Şimdi Ara

fifa 12 pro club taki büyük sorun

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
823
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar benim adamım overal 90 agility 98 speed 90.Adamım be a legend ve pro ranked maçlarda süper oynuyor ayağımdan zor top kaybediyorum fakat pro ranked maçta bu adamdan eser yok.Agility si 98 olan adam topla dönemiyor çok ağır paslar çok isabetsiz sanki adamın overall ı 70 falan.Nedir bu sorunun çözümü yardımlarınızı bekliyorum

• sorun sende olabilir:)
  • 98 agility nasıl oluyor yaw benim overall ım 90 agility 88 gerçi boyu 5.2 yapsan çıkarmı 98 e bilmiyorum. Ayrıca online pro club maçlarıın kimyası farklıdır pas atıcağın kişiye her zaman doğru açıda doğru an ve timing de atman lazım birde rakip orta saha ve defanslarında 90 overall a sahip olduğunu unutmamak lazım neredeyse senle aynı hıza sahip defans oyuncusu olunca karşında kendi oyuncun sana ağır gibi gözükebilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ekostros -- 25 Ekim 2011; 11:50:03 >
  • Saha içinde gideceğin bölge, atacağın pas,yer ve hamleleri önceden düşünmek önemlidir. top sürerken sağ analog+l2+R2+l1+r1 tuşları ile desteklenmelidir. önünde set ikili sıkıştırma dağa doğrusu defansif bir eylemi önceden tahminedip ve hissettiğin anda kaçacağın bölgeye ,yönden önce sağ analogu o bölgeye hafif ittirerek ve l2 ye dokunarak sonrasında yön analoğunu (sol) kullanarak hamleler yapmalısın. r1,l1 de küçük dokunuşlar yaparak top kontrolunu max düzeye çıkarabilirsin. yön analoğunu da (sol), sonuna kadar gideceğin bölgeye itekleme(yani sol analog yön hiçbir zaman sağa veya sola değmesin joyistik haznede) . bunlar top sürme ile ilgili . ama ben zaten bunları biliyorum ama maçta yapamıyorum diyorsan wireless ayarlarında pas ve diğer durumlardaki asisist ayarlarına bak derim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vokiceki -- 25 Ekim 2011; 12:06:08 >
  • Hocam verdiğiniz bilgiler için çok teşekkürler çok faydalılar.Fakat benim sorunum şu mesela topu geriye çekmek istiyorum takımımdaki diğer arkadaşlar rahatça yapıyor fakat benim adam çok ağır çekiyor.Topu çekip şut atıcam fakat çok ağır olduğu için rakip kapıyor topu.Pro ranked maçta hiç böyle bişe yok 4 kişinin arasından topu kaptırmadan çıkıyorum
  • Benim sorunum tam olarak şu adamımın özellikleri pro club ta oyuna yansımıyor.Mesela adamımıın staminası 92 pro ranked maçta dakka 90 hala 4te biri dolu stamina bar ının fakat pro club maçta adam öluyo dakka 70 te
  • dostum bu sene pro maçlar geçen sene gibi değil. cupular nispeten daha iyiler birkere. nekadar fazla depar atarsan okadar çabuk yoruluyor ve koşular zayıflıyor. bu durumu bende yaşadım ilk başlarda kanı gibi geliyor. adamın sana ...öncelikle her topa koşma . bunu yerine rakipten dönen ve rakibin uzaklaştırmak istediği kafa toplarını veya pas yollarında koşma tuşuna basmadan kalarak top kapmaya çalış. bu adamını taze tutar.

koşularda önce sağ analog ile depar atacağın bölgeye ittir sonra topun arkasından sen koş. Bomboş kanatta topla buluştuğun anlar mesela. buna örnek. defansyaparkende adamın üstüne sağ analog ile it, sonra üzerine koşmaya veya arkasından koşmaya bas.

birde pas isterken koşma tuşunu unut. pası hep koşmazken al. ve sana geldiğinde hemen önün boş olsa bile koşma tuşuna abanma , ozaman her istediğin hareketi yapıp yoluna devam eder ve koşu bölgelerine daha iyi geçebilirsin.

bu iki şeyi yap fark göreceksin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vokiceki -- 25 Ekim 2011; 16:27:28 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaşlar st overal'ım 73, cf overal'ım 75 siz nasıl 90 lara ulaştınız, oyundaki özellikleri en kötü, kendi takımımın özelliklerini en iyi yaptım. 66 idi oyuncuyu aldığımda ama bundan yukarı çıkamadım, kitaptaki yapılması gerekenleri yapmaya çalışıyorum, bir çoğununda ne olduğunu bilmiyorum ya! var mı bir kolay yolu, neler yapmam lazım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.