fifa 14 devamlı oyundan atıyor.tamamen kapanıyor... head to head yapıyorum 1 mac yapabiliyorum sonra kapanıyor..tekrar ugrasıp acıyorum.... cozumu yokmu
hala cozum bulamadım
originden oynuyorum bende sürekli kapanıyor season oynayamadım bir türlü update gelmesi gerek
bendede sürekli oyundan atma sorunu var çözüm buldunuz mu arkadaşlar?
ben origin yetkilileriyle canlı chat yaptım... onlar cozdurdu sorunu...
origini ac..applicatin settingse tıkla... origin in game secenegine gel...enable origin in game kutucugundaki tik işaretini kaldır....
bana bunu yaptırdılar duzeldi...
ben yaptım aynı şeyi kardeş ama sadece 1 maç düzgün yapabildim sonra gene aynısı olmaya başladı
quote:
Orijinalden alıntı: 2berkist
ben yaptım aynı şeyi kardeş ama sadece 1 maç düzgün yapabildim sonra gene aynısı olmaya başladı
origin help bolumunden yetkililere ulas hocam... ama yarım saate falan anca geliyorlar yayına..
görüştüm helper ile ancak bana ekran kartımın yetersiz olduğunu anlattı bulduğu sonuç bu halbuki nvidia 525 m ekran kartım gayet yeterli seviyede ultimate teamde online maç yapabiliyorum ancak head to head yapamıyorum bunun ekran kartı ile ilgisini olduğunu sanmıyorum bir çözüm bulamadım hala
arkadaslar bende v5 yapdım ama hayla kapanıyor yardım edermisiniz teamviverden lütfen bana ulasın
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme