Hem kendi adıma hemde diğer ihitiyacı olan kimseler adına tüm deneyimli arkadaşlardan ricamdır. Deneyimlerinizi burdan paylaşın bizde faydalanal
---Mesela hangi taktikle oynuyorsunuz? Transfer yaparken nelere dikkat ediyorsunuz? Fifa 2011 de scoutlar geliştirildiğinde çok iyi oyuncular bulunabiliyordu Fifa 12'de de böyle mi ? ---Oyuncuyu kendi mevkisinden farklı mevkide oynatırsak gelişimine zararlı mı olur ? ---Oyuncu özelliklerinde hangi özellik neyi temsil eder. (Örnek: Agression=saldırganlık= Top rakipteyken müdahalede seri ve sert olmak gibi..
Yani oyun hakkında ne biliyorsanız bu başlık altında konuşalım.
Bayer Leverkusen'da geçirdiğim müthiş 5 sezonun ardından Inter'e geçtim. Bayer Leverkusen'da transfer ettiğim oyuncular ; Lucio Fabregas David Silva Dzéko Jose Enrique Van der Wiel ve bunun yanında müthiş gelişen Renato Agusto, Schurrle. Şimdi İnterdeyim 3. gidiyorum. Hedef Avrupa Ligini kazanmak. Sneijder benden önce satılmış. Robben ve Nuri Şahini alıp eksikleri kapayabildiğim kadarıyla kapattım.
quote:
Orijinalden alıntı: RevoluciónTR
Bayer Leverkusen'da geçirdiğim müthiş 5 sezonun ardından Inter'e geçtim. Bayer Leverkusen'da transfer ettiğim oyuncular ; Lucio Fabregas David Silva Dzéko Jose Enrique Van der Wiel ve bunun yanında müthiş gelişen Renato Agusto, Schurrle. Şimdi İnterdeyim 3. gidiyorum. Hedef Avrupa Ligini kazanmak. Sneijder benden önce satılmış. Robben ve Nuri Şahini alıp eksikleri kapayabildiğim kadarıyla kapattım.
David Silva ve Dzeko benim oyuncular M.city'de Silva'nın yanına İniesta'yıda aldım 4-3-3 oynuyorum orta saham David Silva-İniesta -Nasri çok iyi pas yapıyorum yedek olarakta Honda ile Milner var.Forvetede Doumbia'yı aldım müthiş bir oyuncu sağ bekede Kyle Walker beğendiğim bir sağ bek üstelik genç
Interde Juve ile maçım varken şansa FIFA hata veriyor artık. FIFA12 ilk çıkan yer geliyor masaüstüne atıyor ve kapanıyor oyun. Ne yapmam lazım ?
quote:
Orijinalden alıntı: RevoluciónTR
Interde Juve ile maçım varken şansa FIFA hata veriyor artık. FIFA12 ilk çıkan yer geliyor masaüstüne atıyor ve kapanıyor oyun. Ne yapmam lazım ?
Evet arkadaşlar oyun açılıyo ve resimden sonra masaüstüne atıyorsa bu yolları izleyin
c sürücüsüne belgelerim adlı bir klasör oluşturun. sonra C:\Users\kullanıcı adı\Belgelerim klasörüne sağ tıklayıp özellikler deyin. üstten konumu seçin.taşıya tıklayın. C:\Belgelerim ksasörünü gösterip klasör seçe tıklayın. uygula ve tamama tıklayın