Bildirim
Fifa 14 kürekli oyuna Moddingway yaması ?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
benm oyunum orijinal , kursam ne sıkıntı olur acaba -
quote:
Orijinalden alıntı: bnttn
benm oyunum orijinal , kursam ne sıkıntı olur acaba
Orjinalde sıkıntı yok.Sıkıntı korsanda çalışmıyor. -
peki online oynamamı etkiler mi yani oyunum hata verir mi acaba -
hayır -
hemen deneyeceğim ozaman :) -
Yamanın linki varsa atabilirmisiniz ? -
quote:
Orijinalden alıntı: Carnage694
Yamanın linki varsa atabilirmisiniz ?
moddingway'ın sitesi hocam. -
quote:
Orijinalden alıntı: Rhaegar Targaryen
Arkadaşlar oyun kürekli.Moddingway yamasını kurdum.Geçen sene olan yama bu sene olmuyor.Skidrow kürekle alakalı bir durum mu acaba ?
Kürekli oyun oynayıp bu yamayı çalıştırabilen var mı forumda ?
Evet kardeşim bende de aynı sorun var Fifa 13 te moddingway kullandım hiç bir sorun yaşamadım ama fifa 14 te olmuyor moddingway installerden yüklemeleri yapıyorum ama hiçbir değişiklik olmuyo oyunda -
Buradan yaptım çalıştı.
http://www.moddingtr.com/resmi/fifa-14-moddingway-mod-spor-toto-super-lig-v2-5-0-2-5-1/
Tek sorun, oyun içinde sayfanın altındaki futbolcu isim ve nosu olan bar(çubuk)lar gitti.
Ayarlardan baktım, sorun görünmüyor. Bu durumda ben de oyuncuların ismini takip etmek için üstlerinde isim çıkmak üzere ayar yaptım.
Bunun sebebini ve çözümünü bilen var mı?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hacim2 -- 22 Haziran 2014; 1:07:59 >
-
quote:
Orijinalden alıntı: Hacim2
Buradan yaptım çalıştı.
http://www.moddingtr.com/resmi/fifa-14-moddingway-mod-spor-toto-super-lig-v2-5-0-2-5-1/
Tek sorun, oyun içinde sayfanın altındaki futbolcu isim ve nosu olan bar(çubuk)lar gitti.
Ayarlardan baktım, sorun görünmüyor. Bu durumda ben de oyuncuların ismini takip etmek için üstlerinde isim çıkmak üzere ayar yaptım.
moddingway le boşuna uğraşma bence hatta mümkünse hiçbir yamayla..neden mi çünkü sen kariyer kurup oynarsan milli takım maçlarında skorbord cl skorbordu oluor..sırf onu düzeltemediğimden yamadan soğudum..sadece bu değil diğer bütün yamalarda aynı skorbord sorunu var..ayrıca oyun orjinalse ultimate team de sıkça oyundan atıyor..fifa da zaten yamaya gerek yok tüm takımlar formalar stadyumlar lisanslı pesteki gibi lisanssız değil ama yinede sen bilirsin moddingway den daha iyi bir yama vardı kurulumuda basit..skorbordlar felan cl oluyor star tv logosu geliyor türkiye ligi var içinde istersen pm atabilirim linkini
-
quote:
Orijinalden alıntı: avei21
quote:
Buradan yaptım çalıştı.
moddingway le boşuna uğraşma bence hatta mümkünse hiçbir yamayla..neden mi çünkü sen kariyer kurup oynarsan milli takım maçlarında skorbord cl skorbordu oluor..sırf onu düzeltemediğimden yamadan soğudum..sadece bu değil diğer bütün yamalarda aynı skorbord sorunu var..ayrıca oyun orjinalse ultimate team de sıkça oyundan atıyor..fifa da zaten yamaya gerek yok tüm takımlar formalar stadyumlar lisanslı pesteki gibi lisanssız değil ama yinede sen bilirsin moddingway den daha iyi bir yama vardı kurulumuda basit..skorbordlar felan cl oluyor star tv logosu geliyor türkiye ligi var içinde istersen pm atabilirim linkini
Teşekkürler bilgiler için.
Aslında FIFA Türkiye ligini koysa sorun etmeyecem. modla da uğraşmayacam ama yok işte.
Aslında ben sadece Turnuva modu oynuyorum.
Sadece bu problem kötü oldu, buna çözüm yok mu bildiğin?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hacim2 -- 22 Haziran 2014; 21:10:44 >
-
o skorbord sorununun tek çözümü mod seçiciden skorbordları hepsini default yaparsın..o zaman fifa nın kendi skorbordları olur ..onun dışında maalesef bir çözüm bulamadım o yüzden yamayı sildim. -
Yani alttaki bar sorunu da mı skorboardla ilgili.. Şu an zaten hepsi default taydı. -
quote:
Yani alttaki bar sorunu da mı skorboardla ilgili.. Şu an zaten hepsi default taydı.
bar başka bir sorundan kaynaklanıyor bende düzgündü oyuncu barı bölümü ama onun çözümünü bilmiyorum -
eyvallah kardeş. çözüm bulursam ben yazarım inşaallah .
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X