Şimdi Ara

FIFA 12 Bilgilendirme [ ESL ]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
394
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

---

Bana göre FIFA serisinin en iyi oyunu, Konsollarla arasındaki fark neredeyse yok denecek kadar az. Bu oyun FIFA 12. FIFA Lan Game kaldırmasından sonra, çoğu kişi orjinal aldı. Çoğu kişi orjinal almasına rağmen
    ESL (Electronic Sports League)'de Türk oyuncular yok denecek kadar az. Bunun nedenini anketle belirlemeyi umuyorum.
    ---

Kısaca ESL anlatmak gerekirse, Dünya'nın dört bir yanından oyuncuların toplandığı, ödüllerin bol olduğu, çok çekişmeli maçların geçtiği, kısacası oyundan yüzde yüz potansiyel alabileceğiniz bir lig.Bir çok turnuva oluyor, her aklınıza gelebilecek turnuva. Bir kaç tanesini aşağıda anlatayım.
    ---

World Challange : Bu turnuvanın ön elemesi gibi bir şey aslında, Bu turnuva hangi oyuncunun hangi takımı alacağıyla ilgili, 32 tane ülke takımının her biri için özel maçlar oluyor, bu maçlara 32 kişi katılıyor , ardından çeyrek final oluyor, yarı final ve final. Finalden sonra şampiyon belirleniyor. Şampiyon hangi takımla eleme turnuvasını kazandıysa , World Cup'ta o takımla oynuyor.
    Winter Cup : Bizim turnuvamız, Türk oyuncular katılıyor, Elemenin 8 ayağı var, ilk 3 e puan geliyor. Birinci olan 12 puan , İkinci olan 9 puan ve Üçüncü olan 3 puan kazanıyor. İşin en güzel yanı ise ödüller. Ben en iyisi link vereyim siz ödüllere ordan bakın.Bilgilendireyim , Bu turnuvanın sadece 2 ayağı kaldı. Ama önemli değil, bunun gibi turnuvalar her zaman olur.
    .
    ---

Tabii ki sadece tekli turnuvalar var değil, eğer takımınıza güveniyorsanız, arkadaşlarınızı yanınza alıp FIFA 12 takımınızı kurabilirsiniz ve ülkemizi temsil edebilirsiniz. Almanlar bu oyuna hakim, neden biz hakim olmayalım ki ?.
    ---

FIFA 12 - KSIOlajidebt haftanın golleri

FIFA 12 - Resmi YouTube Linki

Gamepad önerileri

Logitech F310 ;
    Yaklaşık fiyat 58 TL
    Logitech F510 ;
    Yaklaşık fiyat 78 TL

Xbox 360 Controller ;
    Yaklaşık fiyat 99TL

Biraz beklerseniz gamepad konusunda güzel indirimler oluyor, F510 geçen gün 38 TL'ye düşmüştü. Benim kullandığım gamepad şuan F310 ilk başlarda yabancılık hissi çekmedim değil, hatta geri mi versem diye düşündüm. Ama alışınca en iyisi. Logitechlerin tanıtma, kurma derdi de yok, yeni oyunların hepsinde kurulu zaten. Bütçeniz kısıtlıysa dandik gamepadlere 20-30 lira vereceğinize F310'u öneririm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Persheid1903 -- 23 Ocak 2012; 21:27:59 >

• Tesekkurler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.