fifa configi açmaya çalıştığımda win7 çalışmayı durduruyor. çalışan biri bana fifasetup klasörünü yollayabilirmi? rarlayıp yollayabilirseniz çok makbule geçer gerçekten... 2 mb bişi zaten.. yormaz ya bide onla denicem
Arkadaşlar aynı sorun bende de var buraya yüklerseniz çok iyi olur...
Saolasın usta fakat sorun çözülmedi gene aynı hata... directx ,framework hepsi yüklendi gene olmadı oyunda bir problem var galiba....
aynen bende de düzelmedi sorunun kaynağı başka bir yerden heralde ben bu şekilde olursa düzelir diye düşünmüştüm. napacaz ozaman şimdi ben fifayı kötü grafiklerle oynamak istemiyorum yav :S
Sorun oyundada değil bendeki klasörü arkadaşa aktardım fifaconfig çalıştı fark ettiğim kadarıyla onda oyuna girince belgelerimdeki fifa13 klasörü içine fifasetup notpad i oluşturuldu bende öyle bişey yok. onu kopyalayarak denedim gene olmadı büyük ihtimal donanımsal birşey var. Çözebilen yok mu hala?
quote:
Orijinalden alıntı: atahan1905
fifa configi açmaya çalıştığımda win7 çalışmayı durduruyor. çalışan biri bana fifasetup klasörünü yollayabilirmi? rarlayıp yollayabilirseniz çok makbule geçer gerçekten... 2 mb bişi zaten.. yormaz ya bide onla denicem
http://tr5.in/yjM fifa 13 u halen ındırmemıs yada online oynayamayanlar ıcın yardımcı olmusumdur ins