Şimdi Ara

fifa 14 devamlı kapanıyor

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
9.022
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • fifa 14 devamlı oyundan atıyor.tamamen kapanıyor... head to head yapıyorum 1 mac yapabiliyorum sonra kapanıyor..tekrar ugrasıp acıyorum.... cozumu yokmu

• hala cozum bulamadım
  • originden oynuyorum bende sürekli kapanıyor season oynayamadım bir türlü update gelmesi gerek
  • bendede sürekli oyundan atma sorunu var çözüm buldunuz mu arkadaşlar?
  • ben origin yetkilileriyle canlı chat yaptım... onlar cozdurdu sorunu...

origini ac..applicatin settingse tıkla... origin in game secenegine gel...enable origin in game kutucugundaki tik işaretini kaldır....

bana bunu yaptırdılar duzeldi...
  • ben yaptım aynı şeyi kardeş ama sadece 1 maç düzgün yapabildim sonra gene aynısı olmaya başladı
  • quote:

Orijinalden alıntı: 2berkist

ben yaptım aynı şeyi kardeş ama sadece 1 maç düzgün yapabildim sonra gene aynısı olmaya başladı

origin help bolumunden yetkililere ulas hocam... ama yarım saate falan anca geliyorlar yayına..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    pes 2019 60 FPS SORUNU BAŞLADI
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • görüştüm helper ile ancak bana ekran kartımın yetersiz olduğunu anlattı bulduğu sonuç bu halbuki nvidia 525 m ekran kartım gayet yeterli seviyede ultimate teamde online maç yapabiliyorum ancak head to head yapamıyorum bunun ekran kartı ile ilgisini olduğunu sanmıyorum bir çözüm bulamadım hala
  • arkadaslar bende v5 yapdım ama hayla kapanıyor yardım edermisiniz teamviverden lütfen bana ulasın
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.