Şimdi Ara

Fifa 12 Ultimate Team Coins

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
27
Cevap
1
Favori
1.374
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • UT'de nasıl coins yapacağım arkadaşlar. Futbolcu fiyatlarına bakıyorum uçmuş gidiyor. Squad'ım kötü değil iyi ama alt+tab yaparakta bir yere kadar
    bu kadroyu daha iyi yapmam lazım. ama coins sıkıntısı var bi ipucu verin bari be
    kadrom:
    valdes
    pepe
    agger
    sagna
    coentrao

götze
    david silva
    busquets (siyah)

mata
    sanchez
    dzeko

• Full turnuva oynayacaksınız veyahut TL ile satın alacaksınız..
  • oynamak yetmiyor kazanması gerekiyor tabi bide
  • en kısa yol vereceksin parayı açacaksın packleri sonra packlerden dandik dundik adamlar çıkacak. sonra sinir olacaksın küfür edeceksin bir daha almıcam diyeceksin pack falan bir kaç turnuvaya katılacaksın %60 falan topa sahip kaleye 15-20 şut çekeceksin adam kontra atakla gecek vurcak top kalecinden dönecek küt diye diğer adamın forvetinin önüne düşecek ve adam golü atacak maçı kaybedeceksin. Sonra yine basacaksın küfürü gidip bir daha pack açacaksın ilk açtığın ronaldo ikincisinden messi üçüncüsünden de iniesta falan bekleyeceksin ama yine dandik adamlar çıkacak bu böyle gider hocam :D eğer şansın varsa paketlerden iyi adam çıkar yoksa maç yapmayla ve alttab yapma ile öyle ronaldo falan alınmaz. hee bende ronaldo var o ayrı konu :D
  • Ben 15. best of the best online turnuvamı kazandım şimdi bayağı iyi oldu bu turnuva torres alayım bi
  • quote:

Orijinalden alıntı: DragMeToHell

Ben 15. best of the best online turnuvamı kazandım şimdi bayağı iyi oldu bu turnuva torres alayım bi

hocam 45kya satıyorum torresi ilgileniyorsan haberleşelim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sgt. Ghost

en kısa yol vereceksin parayı açacaksın packleri sonra packlerden dandik dundik adamlar çıkacak. sonra sinir olacaksın küfür edeceksin bir daha almıcam diyeceksin pack falan bir kaç turnuvaya katılacaksın %60 falan topa sahip kaleye 15-20 şut çekeceksin adam kontra atakla gecek vurcak top kalecinden dönecek küt diye diğer adamın forvetinin önüne düşecek ve adam golü atacak maçı kaybedeceksin. Sonra yine basacaksın küfürü gidip bir daha pack açacaksın ilk açtığın ronaldo ikincisinden messi üçüncüsünden de iniesta falan bekleyeceksin ama yine dandik adamlar çıkacak bu böyle gider hocam :D eğer şansın varsa paketlerden iyi adam çıkar yoksa maç yapmayla ve alttab yapma ile öyle ronaldo falan alınmaz. hee bende ronaldo var o ayrı konu :D

hahah:D messi, ronaldo gibi oyuncularda gözüm yok zaten olamazda hocam:D beni aşar o oyuncular. bu arada kadrom nasıl takviye gerekir mi?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • şiddetle kakayı öneririm sana. önemli maçlardı +10 veya +15 pace kartından koyarsan tadından yenmiyor her plase gol nerdeyse ve kolay kolay da top kaybetmez götze yerine oynatabilirsin mesela. bence 4-4-2 oynuyorum ama orta sahamda bir tane bile defansif adam yok bence busquets gereksiz bir oyuncu ama 4-4-3te nasıldır bilemem.

http://www.ea.com/soccer/fifa-ultimate-team/show-off#iHuCkj0Pbcwr1
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sgt. Ghost

şiddetle kakayı öneririm sana. önemli maçlardı +10 veya +15 pace kartından koyarsan tadından yenmiyor her plase gol nerdeyse ve kolay kolay da top kaybetmez götze yerine oynatabilirsin mesela. bence 4-4-2 oynuyorum ama orta sahamda bir tane bile defansif adam yok bence busquets gereksiz bir oyuncu ama 4-4-3te nasıldır bilemem.

http://www.ea.com/soccer/fifa-ultimate-team/show-off#iHuCkj0Pbcwr1

Kadronuz güzelmiş ama ronaldoyu açığa koymak bence harcamak gibi birşey kanatlı sisteme dönmenizi tavsiye ederim

• aynen bende o yüzden takımı dağıtıyorum ronaldo ile messi takası yapıcam ama önce iniesta bulmam lazım. sabahtan beri aratıyorum IFler hariç bir tane bile bulamadım iniesta. Barcelona yapıyorum da :D
  • havaya bak ya. biz burda 30k derdindeyiz adam barcelona yapıyorum da diyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Network94

havaya bak ya. biz burda 30k derdindeyiz adam barcelona yapıyorum da diyor

Hocam sen yine iyisin suan 11k dayim ve koseyi donmenin yollarini ariyoum :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bjk-eagle

quote:

köşenin dönmenin tek yolu basacaksın parayı alacaksın fifa points :D tek yol budur. hile yapma falan sakat iş. ban yersin falan taklaya gelmeye gerek yok
  • quote:

quote:

quote:

köşenin dönmenin tek yolu basacaksın parayı alacaksın fifa points :D tek yol budur. hile yapma falan sakat iş. ban yersin falan taklaya gelmeye gerek yok

Valla hocam ben 25klik paketin pesinseyim belki +80 biri cikarda direk 200k ya satarim diye :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

quote:

Valla hocam ben 25klik paketin pesinseyim belki +80 biri cikarda direk 200k ya satarim diye :)

hocam bende dolu 80+ oyuncu var. 200k üzerine satabileceksen hepsi senin :D

• Yani hocam ronaldo falan anlaminda soyledim de genelleme oldu biraz :)
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Ben bugün 4 tane açtım 25klık sonuç hüsran, tavsiyem paranızı packe değil kadronuza yatırın..

• Hocam obur turlude para kazanamiyorum isimi sansa birakmakran baska bisi yapamiyorum :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: DragMeToHell

quote:

quote:

quote:

quote:

Ben bugün 4 tane açtım 25klık sonuç hüsran, tavsiyem paranızı packe değil kadronuza yatırın..

evet parayı kadroya yatırmak lazım. pack olayı yalan. o kadar gün boyunca kastım gittim 25k lık 3-4 pack açtım en iyi gervinho çıktı ki ondan daha iyi adam vardı. onuda satmak zorunda kaldım.

bu arada bu kadro nasıl hocam:
    http://www.ea.com/uk/football/fifa-ultimate-team/show-off#kL1TVGDFbcwKV var mı yorumun?

• Hocam alt tab yaparak belki kaka neymar gibi oyunculardan 1 tane alabilirsin, veya bu güzel kardeşinden ucuza coins alabilirsin İlgilenirsen pm atabilirsin.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.