    Kulüp Adı: Lambuka FC

Origin üzerinden yada buradan iletişime geçebilriz. Herkese iyi oyunlar dilerim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyun nasıl beyler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Katılabilirim ORIGIN : FIRSTBLOOODTR
  • Bende varım.Fifa 15 cimbomx123 :)

• Bende varım ekleyin konuşalım omikbaba14
  • quote:

Orijinalden alıntı: Allame&Joker

Bende varım ekleyin konuşalım omikbaba14

Hoşgeldin,

Originde bir problem var sanırım. Cevap yazamıyorum. Ben sana kulupten davet gönderirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BrkD22

quote:

Orijinalden alıntı: Allame&Joker

Bende varım ekleyin konuşalım omikbaba14

Hoşgeldin,

Originde bir problem var sanırım. Cevap yazamıyorum. Ben sana kulupten davet gönderirim.

buradan mesajtan konuşalım mı
  • arkadaslar bende katılmak istiyorum aranıza :D hepınıze orıgınden ıstek gonderdım sımdı takımı arayıp transfer olucam guzelce bı takım olusturup oynayalım su oyunu :D ben sol kanatım ama kaleci de olurum eksik kalırsa :D
  • origin ıd: ataozcan1

mevki: cam yada cb

overall: 91
  • Takım kurduk 1-2 kişiye ihtiyacımız var

gelmek isteyen özel mesaj atsın yada burdan yazsın hemen origini göndericem.
  • Fut bir kez daha lanet ettirdi bi sure oynamam heralde.Pro Clubsa saricam ama oyuncum cok gucsuz nasil kisa yoldan guclendiricem ben bunu.Bi maca giriyorum herkes 88 90 civari ben 75 ortalikta geziyorum

• Turkish Dlight kulubüne beklerim :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.