Şimdi Ara

Fifa 13 Crash Dump - Olmuyor!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
12.005
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler çoğu kişide olduğu gibi bende de crash dump hatası var. Gerekli ekran kartı güncellemelrini yaptım, belgelerim klasörünü taşıdım, birçok redist setuplarını yükledim ancak hiçbiri işe yaramıyor. Kariyer modunda transfere girdiğim an oyundan fırlatıveriyor. Ne yapmam lazım ?

• Up up up
  • Orjinal al çözülür
  • quote:

Orijinalden alıntı: blank42

Orjinal al çözülür

Hocam zaten orjinal O kadar para verip de böyle sorunlar yaşamam gerçekten canımı sıkıyor. Büyük ihtimal sistemle ilgili bir sorun ama nasıl çözmem gerek hala anlamadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: GrandTiger

quote:

Orijinalden alıntı: blank42

Orjinal al çözülür

Hocam zaten orjinal O kadar para verip de böyle sorunlar yaşamam gerçekten canımı sıkıyor. Büyük ihtimal sistemle ilgili bir sorun ama nasıl çözmem gerek hala anlamadım

Origin live chat kısmından görüşün teknik ekiple

• Fifa ayarlarından;

Frame Rate'i

''Lock to 60 fps''

Rendering Options kısmın ise;

''Disable Windows Aero Theme''

Seçeneklerini aktif edip deneyin bir de hocam.

Edit: İmlâ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Elder Scrolls -- 15 Ekim 2012; 22:36:22 >
  • game dosyası içinde fifa setup var.Buraya girince fifa config var,onun altında fifasetupdefault diye dosya var,onu not defteriyle açın ve RESOLUTIONWIDTH = 1024,
    RESOLUTIONHEIGHT = 768, ASPECTRATIO = 4:3, VOICECHAT = 0 olrak değiştirin RENDERINGQUALITY ve WAITFORVSYNC değerleri aynı kalsın,çıkın ve kaydedin,bide böyle deneyin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Elder Scrolls

Fifa ayarlarından;

Frame Rate'i

''Lock to 60 fps''

Teşekkürler Hocam
  • Aynı sorun bende de var. 2021 yılına geldim neredeyse ama 2-3 sezondur transfer yapamıyorum. Oyuncu satmak ya da satın almak için üzerini tıkladığım an oyundan atıyo ve crashdump dosyası çıkıyo. fifasetup_default un içeriğini bahsettiğiniz gibi değiştirdim, fifaconfig den bahsettiğiniz ayarları yaptım, oyunu d ye yüklemiştim belgelerimide d ye attım ama hala aynı hatayı veriyo. Yani oyuncuyu satın almak ya da satmak için üzerini tıkladığım an oyundan atıyo. Başka alternatif yöntem var mı bildiğiniz, bi türlü çözemedim yardımcı olun lütfen
  • quote:

Orijinalden alıntı: parpalepe

game dosyası içinde fifa setup var.Buraya girince fifa config var,onun altında fifasetupdefault diye dosya var,onu not defteriyle açın ve RESOLUTIONWIDTH = 1024,
    RESOLUTIONHEIGHT = 768, ASPECTRATIO = 4:3, VOICECHAT = 0 olrak değiştirin RENDERINGQUALITY ve WAITFORVSYNC değerleri aynı kalsın,çıkın ve kaydedin,bide böyle deneyin.

quote:

Orijinalden alıntı: The Elder Scrolls

Fifa ayarlarından;

Frame Rate'i

''Lock to 60 fps''

ikisini birden yaptım arkadaşlar.

Tue, Jul 20, 2021 de oyundan atıyordu. crash dump hatası veriyordu şimdi sağlam. teşekkürler.

• Şunu deneyin oyunun ana klasörünü alın, bulunduğu konumdan herhangi başka bir konuma taşıyın. Sonra oyun açılacaktır.
  • Benim problemim oyunun açılmaması değil. Mesela transfer yap sekmesinden oyuncu sat bölümüne giriyorum. Orda X oyunucuyu satılık listesine koyacam ama isminin üzerine enter yaptığım zaman oyundan atıp crashdump hatası veriyo. Aynı şey bi oyuncuyu satın almak için üzerine tıkladığım anda da oluyo. Bu sebepten dolayı 5-6 sezondur transfer yapamıyorum. Hayır yaklaşık 800 milyon transfer bütçesi yaptım genç oyuncu yetiştirip satarak ama şu an o para hiç bi işe yaramıyo. Ona yanıyorum yani
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.