Şimdi Ara

Fifa 12 Defans Sorunsalı..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
261
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar öncelikle merhabalar. Ben şuan division 2 deyim şuana kadar 42 galibiyet , 14 beraberlik ve 14 yenilgiyle devam ediyorum.Bu 14 yenilginin ilk 10 ilk başta oldu sonrasında maç başı en fazla 1-2 gol yiyordum 3 e çıktığı çok nadir görünüyordu fakat division 2 ye geldiğim zaman sıkıntılar başladı resmen kolu kırmak üzereyim şuan psyi kapattım ve direk konuyu açmaya karar verdim.
    Mesela div 2 deki ilk maçımda 2-2 berabere kaldım buraya kadar bi sorun yoktu fakat sonra diğer maçlarda verdiğim açıklar aşırı derecede arttı ve gol atma konusundada sıkıntılarım başladı. Ligdeki 2.maçımda 5-1 yenildim ve bu ilk kez başıma geldi şans eseri diğer maçtada aynı adam denk geldi ve 6-1 yendim , nasıl bi şansım varsa diğer maçtada aynı adam denk geldi ve yine 5-1 yenildim. Oynadığım taktik 4 defans 1 CDM , 1 CM , 1 CAM , ve 2 Kanat oyuncusu ve tek forvet . Ama sorunum şu bi adam tutsam diğeri kaçıyor ve adamlar çok kıvrak hareket ediyor 2 adamla bile tutamıyorum haliyle moralimde bozuldu buda çok kötü etkiliyor beni.
    Sorularım şunlar defansı nasıl daha iyi hale getirebilirim taktik verirseniz uygulamakta sıkıntı çekeceğimi düşünmüyorum ve formation konusundada bi taktik istiyorum hem dengeli attack yapabileceğim hemde dar alanda pas yaparken kanat oyuncularını unutturabileceğim ve direk uzun toplarla çıkabileceğim bi taktik arıyorum teşekkürler.



  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.