Şimdi Ara

Fifa 14 Online Oynayamama Sorunu ( Sorun Çözüldü)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
547
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhabalar öncelikle bir kaç gün evvel fifa 14 aldım ps3 ' e ps storedan fakat online oynayamıyorum. Servera bağlanabiliyorum ultimate team moduna girebiliyorum transfer pazarı falan hepsi var yani netle alakalı bir sıkıntı yok ama ut modunda başkalarıyla oynayamıyorum. Bunun dısında match lobbiesde kimseyle oynayamıyorum head to head seosansta da kimseyle oynayamıyorum.Mesele sıkıntı şu oluyor Head To Head Seosans'a giriyorum takım seçip rakip arıyorum rakip bulundu diyor normalde arenaya atar ondan sonra ama öyle olmuyor rakip ayrıldı gibisinden hata alıyorum her defasında oyunu silip tekrardan yükledim yine olmadı dediğim gibi internetle ilgili sıkıntı yok Battlefield 4 ü falan sorunsuz online oynuyorum. Pc platformunda da fifa 14 var onu da sıkıntısız oynayabiliyorum ama ps3'te ne yaptıysam oynayamadım internette de araştırdım herhangi bir konu bulamadım eğer sizlerin bir fikri varsa yardımcı olursanız sevinirim hepinize iyi forumlar...

Modemi fabrika ayarlarına döndürüp hızlı kurulum yaptım kendiliğinden halloldu sorun online oynayabiliyorum artık sıkıntısız olur da başka bir arkadaş da aynı sorunu yaşarsa bu yola başvurabilir sanıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ahm3tG -- 3 Mart 2014; 12:59:37 >

• Fifa 14 pc de ultimate team oynanabiliniyor mu ?
  • Alakalı mı bilmiyorum ama şu günlerde PS4'te fifa14'te de serverlerde sıkıntı var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Grondahl11

Fifa 14 pc de ultimate team oynanabiliniyor mu ?

Oynanabiliyor oyunu orijinal olarak satın alırsanız origin üzerinden fifa 14'ün tüm modlarını oynayabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Since1903

Alakalı mı bilmiyorum ama şu günlerde PS4'te fifa14'te de serverlerde sıkıntı var.

Serverlarda fifa 12'den beri hep bir sıkıntı var oyunlarda takılmalar olsun menülerle takılmalar olsun ultimate team modunda değişik hatalar olsun hep var. fifa 14'te bu çok var ultimate team modunda transfer pazarında sayfa değiştirirken kopmalar en büyük örneklerinden diyebilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ahm3tG

quote:

Alakalı mı bilmiyorum ama şu günlerde PS4'te fifa14'te de serverlerde sıkıntı var.

Serverlarda fifa 12'den beri hep bir sıkıntı var oyunlarda takılmalar olsun menülerle takılmalar olsun ultimate team modunda değişik hatalar olsun hep var. fifa 14'te bu çok var ultimate team modunda transfer pazarında sayfa değiştirirken kopmalar en büyük örneklerinden diyebilirim.

Aynen öyle. Ben seasons modunu oynuyorum inanılmaz sıkıntılı zamanlar olabiliyor. Mesela az önce 1 saat oynadım hiç olmdı. Fakat dün gece 2 saatte 1 maç yapabildim.
    Dediğin gibi bu kronik bir sıkıntı oldu. Ea ise 3-4 ayda bir güncelleme yapamaktan başka bişey yapmıyor , o da işe yaramıyor.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Ahm3tG

quote:

Aynen öyle. Ben seasons modunu oynuyorum inanılmaz sıkıntılı zamanlar olabiliyor. Mesela az önce 1 saat oynadım hiç olmdı. Fakat dün gece 2 saatte 1 maç yapabildim.
    Dediğin gibi bu kronik bir sıkıntı oldu. Ea ise 3-4 ayda bir güncelleme yapamaktan başka bişey yapmıyor , o da işe yaramıyor.

Elden bir şey gelmiyor fifa bir aşk diyebilirim almadan olmuyor :)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    FİFA 11 crack sorunu
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ahm3tG A kullanıcısına yanıt
    Orası öyle :)

• quote:

Her gun var aslinda, dogru durust transfer marketten bile birsey alamiyoruz

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.