Şimdi Ara

FIFA 14 Unable to connect the EA servers hatası!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
1
Favori
13.034
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler oyunu aldım. 1-2 gün sorunsuz oynadım bugün ne zaman girmeye çalışsam Unable to Connect to the EA Servers alıyorum.... Bazen bağlanıyorum oda böyle çok ağır ağır oluyor sonra hemen Bağlantıyı kaybediyorum.. İnternette bir sıkıntı yok tüm sitelere girebiliyorum aynı anda teamspeakden hiç düşmeme rağmen Origin'den ve EA'den düşüyorum ne yapacağım ben?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wraths Trap -- 15 Ekim 2013; 0:59:29 >

• sanırım ttnetle alakalı bağlantıda bi sorun var forumdada ea serverlarına bağlanamayan arkadaşlar var sorun ea olsa listemdeki arkadaşlarımda oynayamazdı
  • Bende de aynı sorun var 8'den beridir aynı problem devam ediyor.
  • Şimdi anlaşıldı :D Bende kafayı yiyordum kaç saattir düzelir inşallah en kısa sürede.. Giriyorum 1 maç atıyorum sonrasında connection gidiyor.
  • Sabah oldu hala düzelmemiş lanet şey. Bana özel olmasından korkuyorum problemin.
  • EA FC'ye bağlanamadan season oynayabiliyorum saçmalık arada menüde gidip duruyor nasıl bir şey bu?
  • hala bağlanamıyorum serverlara bağlantı hızı gayet normal gözükuyo birşeyde terslik var ama çözemedim !
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ben bağlanıyorum ama oyuna ilk girişte bağlanmıyor menüde biraz deneyince girebiliyorum arada bir de düşürüyorum var bi sıkıntı.. Menüde bağlanmaya çalış.
  • bir gelişme var mı acaba? bende hala aynı sorun devam ediyor
  • bende de hala var dünde vardı
  • abi bu ne ya iki gündür maç yapılmıyor
  • hala devam ediyor online maç atabiliyorum ama 1 maçtan sonra hemen bağlantı kopuyor falan. Direk bağlanma yok.
  • Sorun devam ediyor sakarya bölgesinde internet bağlantısı sorunu var ttneti aradim herşey normal diyorlar tt neti arayan varmi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben aramadım çünkü adım gibi eminim hiç bir sorun yok diyeceklerinden..
  • Modemi bi açıp kapatın. Bende akşam 6'ya kadar filan öyleydi modemi açıp kapattım şimdi sorun yok.
  • oynayanlar nasıl oynuyor çözemedim oyunda sorun olsa onlar oynayamaz netle ilgili genel bir sorun var
  • nasıl düzelecek bu ya sıktı ama
  • bugün 3. gün ve hala bi çözüm bulamadım allah belanı versin ttnet bi de playstore dan aldım oyunu... ulan satıyosun bi takip et
  • sorun hala devam ediyor. bir cevap alabilen var mı sorun ile ilgili?
  • Malesef bayram günü sövmek istemiyorum ama ttnet sorun yok diyolar söverek konuşacaksın ki çözüm bulalım hala herşey normal diyolar bu kadar sorun yaşayan insan yalan mı söylüyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.