Şimdi Ara

FIFA 15'in Yeni Videosu, Oyunun Gerçekçi Grafiklerini Gösteriyor (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
0
Favori
500
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • ya ben anlamıyorum daha ne istiyor bu adamlar .. grafikler kusursuz.. oynanış kusursuz. fizik kusursuz.. pes' deki gibi robotları oynamak dahamı iyi geliyor size . hayret bişey

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • la bırakın gidin ya fizik özürlü oyun formalar hala boru paça çok az hareket ediyor dizüstü ile short arasında görünmez bir duvar sanki vücudun hareketine göre o formaların vücuda yapışması lazım bacağını ileri geri kaldıran futbolcuda shortun bacağa yapışması arkadan ya da önden esnemesi gerekirken hala önde arkada boşluk var 2k nba serisinde bunu yıllar önce aşmasına rağmen adamlar hala fifa da başaramadı ea dandikliği işte.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tizar -- 2 Temmuz 2014; 15:05:54 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • milim milim gelişen bir yapım.ea sports dua etsin,futbol çok sevilen bir spor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: BerkayDr

    Tamam FİFA çok güzel bir seri ve bende b<span class="g2zsbl52mu3" id="g2zsbl52mu3_6">ayı</span>lıyorum.Ancak Allah aşkına şu oyunun 14'ten farkı ne ben söyleyeyim direk ve taraftarlar öncelikle oyuncuların yüzlerine bir şey yapmalılar ayrıca hala fizik sorunları var.Fifa 14'ün neredeyse aynısını 15 diye koyuyorlar ve siz de yeni nesil budur çok geliştirmişler falan diyorsunuz.Lütfen kendimizi kandırmaya hiç gerek yok.Fifa tek başına kalınca paragöz EA'de bunu fırsata çevirip her yıl aynı oyunu önümüze koyacak.


    Kardeşim bi kere oyun motoru farklı zaten. fifa 14 te bile yeni nesile çıkan oyunlar ps3 deki oyun arasında çok fark vardı neyse yüz konusunda haklı olabilirsin ama moddingway kur rahat kardeşim. binlerce yüz ekleniyor zaten oyuna.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >




  • PES' e yazık oldu

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • EA ne yapsa yaranamaz sizlere...

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: tizar

    la bırakın gidin ya fizik özürlü oyun formalar hala boru paça çok az hareket ediyor dizüstü ile short arasında görünmez bir duvar sanki vücudun hareketine göre o formaların vücuda yapışması lazım bacağını ileri geri kaldıran futbolcuda shortun bacağa yapışması arkadan ya da önden esnemesi gerekirken hala önde arkada boşluk var 2k nba serisinde bunu yıllar önce aşmasına rağmen adamlar hala fifa da başaramadı ea dandikliği işte.

    2K ise futbolu öğrenmeyi başaramadı. Adamlar bas bas bağırdı, futbol uzmanlık alanımıza girmiyor, futbol oyunu yapmayı düşünmüyoruz diye. Ayrıca senin 10 basketbolcuyla, 22 futbolcunun fizik ve animasyon hesaplamalarının farkından haberin yok galiba. Seyirci farkına ve stad detayına hiç girmiyorum bile.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: serhat_ps3

    <blockquote class="quote"><i>alıntı:</i><br><br>Orijinalden alıntı: hjl<br><br><blockquote class="quote"><i>alıntı:</i><br><br>Orijinalden alıntı: Çağlar Yılmaz<br><br>EA Momentum Sorunu Çözmediği Sürece Benden Dünyanın En Gerçekci Oyunu Olsa Bile 5 Kuruş Para Çıkmaz</blockquote><br><br>Sence momentum sistemi kaldırılmalı mı ? Yoksa etkisi mi azaltılmalı ?</blockquote><br>Momentum belasını on-off yapma gibi bir seçenek gelmesi lazım, arkadaşlar adamlar affedersiniz ama sizi salak yerine koyuyor, oyunu iyi oynayamayanlar da iyi oynuyormuş gibi gözüksün onlarda zevk alsın diye iyi oynayan taraf hep kesiliyor hele ki ultimate team de akıllara zarar şeyler oluyor. Oyunu daha fazla kişi alsın hard core oyuncular çoşup Casual oyuncuları oyunun dışına itmesini engellemesi için yapılan bu saçmalığık dizisini halen göremiyorsanız sizde Fifa nın casual oyuncu kitlesisiniz.<br>Abarttığımı düşüneceksiniz ama bu olayı BF 4 içinde uygulamaya koymuşlar şöyleki normalde bir adamı atıyorum 5 mermide mi öldürüyorsunuz, ikinci adam yakında ise onuda 5 mermi ile değil 6-7 mermi ile öldürüyorsunuz öldürdüğünüz adam sayısına göre harcayacağınız mermiyi arttırıyor böylelikle oyunda ustalaşıp diğer oyuncuların oyundan soğumasına izin vermiyor.


    Kusura bakma ama BF4 bölümünde fena saçmalamışsın. Sürekli BF4 oynuyorum ve videolarını seyrediyorum ama bunu ilk defa senden duydum. Bunu kim söylediyse iyi kandırmış seni.




  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.