Şimdi Ara

Fifa 15 Kasma Problemi Fps Yüksek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.122
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Fifa 15te aşırı bir kasma sorunu var low yapıyorum daha çok kasıyor oyun high aldığımda fps 60a kitli 35 fps civarı gözüküyor ama kasmadan oynanmıyor 30a kitlediğimde 25 fps civarı gözüküyor ama biraz daha iyi oynanıyor. Çözünürlüğü 800 600 very low yaptım hep kastı hiç oynanmıyordu slow motion gibi sistem q6600 3gb ram hd5830 1 gb ekran kartı ne yapmam lazım ram alsam düzelir mi sizce

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brnk -- 4 Şubat 2015; 19:45:05 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Sistemi komple yenilemeniz lazım. Bu sistemde fifa 15 oynanmaz. Ram ile olacak iş değil. Oyunun çalışması bile mucize.
    Oyunun en düşük gereksinimlerinin de altında kalıyor bu sistem.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bulkan

Sistemi komple yenilemeniz lazım. Bu sistemde fifa 15 oynanmaz. Ram ile olacak iş değil. Oyunun çalışması bile mucize.
    Oyunun en düşük gereksinimlerinin de altında kalıyor bu sistem.

Nasıl altında kalıyor rami 4 gb yaptım bu gün hiç bir şey değişmedi
  • Değişmez tabi en başında söyledim. Basbaya altında kalıyor. Okumadınız mı fifa 15 resmî sistem gereksinimlerini, en düşük & önerilen bileşenleri?
    Yazık olur yani bu sisteme yapacağınız tek kuruş masrafa.
    Boşa ram almışsınız, ben sizin iyiliğiniz için söyledim yine de kendiniz bilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bulkan

Değişmez tabi en başında söyledim. Basbaya altında kalıyor. Okumadınız mı fifa 15 resmî sistem gereksinimlerini, en düşük & önerilen bileşenleri?
    Yazık olur yani bu sisteme yapacağınız tek kuruş masrafa.
    Boşa ram almışsınız, ben sizin iyiliğiniz için söyledim yine de kendiniz bilirsiniz.

İşlemci macununu yeniledim şimdi akıyor oyun
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Battlefield 5 Performans sorunu
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.