Şimdi Ara

Fifa 14 Menü'de Kasma Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
973
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Başlıkta da belirttiğim gibi Fifa 14'te maçları oynarken hiçbir sorun yok fakat menülerde(ana menü,career mode,ultimate team vb.) çok yavaş,takılarak ileriliyor eskiden böyle değildi.Sorun neden kaynaklanıyor olabilir?

Not:Ps3 slim 320gb olan modelden.

Edit:

Bu video'yu örnek olsun diye koydum. 9.dk'dan itibaren olan lag'in biraz daha fazlası bende hep devam ediyor yani video'daki gibi bir süre sonra kesilmiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fhistle-X -- 16 Haziran 2014; 15:40:57 >

• up
  • Malesef ps3 de boyle bir sorun var kariyer kisminda xbox 360 da da oynadim ps4 tede hic birinde bu sikinti yok niyeyese ps3 de var duzeltemedilerde yamalarla sanirim. Hic oynancak gibi degil bu sekilde cok sinirimi bozmustu belki cozumunu bulan vardir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yuzi_35

Malesef ps3 de boyle bir sorun var kariyer kisminda xbox 360 da da oynadim ps4 tede hic birinde bu sikinti yok niyeyese ps3 de var duzeltemedilerde yamalarla sanirim. Hic oynancak gibi degil bu sekilde cok sinirimi bozmustu belki cozumunu bulan vardir.

Aynen xbox 360 versiyonunu izledim, career mode'da yağ gibi akıyordu ve teması,hatları daha güzeldi sinirim bozuldu.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Fifa 23 Oyundan atma sorunu
    2 yıl önce açıldı
    mafia 3 kasma sorunu
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.