Şimdi Ara

FIFA 12 (ANA KONU) UEFA Euro 2012 DLC (ÇIKTI) (841. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16.856
Cevap
15
Favori
567.424
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 839840841842843
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: excadow

Bu oyun yüzünden insanlara olan inancım azaldı yaw.

- İlk 5 dk gol yiyince çıkmayan insan evladı ea serverlarında samanlıkta iğne. Nerede saygı pehhh.
    -O seremoniyi x'e basmadan izleyenler yok mu hepinize golleri izletiyorum her açıdan. Gözleri çıkasıcalar.
    -Gol attıktan sonra geride pas yapanlar. Oğlum siz varya beni sinirden titretiyosunuz.
    -Gol attıktan sonra pasları sağa sola bakarak atanlar. OFFFFFFFF.

Ve kardeşlerim bunların arasında siz de varsınız biliyorum.
    Hiç inkar etmeyin. Bunların en azından birini %90'ınınız yapıyordur.
    Ulan benim gibi mülayim adamı bile delirttiniz.
    Fifa kral oyun o ayrı.

Seremoniyi izlettirmem geri kalanını eksiksiz yapıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Archelot -- 6 Ağustos 2012; 9:07:13 >

• quote:

Orijinalden alıntı: capriccio

http://www.ea.com/soccer/videos/ugc/130008941

bu siteye giremiyorum öğleden beri

bakım mı var acaba

ea nın hiçbir linki açmıyor

sizde durum nedir
  • Benim gibi H2H oynayan arkadaşlarıma naçizane bir tavsiyem var. TD alışması çok zor sistem. Ama aynı şeyler rakip için de geçerli. Bu oyunda önemli olan momentum. Momentumu da değiştirmek için yapılması gereken bazı hamleler var. Daum gibi 70. dakikayı beklemeyin oyuncu değiştirmek için. Mağlup durumda iseniz ortasahadan bir adamı çıkarıp oraya forvete dönük bir adam alınn. Ama asıl yapılması gereken Auto/Manuel/Airball'dan hangisini oynuyorsanız onu oynadığınızın dışında başka bir sisteme çevirmeniz. Misal ben manuel oynuyorum. Rakip öne geçince Auto'ya dönüyorum. Momentum benim lehime dönüyor, en kötü ihtimalle rakibin o baskısını kırıyorum. Gol atarsam maçı kazanma şansım doğuyor. Ama o presli baskıyı atlatıyorum. H2H ikinci ligdeyim. 3 ile 2. lig arasında gidip geliyorum. Herkese bol şanslar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rudis

Benim gibi H2H oynayan arkadaşlarıma naçizane bir tavsiyem var. TD alışması çok zor sistem. Ama aynı şeyler rakip için de geçerli. Bu oyunda önemli olan momentum. Momentumu da değiştirmek için yapılması gereken bazı hamleler var. Daum gibi 70. dakikayı beklemeyin oyuncu değiştirmek için. Mağlup durumda iseniz ortasahadan bir adamı çıkarıp oraya forvete dönük bir adam alınn. Ama asıl yapılması gereken Auto/Manuel/Airball'dan hangisini oynuyorsanız onu oynadığınızın dışında başka bir sisteme çevirmeniz. Misal ben manuel oynuyorum. Rakip öne geçince Auto'ya dönüyorum. Momentum benim lehime dönüyor, en kötü ihtimalle rakibin o baskısını kırıyorum. Gol atarsam maçı kazanma şansım doğuyor. Ama o presli baskıyı atlatıyorum. H2H ikinci ligdeyim. 3 ile 2. lig arasında gidip geliyorum. Herkese bol şanslar.

Güzel bir fikir gibi duruyor ama her zaman işe yarıyor mu deneyip görmek lazım. Ya da karşındaki rakip gerçekten senden iyi ise momentum falan da kurtaramaz ki bizi.

• quote:

Orijinalden alıntı: gsirin

quote:

Orijinalden alıntı: rudis

Benim gibi H2H oynayan arkadaşlarıma naçizane bir tavsiyem var. TD alışması çok zor sistem. Ama aynı şeyler rakip için de geçerli. Bu oyunda önemli olan momentum. Momentumu da değiştirmek için yapılması gereken bazı hamleler var. Daum gibi 70. dakikayı beklemeyin oyuncu değiştirmek için. Mağlup durumda iseniz ortasahadan bir adamı çıkarıp oraya forvete dönük bir adam alınn. Ama asıl yapılması gereken Auto/Manuel/Airball'dan hangisini oynuyorsanız onu oynadığınızın dışında başka bir sisteme çevirmeniz. Misal ben manuel oynuyorum. Rakip öne geçince Auto'ya dönüyorum. Momentum benim lehime dönüyor, en kötü ihtimalle rakibin o baskısını kırıyorum. Gol atarsam maçı kazanma şansım doğuyor. Ama o presli baskıyı atlatıyorum. H2H ikinci ligdeyim. 3 ile 2. lig arasında gidip geliyorum. Herkese bol şanslar.

Güzel bir fikir gibi duruyor ama her zaman işe yarıyor mu deneyip görmek lazım. Ya da karşındaki rakip gerçekten senden iyi ise momentum falan da kurtaramaz ki bizi.

Elbette her daim işe yarayacak bir sistem değil. Rakip iyiyse zaten ezip geçiyor. Ama bu oyunun püf noktalarından bir tanesi rakibi şaşırtmak. Siz sisteminizi yenik durumda olduğunuz halde değiştirmezseniz mağlubiyeti kabullenmişsiniz demektir. Ben kaybetmeye yakın, ya da kaybedeceğimi hissettiğim maçlarda yapıyorum bu değişikliği. Faydasını çok gördüm. Paylaşmak istedim. Umarım faydalı olur.

• Arkadaşlar bi gol attım nasıl attıgımı bende bilmiyorum :)) her zaman yaptıgım şeyi yaptım ama bu sefer böyle vurdu

http://www.ea.com/uk/football/videos/ugc/130022920
  • Eğer çok zengin bir insan olsaydım ps3-tv odada ne varsa parçalayıp camdan aşağı atmıştım. Hayatımda Fifa 12 kadar rezil bir oyun görmedim ben. Oyunu oynamayı bilmeyenleri tatmin etmek için yapılan momentumuda yapanıda .....
  • Kuzenle aynı takımı kontrol edebileceğimiz bir online mod var mı? H2h season da olmuyor sanırım aynı takımda 2 kisi oynama

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: F-G

Kuzenle aynı takımı kontrol edebileceğimiz bir online mod var mı? H2h season da olmuyor sanırım aynı takımda 2 kisi oynama

Create match'ta takım seçme ekranında kareye basıp 2.ci eleman da takıma giriyor. Fakat puanlı maç olmadığından transfere izin veriliyor ve apaçiler takım değerlerini 95 95 95 gibi puanlara getirip zevkini kaçırıyorlar. Karşı tarafta 2 tanıdık arkadaş daha olursa zevkli olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: F-G

Kuzenle aynı takımı kontrol edebileceğimiz bir online mod var mı? H2h season da olmuyor sanırım aynı takımda 2 kisi oynama

Ultimate Team oynayabilirsiniz. Orada guest modu var.

Ama tabi sıfırdan başlayacaksanız sağlam kadro kurana kadar eğlenceli olmayabilir ki 13 çıkmasına bu kadar az kaldığı için kadro için kasmak ne kadar mantıklı onu da bilmiyorum.
  • Arkadaşlar atılan golleri easports'un sitesine nasıl yüklüyoruz. Bilen birisi beni bilgilendirebilir mi?
  • Save ettiğimiz golleri nasıl upload edebiliriz?
  • şu oyunda head to head ilk beş dakika içerisinde kaçnlar neden yenilmiş sayılmıyor, böyle saçmalık olmaz adam yenileceğini anladığında yada gol yediği ilk dakikarda kaçıyorlar. hergün 3-4 kişi aynısını yapıyor sıktı artık...
  • Beyler korsan fifa 12 vardı origin cd key aldım origin üzerinden tekrar indirmek istemiyorum. Bu fifa 'yı origine tanıtmak mümkün müdür ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Xdian

şu oyunda head to head ilk beş dakika içerisinde kaçnlar neden yenilmiş sayılmıyor, böyle saçmalık olmaz adam yenileceğini anladığında yada gol yediği ilk dakikarda kaçıyorlar. hergün 3-4 kişi aynısını yapıyor sıktı artık...

bu benimde zoruma gidiyordu artık öyle birşey oldugunda bende öyle yapıyorum hakediyorlar çünkü
  • Arkadaşlar,dün gece online H2H oynarken fan çıldırmış bir şekilde çalışıp pat diye durdu,sanki elektrik kesilmiş gibi herşey kapandı bi dahada açılmadı,power düğmesine bastığım vakit direk kırmızıya düşüyor,sizce alet rahmetlimi oldu ve ya yaptırırsam ne kadar gider,önerileriniz lütfen??Teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Xdian

şu oyunda head to head ilk beş dakika içerisinde kaçnlar neden yenilmiş sayılmıyor, böyle saçmalık olmaz adam yenileceğini anladığında yada gol yediği ilk dakikarda kaçıyorlar. hergün 3-4 kişi aynısını yapıyor sıktı artık...

İlk 5 dakikada gol atmayıver sende. top çevir biraz ondan sonra atarsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Galifianakis

İyi cevap olmuş AA9skillz'e

Rövanşı verdi KSI sonra

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerlonmoura -- 16 Ağustos 2012; 16:46:29 >

• quote:

Orijinalden alıntı: deren05

Arkadaşlar,dün gece online H2H oynarken fan çıldırmış bir şekilde çalışıp pat diye durdu,sanki elektrik kesilmiş gibi herşey kapandı bi dahada açılmadı,power düğmesine bastığım vakit direk kırmızıya düşüyor,sizce alet rahmetlimi oldu ve ya yaptırırsam ne kadar gider,önerileriniz lütfen??Teşekkürler.

kırmızı ışık hatası verdi sizin ps3 sanırım hocam, bu en kötümüydü unuttum ama biraz araştırırsanız cevaplarını bulabilirsiniz forumda
  • 
Sayfa: önceki 839840841842843
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.