Şimdi Ara

FIFA 14 PS4 DONANIM FORUM LIGI + TAKIMLAR+MAç SONUçLARI +FIKSTüR (27. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
682
Cevap
3
Favori
9.484
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Turnuva gayet güzel gidiyor çekişmeli çok iyi oyuncular var porto ve romanın önünü kesmek lazım arkadaşlar
  • shaktar schalke : 4-2
    Maç çok zevkliydi arkadaşı tebrik ederim
  • Shaktar 4 Schalke 2

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • benfica schalke : 1-5
    Schalke böyle üst üste puan kaybı yapınca çoşuyor anlamadım takımı bir türlü Dk. 90daki Boateing in golü süperdi valla
  • 10.HAFTA SEVİLLA - PORTO 2-2

tebrik ederim arkadası

ılk devrede 10 , 2. devrede 9 kısı kaldım . son 2 macta 3 kırmızı , daha dıkkat etmem lazım
  • Sevilla , Lazio , Lyon online olduğunuzda haber verin psndeyim
  • Bilmiyorum turnuvanın kurallarını ama katıldığım her PES turnuvasında gole giderken rakibin size arkadan bilerek ve isteyerek yaptığı kırmızı kartlık hareketler direk diskalifiye ile sonuçlanır. Bu arkadaş da maç 2-2 ve 90 iken kaleci ile akrşı karşıya iken hatta kale boş ve ben aşırtmaya basmışken arkadan bana kayarak mükemmel bir şekilde 3. golümü engelledi. Eğer böyle bi kural varsa buyrun bende videosu vardır. Yapılana da bi ad vermek isteyip başka bir tartışma yapmak istemiyorum ancak katıldığım her turnuvada bunun adı DİSKALİFİYE olmuştur.

Lig yöneticisi konuyla iligili beni aydınlatırsa sevinirim. Halan pozisyona boş boş bakıyorum öyle...
  • fantastiko_92 kullanıcısına yanıt
    Hocam müsaitseniz maçı yapalım ben schalke sahibiyim.
    Psn ZaferKalaTR sizi ekleyemedim bir türlü
  • Roma - GS macını en kısa sürede ikimizin de müsait olduğu uygun bi zamanda , büyük ihtimal bugün yapacağız

• quote:

Orijinalden alıntı: NE0NB1RD

Roma - GS macını en kısa sürede ikimizin de müsait olduğu uygun bi zamanda , büyük ihtimal bugün yapacağız

Bugun 10 da online olcam dostum yapariz insallah bide astonvilla macim var ama denk gelmedik arkadasla hic

• quote:

Orijinalden alıntı: PleasantSinger0

lazio olarak online ım hocam siz online mısınız şu anda ? yada ne zaman müsait olursunz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: fantastiko_92

Bilmiyorum turnuvanın kurallarını ama katıldığım her PES turnuvasında gole giderken rakibin size arkadan bilerek ve isteyerek yaptığı kırmızı kartlık hareketler direk diskalifiye ile sonuçlanır. Bu arkadaş da maç 2-2 ve 90 iken kaleci ile akrşı karşıya iken hatta kale boş ve ben aşırtmaya basmışken arkadan bana kayarak mükemmel bir şekilde 3. golümü engelledi. Eğer böyle bi kural varsa buyrun bende videosu vardır. Yapılana da bi ad vermek isteyip başka bir tartışma yapmak istemiyorum ancak katıldığım her turnuvada bunun adı DİSKALİFİYE olmuştur.

Lig yöneticisi konuyla iligili beni aydınlatırsa sevinirim. Halan pozisyona boş boş bakıyorum öyle...

Hocam öncelikli isyanınızı haklı buluyorum bende olsam aynı tepkiyi verirdim ama birde şu tarafdan bakın ...Futbolun belli bir kuralları vardır...ve arkadaşda zaten yaptığı yorumda kırmızı kart gördüğünü söyledi...Yani yaptığın bedelini ödemiş oldu..Olan tabii gole oldu...Sen golden oldun...Ama o da futbol kuralları içinde en kusurlu hareket olan son adamı düşürdü ve karşılığındada kırmızı kart görmüş yanlış anlamadıysam?dolayısıyla ben ilk sayfaya böyle bi kural koymadım...Sadece skor avantajını zaman geçirerek maçı oyalayan , tempoyu düşüren oyunu çirkinleştiren bir oyun anlayışına karşıyım...

Yani uzun lafın kısası diğer turnuvalarda böyle bir kural koymuş olabilirler..Ama böyle bi kural bu turnuvada yok....Ayrıca bu kuralıda biraz boş buluyorum...Çünkü dediğim gibi bunlar futbolun içinde olan şeyler...He dersinki , yaptığı etik mi ? yada fair-play e yakışırmı diye ? işte bu tartışılır...ama dediğim gibi hakem zaten gerektiği gibi davranıp o oyunucuyu oyundan ihraç etmiştir...Dolayısıyla diskalifiyelik bir durum yok...

• quote:

Orijinalden alıntı: aykutovic1217

quote:

Orijinalden alıntı: PleasantSinger0

lazio olarak online ım hocam siz online mısınız şu anda ? yada ne zaman müsait olursunz?

hocam senin psn doğru mu. bulunamadı diyor
  • aykutovic1217 kullanıcısına yanıt
    Hocam akşam 10dan sonra müsait olurum sizin içinde uygunsa yaparız
  • aykutovic1217 kullanıcısına yanıt
    Evet dk 90'da yapılıp kırmızı kart verdikten sonra tabi canım çekmiş cezasını arkadaş baya.Frikikten sonra arkadaş topu dikiyor top bana geçiyor maç bitiyor. Nasıl çektiyse cezasını anlamak mümkün değil. Oyunun en çirkin halini yapıyor, madem futbolda böyle var diyorsun futbolun gerçek kurallarıyla oynuyorsun o zaman bu adama da 4 maç ceza verilsin ÇÜNKÜ FUTBOLUN KURALI BU ! Arkadaş 2-1 öne geçirip zaman da geçirdi tempoyu düşürdü ayrıca maç içinde ben bunları es geçiyorum lafını dahi etmiyorum ancak 90'da yaptığı bu hareketin hiçbir turnuvada karşılıksız kalmaması gerekir ki, gün gelir bir gün gerçek bir turnuvaya katılırsanız şartlarında yazar. Bu ülke genelindeki turnuvalarda da dahildir.

Neyse madem böyle basiretsiz bir turnuva anlayışı var bu arkadaşın yaptığı da yanına kar kalıyor.

BEN SEVILLA OLARAK TURNUVADAN ÇEKİLİYORUM.

EĞLENMEK İÇİN OYNARKEN ŞU YAPILANA BAKIN...

biz bütün gün millet için koşturalım eve gelelim daha da sinirlenelim...

• İsteyen zaman da geçirir isteyen faul de yapar ne yani futbolun kurallarını baştan mı yazalım nedir?
    ha turnuvada şöyle bir kural olabilir kırmızı gören oyuncu en az iki maç oynamaz
  • quote:

Evet dk 90'da yapılıp kırmızı kart verdikten sonra tabi canım çekmiş cezasını arkadaş baya.Frikikten sonra arkadaş topu dikiyor top bana geçiyor maç bitiyor. Nasıl çektiyse cezasını anlamak mümkün değil. Oyunun en çirkin halini yapıyor, madem futbolda böyle var diyorsun futbolun gerçek kurallarıyla oynuyorsun o zaman bu adama da 4 maç ceza verilsin ÇÜNKÜ FUTBOLUN KURALI BU ! Arkadaş 2-1 öne geçirip zaman da geçirdi tempoyu düşürdü ayrıca maç içinde ben bunları es geçiyorum lafını dahi etmiyorum ancak 90'da yaptığı bu hareketin hiçbir turnuvada karşılıksız kalmaması gerekir ki, gün gelir bir gün gerçek bir turnuvaya katılırsanız şartlarında yazar. Bu ülke genelindeki turnuvalarda da dahildir.

Neyse madem böyle basiretsiz bir turnuva anlayışı var bu arkadaşın yaptığı da yanına kar kalıyor.

sevilla rica etsem özele bakarmısın.

• quote:

dostu bunu yapan arkdas kım hangı takım soylermısın

• Takımı porto hocam, niye sordunuz?
  • 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.