Şimdi Ara

FIFA 12 CPU Defansı Geçme Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
406
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Şimdi konu atak yapamamamdan ibaret.Defansı iyi yapıyorum,en fazla 1-2 gol yiyorum nerdeyse fakat atak hiç yapamıyorum.World Class'da 2 gol vs yiyorum ama gol bir türlü atamıyorum.Çok pas yapıyorum,deniyorum olmuyor.Uzaktan çekiyorum çok nadir gol oluyor.Genelde ya yandan aut yada üstte çok farklı aut oluyor.Köşelerden atak yapayım diyorum işte hareketle sağ veya sol beki geçiyorum ortayı açıyorum kafayı vuruyorum,vurabiliyorum ama hiç kaleye gitmiyor nerdeyse.10-20 şutta 1 gol oluyor.Ceza sahası içine de giremiyorum.Ne yapacağım ben yardım edin ya



  • gol atmak için heel chop skill'ini öğren cpu defansını rahat geçersin bununla. Ceza sahası önünde Verkaç ve iyi bir pas ile gol atılabilir. Ya da çizgiye inip orta yapacaksın.
  • Ver kaç dene tavsiyem ; orta saha oyuncuna kanat oyuncunla veyahut forvet oyuncunla verkaç pası at forvet kısmındaki oyuncu kaçarken orta saha oyuncunu muhtemelen 1-2 kişi kovalayacaktır o fırsatta orta saha oyuncunu dahada içe sokarak kısa paslarla kaleciyle karşı karşıya kalabilme ihtimalin yüksek olur.
  • hell chopu biliyorum,ronaldonun yaptığı klasik hareket değil mi ? onu yapabiliyorum feyk tuşu ile de yapılıyor hatta. şimdi ver kaç yapıyorum adam kaçıyor pas atıyorum ama rakip araya giriyor hemen.verkaçı sadece kanatta etkili yapabiliyorum ondada bazen ofsayt oluyor.en iyi kanattan geliyorum arkadaşlar ama kafa vuruşlarını düz ve etkili yapamıyorum,ortadan başka bir alternatifte bilmiyorum kanattan gelirken.kanat üzerinden yardım etseniz nasıl olur?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.