Şimdi Ara

FIFA 13 Hesap bloklanması hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.031
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Oyun daha çıkmamışken web apps dan ultimate team gireyim dedim sonra ne yaptıysam artık hesabımı kilitlemişim(evet kendim kilitledim ellerimle) Şimdide açılmıyor. Şu yazı var
    "ACCOUNT LOCKED

Your Account has been locked. You can reset your question by logging into a trusted console. If you are unable to do so, contact a Game ****or."
    Oyuna giriyorum (fifa 13) ultimate giriyorum yeni gizli soru ve cevap istiyor yazıyorum tamam diyorum oyundan çıktığım zaman hala locklu ve oyuna tekrar girdiğimde yeniden soru istiyor. Çıkmaza girdi yani.

Bu arada creation centreden TSL indireyim dedim ligin FIFA 12 ye indirileceğini söyledi.(Yani 13 için olan ligi bookmark diyorum, fifa 12 ye birdahaki girişinizde gözükecektir felan diyor) Oyunun menüsünden yüklüyorum sonra ne kariyere nede exhibition a gelmiyor lig.

Yardımcı olursanız sevinirim. Sağolun.

• up beyler yardım

Birde android için FUT 13 uygulaması varmıdır ? Takip edebilmek için vs.
  • Dostum aynı olay bende de var sanırım Fifa 12 UTden kalan bi olay live chatden EA assistantla konuştum ben genel bi sorunmuş bu locked olanlarda 24-48 saat arası düzeltceklermiş sanırım
  • Inşallah öyledir. İngilizce çok iyi değil ben soramiyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: WrathChild

Dostum aynı olay bende de var sanırım Fifa 12 UTden kalan bi olay live chatden EA assistantla konuştum ben genel bi sorunmuş bu locked olanlarda 24-48 saat arası düzeltceklermiş sanırım

Live chat nereden yapıyoruz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: asasinodepulgas

Oyun daha çıkmamışken web apps dan ultimate team gireyim dedim sonra ne yaptıysam artık hesabımı kilitlemişim(evet kendim kilitledim ellerimle) Şimdide açılmıyor. Şu yazı var
    "ACCOUNT LOCKED

Your Account has been locked. You can reset your question by logging into a trusted console. If you are unable to do so, contact a Game ****or."
    Oyuna giriyorum (fifa 13) ultimate giriyorum yeni gizli soru ve cevap istiyor yazıyorum tamam diyorum oyundan çıktığım zaman hala locklu ve oyuna tekrar girdiğimde yeniden soru istiyor. Çıkmaza girdi yani.

Bu arada creation centreden TSL indireyim dedim ligin FIFA 12 ye indirileceğini söyledi.(Yani 13 için olan ligi bookmark diyorum, fifa 12 ye birdahaki girişinizde gözükecektir felan diyor) Oyunun menüsünden yüklüyorum sonra ne kariyere nede exhibition a gelmiyor lig.

Yardımcı olursanız sevinirim. Sağolun.

Ayni sorun bendede var help center falan hikaye 15 gundur yaziyorum ben zaman duzelecek sorun her seferinde bir zaman dilimi salladilar. Guncelleme gelicekmis artik ut ye girerken soru secip cevap girmekten biktim keza webtende giremiyorum. Sinir bozucu bir durum :@

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Key satışına başlandığı ilk gün Key satın alıp, arkadaşımın bilgisayarından Origin ile download ettik.
    Bir güzel oynadık, akabinde kendi bilgisayarıma kurdum ama sistemim yetersiz kaldığı için verim alamadım ve sırf FIFA13 için HD7670 içeren bir laptop aldım.
    İlk kurduğumuz bilgisayarda 3-4 gün sonra hatalar başladı ve en sonunda oyuna bir türlü giremez olduk.
    Şimdi son aldığım bilgisayarda Chrome, WinRar gibi yazılımlardan önce Origin'i indirdim. O derece hasretim FIFA13'e.
    Gelgelelim kurulum bitti, oyuna gireyim derken tam maç başlarken atıyordu.
    Yani ekran kartı driverı başta olmak üzere çoğu driver güncellenmiş durumda.

Şimdi ise FUT'a girince hesabınız kilitlendi diye uyarı alıyorum.

FIFA 13 Hesap bloklanması hakkında

Artık online oynamaktan geçtim bilgisayara karşı bile oyun oynamak istediğimde maça girişte atıyor.

Allahını seVen üstüme çözüm atsın...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaşlar canlı destek ekibinden biriyle görüştüm.

--

Karan:
    Thanks for contacting EA Help! My name is Karan how may I help you?
    you:
    Hello Karan
    you:
    my name is Emre
    you:
    I'm from Turkey
    you:
    i have a problem
    Karan:
    Hello Emre! how are you?
    Karan:
    Please let me know your problem.
    Karan:
    I will try my best to get it resolved.
    you:
    thank you :)
    you:
    i bought FIFA 13 on the 25th september
    you:
    but i couldnt play it until now
    you:
    because i always receive an error.
    you:
    i am dissappointed
    you:
    by the time i press play match, im thrown out of the game
    you:
    today i received a different error
    you:
    " account locked "
    you:
    please help me.
    Karan:
    Karan:
    I apologize for the inconvenience as I have the latest update, it's an temporary issue with the FIFA Ultimate Team (FUT) and FIFA 13 due to which some players FUT is locked. The dev. team is investigating the cause so that we can resolve this issue as soon as possible. We're sorry for any inconvenience this may cause, and we appreciate your patience while we work towards a resolution. We will keep you posted as soon as this has been resolved.

---

Öyle görünüyor daha bekleyeceğiz :(

• quote:

Orijinalden alıntı: trancespotter

Arkadaşlar canlı destek ekibinden biriyle görüştüm.

--

Karan:
    Thanks for contacting EA Help! My name is Karan how may I help you?
    you:
    Hello Karan
    you:
    my name is Emre
    you:
    I'm from Turkey
    you:
    i have a problem
    Karan:
    Hello Emre! how are you?
    Karan:
    Please let me know your problem.
    Karan:
    I will try my best to get it resolved.
    you:
    thank you :)
    you:
    i bought FIFA 13 on the 25th september
    you:
    but i couldnt play it until now
    you:
    because i always receive an error.
    you:
    i am dissappointed
    you:
    by the time i press play match, im thrown out of the game
    you:
    today i received a different error
    you:
    " account locked "
    you:
    please help me.
    Karan:
    Karan:
    I apologize for the inconvenience as I have the latest update, it's an temporary issue with the FIFA Ultimate Team (FUT) and FIFA 13 due to which some players FUT is locked. The dev. team is investigating the cause so that we can resolve this issue as soon as possible. We're sorry for any inconvenience this may cause, and we appreciate your patience while we work towards a resolution. We will keep you posted as soon as this has been resolved.

---

Öyle görünüyor daha bekleyeceğiz :(

bende az önce konuştum gizli cevabımı bılmıyordum web apss giremiyordum gizli sorumu değiştirmek için canlı destekden tum bilgilerimi istedi verdim teknik ekibe bildirdigini soledi max 10-12 gunde cevap gelecekmiş bakalım İnşallah problem olumlu haber gelir

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.