Şimdi Ara

FIFA 13 fifasetup klasörü lazım acil. (fifaconfig sorunu)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
3.911
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • fifa configi açmaya çalıştığımda win7 çalışmayı durduruyor. çalışan biri bana fifasetup klasörünü yollayabilirmi? rarlayıp yollayabilirseniz çok makbule geçer gerçekten... 2 mb bişi zaten.. yormaz ya bide onla denicem

• Arkadaşlar aynı sorun bende de var buraya yüklerseniz çok iyi olur...
  • https://rapid-share.com/#!download|1p8|3339801799|fifasetup.rar|2632|0|0

Aradaki tireyi kaldırın.Kolay gelsin.
  • Saolasın usta fakat sorun çözülmedi gene aynı hata... directx ,framework hepsi yüklendi gene olmadı oyunda bir problem var galiba....
  • aynen bende de düzelmedi sorunun kaynağı başka bir yerden heralde ben bu şekilde olursa düzelir diye düşünmüştüm. napacaz ozaman şimdi ben fifayı kötü grafiklerle oynamak istemiyorum yav :S
  • Sorun oyundada değil bendeki klasörü arkadaşa aktardım fifaconfig çalıştı fark ettiğim kadarıyla onda oyuna girince belgelerimdeki fifa13 klasörü içine fifasetup notpad i oluşturuldu bende öyle bişey yok. onu kopyalayarak denedim gene olmadı büyük ihtimal donanımsal birşey var. Çözebilen yok mu hala?
  • quote:

Orijinalden alıntı: atahan1905

fifa configi açmaya çalıştığımda win7 çalışmayı durduruyor. çalışan biri bana fifasetup klasörünü yollayabilirmi? rarlayıp yollayabilirseniz çok makbule geçer gerçekten... 2 mb bişi zaten.. yormaz ya bide onla denicem

http://tr5.in/yjM fifa 13 u halen ındırmemıs yada online oynayamayanlar ıcın yardımcı olmusumdur ins
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    FİFA 11 crack sorunu
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • donanımla ilgili olduğunu sanmıyorum... da yazılmsal bişey var ama çözemedim.. hadi orjinal oyun böyle... aynı sorun demo da da var...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.