Şimdi Ara

Fifa 13 aşırı derecede kasıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
431
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Daha oyun dün en yüksek ayarlarda gram kasmazken bugün aşırı derecede kasıyor ne yapacağım ? Laptop kullanıyorum, + oyun orjinal değil

• güncel
  • güncel
  • güncel
  • Dün oynanan şey bugün kasıyorsa,
    Grafikleri Low'a getirmişsindir.(Fifa 13 port kaynaklı lowda kasma yapıyor.)
    Bilgisayara virüs bulaşmıştır kaliteli virüsler her ne kadar görev yöneticisinde görünmese bile yinede bakıp şansını deneyebilirsin.Yabancı birşey var mı diye kontrol edebilirsin.
    Hava dünden daha sıcaktır laptopta soğutma sorunu oluşmuştur.
    Aslında bu kriterden bile 100lerce neden çıkarabilirim ama en olağanları bunlar.Umarım yardımcı olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: arjen553

Dün oynanan şey bugün kasıyorsa,
    Bilgisayara virüs bulaşmıştır kaliteli virüsler her ne kadar görev yöneticisinde görünmese bile yinede bakıp şansını deneyebilirsin.Yabancı birşey var mı diye kontrol edebilirsin.
    Aslında bu kriterden bile 100lerce neden çıkarabilirim ama en olağanları bunlar.Umarım yardımcı olur.

hocam laptopa aylardır birşey indirmiyorum.Hergünde tarama yapıyorum,birde ayarlar hep lowdaydı yani dünde lowdaydı bugünde hiç dokunmadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Muhammet5513

quote:

hocam laptopa aylardır birşey indirmiyorum.Hergünde tarama yapıyorum,birde ayarlar hep lowdaydı yani dünde lowdaydı bugünde hiç dokunmadım

Medium veya high yap low bozuk bu oyunda

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Minecraft Çok fena kasıyor.
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

quote:

Medium veya high yap low bozuk bu oyunda

denerim hocam tşk

• aynı hocam
  • güncel
  • Cpu-Z ile kasma anında işlemci ve ekran kartı sıcaklığını ölçebilirsin ısınmadan olabilir.Yada sistem geri yükleme ile bilgisayarı daha önceki bir tarihe yükleyebilirsin.
  • quote:

Cpu-Z ile kasma anında işlemci ve ekran kartı sıcaklığını ölçebilirsin ısınmadan olabilir.Yada sistem geri yükleme ile bilgisayarı daha önceki bir tarihe yükleyebilirsin.

aynı
  • Xbox360 Controller Emulator yükledinmi hiç?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Conqueror42

Xbox360 Controller Emulator yükledinmi hiç?

evet
  • 2 kere up yapmak yasak sen 6 kere yapmışsın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-070660CBF -- 20 Ağustos 2013; 20:04:00 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Noatak

2 kere up yapmak yasak sen 6 kere yapmışsın

'şikayet edicem' i neden sildin

ediceksende sessizce et konuma mesaj yazma..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Schizz -- 20 Ağustos 2013; 20:06:22 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Noatak

2 kere up yapmak yasak sen 6 kere yapmışsın

'şikayet edicem' i neden sildin

ediceksende sessizce et konuma mesaj yazma..

Aynı olayı 100 kere yapıyorsun. Kuralları okumanı tavsiye ederim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • güncel
  • güncel
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Conqueror42

Xbox360 Controller Emulator yükledinmi hiç?

evet

x360.exe den kullandıgın kol dışındakileri disconnect yaparsan düzelcektir. yada xbox emulator dosyalarını tamamen sil
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.