Şimdi Ara

Fifa 12 Top Kapma Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
3.338
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Fifa 12'de rakipten top kapamıyorum. Pas ile hızlı koşmaya aynı anda bastığımda adamı takip ediyor fakat topa hamle yapmıyor. Nasıl düzeltebilirim bu sorunu acaba ?



  • bu sene fifanın yeni özelliklerinden birisi de bu aynı zamanda 2li presi de kaldırmış durumdalar. yapay zekayı kullanman sıfıra iniyor yavaş yavaş. topu kapabilmek için zamanlamanı çok iyi yapman gerekir. en başalrda çok zorlanıyorsun ama alışınca faydasını goreceksin. artık basılı tuttugun anda değil bastığuın anda pres yapıyor
  • ya ben defansta aynı sıkıntıyı çekiyorum, topu alamadığın anda direk kalecinle karşı karşıya. Bunun dışında hücumda da sıkıntım var: World Class oynuyorum, şimdi atağa çıkarken top bir oyuncumun ayağındayken diğerleri bön bön bakıyor. Yani kaçın çapraz koşular yapın,yok. Ben de atmak istediğim oyuncuya doğru Q ya basıyorum, o zaman hareketleniyor ama hep Q ya mı bascaz, bıktırıyo valla. Bir de diyelim gol attım, hemen rakip gol atmak zorunda mı. Yani anlamıyorum, kendi sahamda 5.sınıf takımla da oynasam gol yedikleri anda hebele hübele bi baktım gol atmışlar, uyduruk da olsa atıyorlar. Bu nedir anlamadım, FIFA zorlaştırmaya çalışmış; ama bazı şeyleri de abartmamak lazım.
  • Settings -> wireless controls -> en altta tactical veya legacy olmasi lazim. İste onu degistirerek yapiyoduk yanlis hatirlamiyorsam.. Respect.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kare tuşuna basarak hamle yapıyorsun rakibe
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.