Şimdi Ara

FIFA 12 Hangi Zorluk Derecesinde Oynuyorsunuz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
2.130
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • FIFA 12'yi hangi seviyede oynuyorsunuz ?

• Şuan Word Class başladım.Biraz daha oynadıktan sonra üstüne çıkmayı düşünüyorum Manager Mode'de.
  • Öncelikle şunu söyleyeyim: 11'i arkadaşlarla oynarken abartmıyorum bir maçta 25 golü gördüğümüz oldu..evet çok zevk alıyorduk ama durumun basketbol sonucuna gelmesi uçuktu.Şu ana kadar bir kereliğine 120 dk da en fazla toplam 10 gol nasip oldu.Onun dışında ortalama gol sayısı 4-5.. oyunu ilk legendary modunda oynadığımda 90 dk sadece defans yaptım ve 2-0 yenildim şu an world class da ancak oynayabiliyorum ileride nasip tabi
  • Kariyer modu için professional ile başladım ama geçen maç 13-0 bitince World Class'a geçtim.
    Bu arada ilk defa bu kadar rating oldu oyuncularda.
     FIFA 12 Hangi Zorluk Derecesinde Oynuyorsunuz?
  • Peki, direk Legendary'den başlamak mı akıllıca yoksa Professional'den başlayıp yavaş yavaş ilerleme katetmek mi?
  • Önce Legendary açtım ama cidden oyun çekilmiyor. Çok sıkıcıydı ve World Class'a geçtim, bakalım World Class'a ilk anda uyum sağlayamasam bile devam edeceğim çünkü daha aşağısında oynayınca alacağım galibiyet ve başarıları nefsim kaldırmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Social Engineering

Peki, direk Legendary'den başlamak mı akıllıca yoksa Professional'den başlayıp yavaş yavaş ilerleme katetmek mi?

2. seçeneği tercih etmek en mantıklısı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ben her oyunda olduğu gibi en zor da başlarım legendreyde şindik robbeni satmama rağmen almanya liginde 2.yim maçlar müthiş keyifli 4-3-3 sistemiyle op bi o kalede bi bu kalede oyuncular

çok pahallı yalnız robbeni sattım 50 milyon euroya onunlan yeni oyuncular aldım arda turana 33 milyon euro verdim gelmedi adam :) ouncu iyiyse satmıyor kulübler bide ayrıca hep

transferler filen var adamlar alıyor 30 40 milyon euroya adamlar ben 5 -10 miyon euro
  • quote:

Orijinalden alıntı: matrix_neo

quote:

Peki, direk Legendary'den başlamak mı akıllıca yoksa Professional'den başlayıp yavaş yavaş ilerleme katetmek mi?

Hiç şut çekmiyorlar, hep ceza sahasına giriyorlar.
    Ben o kadar şut çekiyorum, ceza sahasına giriyorum gol olmuyor, karşı tarafın ilk atağında gol atıyolar proffessionalde.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: matrix_neo

quote:

Hiç şut çekmiyorlar, hep ceza sahasına giriyorlar.
    Ben o kadar şut çekiyorum, ceza sahasına giriyorum gol olmuyor, karşı tarafın ilk atağında gol atıyolar proffessionalde.

aslında fifa bu oyunun sadece w a s d tuşlarıyla oynanmayacağını da ispatlamış bi bakıma..oyuna "gerçek hakimiyeti" sağlayamadıktan sonra iş gerçekten çok zor..profesyonelde böyleyken efsane modunda karşınıza barça madrid gibi takımları hemen koymayın derim..

• Birisi en zordan en kolaya doğru zorluk derecesini koyabilir mi. Ben galiba en zorun bir altı olan Legendary'de başladım, oyuna yeni başladığım için 6 gol yiyip sinirlenip kapatıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rodin -- 1 Ekim 2011; 23:56:33 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DoRioN

Birisi en zordan en kolaya doğru zorluk derecesini koyabilir mi. Ben galiba en zorun bir altı olan Legendary'de başladım, oyuna yeni başladığım için 6 gol yiyip sinirlenip kapatıyorum

Professional'de de oynasan yine aynısı olacaktır.
  • quote:

quote:

Birisi en zordan en kolaya doğru zorluk derecesini koyabilir mi. Ben galiba en zorun bir altı olan Legendary'de başladım, oyuna yeni başladığım için 6 gol yiyip sinirlenip kapatıyorum

En kolayda oynayınca da adamlar odun gibi duruyor, tavsiyen nedir? Hangisinden başlasam acaba

• quote:

quote:

quote:

En kolayda oynayınca da adamlar odun gibi duruyor, tavsiyen nedir? Hangisinden başlasam acaba

En kolaya al, biraz oyunu kavramaya çalış zira 11 gibi değil 12 farklı.
    Sonra yavaş yavaş arttır kademeyi.

• quote:

quote:

quote:

quote:

En kolaya al, biraz oyunu kavramaya çalış zira 11 gibi değil 12 farklı.
    Sonra yavaş yavaş arttır kademeyi.

11'i geçtim ben pesciydim fifa 12'yi gördükten sonra aşık oldum Yani sıfırdan başlıyorum fifaya.

• O zaman dediğim gibi yap hocam, oyunun yapay zekâsı öyle böyle değil.matrix_neo'nun dediği gibi gidip te karşına Barcelona gibi güçlü takımlar alma.
  • Tamam tavsiyelerin için sağol, yavaş yavaş alışırım zaten ya, 1 aya kalmaz Legendary'de oynarım herhalde.
  • Pro.
  • arkadşlar ne lengegry si ne world classı ben proda ciddi takımları yenemeniyorum. barçayla milanı yenemiyorum valla pronun üstünde yenebiliyorsanız tebrik ederim gerçekten. ben başaramadım
  • şimdilik daha Pro
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.