Hocam öncelikle şunu söyliyim win7 32 bit ultimate kullanıyorum, torrent le fifa 12 iso indirdim, kurum masaüstüne gelen simgeye tıkladığımda "Origin is not installed ..... diye bir hata verdi içinden çıkan crack dosyasını c deki dosyalarının içine attım fakat bu seferde tıkladıktan sonra mause nin yanında bi yuvarlak dönüyo ama hiç birşey olmuyor. ekran kartımın güncel driver i ni indirdim yükledim aynı..
Sistemim 4 gb ram 1333 mhz 1 gb 256 bit msı 9800gt ekran kartı amd athlon (tm)II X2 260 processor 3,20 ghz işlemci asus m4n68t-m series anakart (buna cd sinin üzerinden baktım yazan bu ) vs..
netten birkaç tane daha crack indirdim ama yine aynı sorun .. bir türlü çözemedim yardımcı olursanız sevinirim.
farklı carcklar dene.
quote:
Orijinalden alıntı: speranzaaa
farklı carcklar dene.
yazdığım gibi netten birkaç tane daha crack indirdim ama yine aynı sorun C sürücüsüne belgelerimi taşıdım o da fayda etmedii
Birde her simgesine tıkladığımda kendi klasörünün içerisinde FIFACrashDump_CL942004_(Tarih_saat).dmp uzantılı bir dosya oluşturuyor..
Çözümü Buldum C:\Users\kullanıcı\Documents\FIFA 12 klasörünün içindeki fifasetup.ini dosyasını silince çalıştı..