Şimdi Ara

FIFA 12 PC Virtual Player Klasörü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
495
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler yeni SSD aldığım için format atmak durumunda kaldım. FIFA 12'nin hem Belgelerim içinde bulunan klasörünü, hem de "Origin Games" klasörünün içindeki yedeğini almıştım. Formattan sonra Origin oyunu gördü fakat tıkladığımda oyunu tekrar kurmanız gerekiyor gibi bir hata veriyor. Dün gecemi buna harcadım resmen ne denediysem origin aynı hatayı verdi. Neyse şu anda iş yerindeyim, evden çıkarken download'ı açtım, origin şu anda fifa 12'yi indiriyor. Yalnız benim virtual pro oyuncum acaba yok olur mu? Hem belgelerim hem de origin games klasöründeki FIFA 12 klasörünün dosyalarının tamamı duruyor. Acaba bu benim oyun profilimin olduğu dosya hangisidir en azından onu yeni inen ve kurulan FIFA 12'nin üzerine yapıştırırsam geri gelir mi, ya da oyunu kurduğumda direk profilimi görecek mi? Bu arada cloud sistemini kullanmıyorum. Local profil seçiliydi...

• Dostum VP oyuncunun olduğu dosya C:\Users\...............\Documents\FIFA 12\Settings 2012061... 950 kb lik bir dosya bu senin kariyerdeki oyuncunun olduğu dosyadır sadece bunu atsan önceki be pro oyuncunu loadlayabilirsin hiçbir sorun olmaz
    BAŞKA HİÇBİRŞEYLE UĞRAŞMA OYUNU YENİDEN İNDİRDİKTEN SONRA ÖNCEDEN YEDEKLEDİĞİN FIFA 12 BELGELERİM İÇERİSİNDEKİ BU DOSYAYI ATMAN YETERLİ
    KOLAY GELSİN..
  • quote:

Orijinalden alıntı: MoRaCe

Beyler yeni SSD aldığım için format atmak durumunda kaldım. FIFA 12'nin hem Belgelerim içinde bulunan klasörünü, hem de "Origin Games" klasörünün içindeki yedeğini almıştım. Formattan sonra Origin oyunu gördü fakat tıkladığımda oyunu tekrar kurmanız gerekiyor gibi bir hata veriyor. Dün gecemi buna harcadım resmen ne denediysem origin aynı hatayı verdi. Neyse şu anda iş yerindeyim, evden çıkarken download'ı açtım, origin şu anda fifa 12'yi indiriyor. Yalnız benim virtual pro oyuncum acaba yok olur mu? Hem belgelerim hem de origin games klasöründeki FIFA 12 klasörünün dosyalarının tamamı duruyor. Acaba bu benim oyun profilimin olduğu dosya hangisidir en azından onu yeni inen ve kurulan FIFA 12'nin üzerine yapıştırırsam geri gelir mi, ya da oyunu kurduğumda direk profilimi görecek mi? Bu arada cloud sistemini kullanmıyorum. Local profil seçiliydi...

cloud'a atman gerekiyordu save'leri. Bizim bir sürü arkadaş cloud'a yedek atmadığı için yeni fifa kurulumunda pro'larını, belgelerim ve app data'daki klasörlerle geri getiremediler ve yeniden kasmak zorunda kaldılar. Ben cloud'a atmıştım ve yeni pc'me fifa kurunca sadece cloud'daki revert tuşuna basarak settings pro vs. herşeyi yüklettim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi x_tol -- 20 Haziran 2012; 21:21:09 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Evet beyler aynı sorunu yaşayabilecek arkadaşlar için yazayım. Oyunu origin'den baştan indirdim, Belgelerimdeki FIFA 12 klasörünün yedeğini almıştım. Onu belgelerim'e yapıştırdım ve yeni kurulu FIFA 12, Virtual Pro'mu ve tüm ayarlarımı kayıtlı şekilde gördü. Baya bi rahatladım...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Football Manager 20 fps problemi
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.