Şimdi Ara

FIFA 14 Overall Manager Mod Transfer

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
4.551
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar önceki oyunlarda aramada mesela 75-80 arası overal seçiyordum ona göre oyuncular çıkıyordu şimdi göremedim o özelliği illa oyuncunun adını takımını mı bilmem gerekiyor alabilmem için?

• Bu ne yav her tarih atladığımda kovma mesajı geliyor daha hazırlık maçı yapmadım bi de oyundan attı şimdi anlamadım olayı.
  • Beyler acil cevap lazım bende aynı konudan yakınıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi multitap42 -- 14 Ekim 2013; 23:31:09 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: multitap42

Beyler acil cevap lazım bende aynı konudan yakınıyorum

İnternetten tutorial izledim bu sene yok oyunda overall anladığım kadarıyla scout a sorduruyosun herifi o da sana aralık halinde gösteriyor şansına ne çıkarsa speed 75-85 gibi adam 76 da olabilir 85 te.Oyundan atma yaşadım manager mod da sağlam bi crack gelene kadar kick off takılıyorum yalnız bu kadar saçma oyun görmedim.FIFA 13 ne güzeldi.Bunda Professional oynuyorum Türkiye ile Hollanda'ya 6 atıyorum.Bir üst seviyeye geçiyorum World Class maçta 3 atağım var.Bir de kendi iyi oynasa neyse şerefsiz oyun beni engelliyor oyuncu topun üstünden atlıyo iki tanesi çarpışıyo pasın her türlü geçeceği noktada gidiyor adama çarptırıyo topu.

Adam sağa dönenene kadar mevsim değişiyor.Durduk yere topu ayağından açıyor.PSG'deki Lucas herhalde şuan dünyada oynayan en hızlı top 5 dedir.Hakan Balta 40 metre geriden depar atıp alıyo enteresan valla eskiden abartırlardı roberto carlosla kaleden kaleye giderdik şimdi de abartıyorlar hiç bişey yapamıyoz yav arkadaş robben-cr7 vs. bu adamlar yeri geldi mi koşarak geçerler bekleri ama bu oyunda imkansız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Essentiel -- 15 Ekim 2013; 0:02:29 >

• Essentiel kullanıcısına yanıt
    Aynen böyle rezelat görmedim hevesim iyice kaçtı bune hile mod bir çözüm gerekiyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.