Şimdi Ara

Fifa 11 Demo Karşılaştırması (PS3 vs X360) (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
59
Cevap
0
Favori
7.274
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Freshmind uzulerek soylemeliyimki verdigin sitedeki resimler montajli olabilir yalniz buradakiler degil. Sebebine inecek olursak 2 nedeni var.

    1- Resimlerde hakemlere bakmani tavsiye ediyorum. Saclara bak. Birazcik tuhaflik yokmu sence? Hadi bu olabilecek bir durum diyelim.

    2- Xbox'un renkleri canli pususuz gosterdigine dair bir suru video resim var. Youtube'da bakabilirsin. Elini sallasan bir cok video mevcut. Yani bilinen bir durum xbox'un goruntu olarak netligiyle renkleri ps3'e gore iyi olmasi. Bu karsilastirmada da goruyoruzki durum bilindik durumdan farksiz.. Bu yuzden her sitedeki incelemelere kanmamani tavsiye ederim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TurQich -- 25 Eylül 2010; 1:42:18 >




  • bu ne ya.ilk kameralı çıkan telefonlarla mı çekmişler bu fotoğrafları.
  • Xbox
  • aslında iki konsoldada berbat görüntüler lütfen hangisi hangisinden daha iyi diye bakmayalım şu görüntülere bakin.şu saçlara bakın iki konsoldada kötü (ps3te daha kötü).Bana sorarsanız bu resimler montaj gibi bir şeyle bozulmuş.Taraftarlara bakın berbat(pesi savunduğum sanılmasın ben fifayı daha çok severim).Şu hakemlerin saçları vb. cidden berbat.Şu Valdesin önündeki adamların tipe bakin ne kadar boyutu küçültsemde aynı duruyor.Bence ya resimler montajlı ya da resimler çok kötüki bence 1. seçenek daha doğru çünkü her iki konsoldada berbat!..
  • Bazı arkadaşlar ben hem xbox hem ps3 sahibiyim diye sallamasın sırf ikisinide oynadım ps3 daha iyi demek için yalan söylemeyin.
  • Wayward Son
    ne komplekslisin. bir oyun için insanlarla ters düşüyorsun. herşeyde mükkemmel olamazsın. sen konsolunla gül gibi geçin kulaklarını eleştirilere tıka sen memnunsan ne ala değiştirmeye veya empoze etmeye çalışma birşeyleri.
  • hala bazı arkadasların fotoraflar üzerinde oynandığını sölediğini görüyorum. Hey akıllı insanlar o fotoraflar yakınlastırılmıs sağ alt kösede asıl görüntüsünü görebilirsiniz. Tabiki şimdi ps3 çüler bayılcak 150 lirayı x box kullanıcıları beş liraya daha iyi grafiklerle oynıycak bende olsam yediremezdim :))
  • 2 konsolda berbat PC GIBISI YOK SENI SEVIYORUM PES 11 !
  • xbox ps 3 ten daha iyi görünüyo :D
  • Artık alışılmış görüntüler bunlar ps3'ü bu kadar rezil etmenin anlamı yok ps3 sahibi arkadaşlar rencide oluyor lütfen böyle haberlerle onları rencide etmeyin XD xD
  • Hiç inandırıcı değil, milleti nasıl kandırıyorlar, oynama imkanı olanlar bilirler ama olmayanlara yazık, kandırılıyorlar...
  • İşim gücüm yok 3-5 tane cahile ( bana yalancı diyene cahil derim ki zaten yorumlarınızdan cahillik akıyor) yalan söyleyeceğim :) Msn, skype vs verin kanıtlayayım yani kamerada:) Bakın sizin seviyenize inip '' delikanlılık'' diyorum bu olaya. Siz de delikanlıysanız ben kanıtladıktan sonra '' adam haklıymış '' deyip burda özür dilersiniz :) Başından beri efendi gibi yorum yazıyorum. Kendi deneyimlerimi paylaşıyorum sonra yalancı oluyorum. Size yaranmak için '' aa evet aynen böyle gözüküyor oyun'' mu deseydim? Benim gibi düşünen bir sürü insan var. Adamlar oynamışlar da konuşuyorlar.

    Orijinal oyun alanlara enayi diyen zihniyet Kabus 22'lere, İstanbul Kıyamet Vakti'ne muhtaçtır. Size de ancak öyle oyunlar yakışır yani. Türkiye'de oyun sektörü sizin gibi kör cahiller yüzünden 2 adım ilerleyemez . 5 TL'ye oynayacakmış oyunu. Aman ne marifet :) Sen tırsa tırsa Live'a girerken ben gönül rahatlığıyla online oynuyor olacağım. Bu da sana kapak olsun (senin seviyenle yine cevap).




  • Yuh ya bsc editorleride bir resimlere ve oyuna bakıpta koyun sunları milleti yanıltmayın xbox ı bilmemde ps3 demo görüntüler kesinlikle boyle degil sacma sapan resimleri flu lastırıp koymuslar...Tüplü tv den mi görüntüler anlamadım ki sifreli kanllar gibi adamların yüzleri secilmiyor yok artık...
  • Bu arada xbox in görüntüleri daha güzel duruyor fakat ps3te grafikler kesinlikle boyle degil ...
  • ravenlyx olur mu arkadaşım biz yalan söylüyoruz :) Onlar çok dürüst insanlar. Onlar 80'li yıllardan beridir oyun sektörünü takip eden, bu sektörün kilometre taşlarını tek tek sayacak kadar engin bilgiye sahip insanlar:) Biz napalım böyle dandik grafiklerle oyun oynarken onlar muhteşem ve gerçekçi bir oyun deneyimini tadıyorlar. Kıskançlıktan ölmek üzereyim şu an :) BSC editörlerine de burdan '' En Araştırılmadan Konulmuş Haber'' Oscar'ını takdim ediyorum. Ofisteki PS3'te de bu grafikleri görüyorsunuz di mi ? :)
  • Görüntüler ortada.Wayward Son adlı bilader EA'nin multiplatform oyunlarında büyük farkların olmadığını söylemişti.Gördüğünüz gibi EA'de PS3'te başarılı grafik sunamamış diyorum, adam bana neler diyor.Değerli kardeşim.Ben sana sadece EA'in de oyunları diğer oyun şirketlerinin oyunları gibi PS3'te kötü performans sergiliyor diyorum.Sen bana demediğini bırakmamışsın.Delikanlılık bu mu ? Ben Xbox 360 aldığım fiyata istersem PS3 de alırım.Üstelik ben uzayda mı yaşıyorum benim etrafımda PS3 kullanan yok mu ? İnsan olsan burda doğruyu kabul etmek yerine insanları iğnelemezsin.Görüntülerde zoom yapılmış, sağ altta da zoomsuz hali var.Bunu anlayamayacak kadar teknoloji özürlü adam gelmiş burda bize ahkam kesiyor.Erkek gibi burda beni ve diğerlerini aşağılamak yerine doğruyu kanıtla, EA'nin PS3'te kaliteli grafikler sağladığını kanıtla, ondan sonra gel burda bizi aşağıla kardeşim.




  • Bilader milader güzel jargonlar bunlar devam :) Ben '' PS3 daha iyi görüntü veriyor '' mu diyorum ? :) Dediklerimi düzgün algıla önce. '' PS3 EA oyunlarında multiplatform sorununu genelde yaşamıyor'' diyorum. Bu ne demek? PS3 diğer platformlardan üstün demek değil, en az onlar kadar EA oyunlarında performans veriyor diyorum. Eğer bu seni rahatsız ediyorsa PS3 kompleksin vardır:) Xbox'a falan attığım bir çamur var mı burda? Yok. Demek ki komplekslisin:) Ben iki konsola da sahibim, bu karşılaştırmada da eyyam var diyorum. Kendi gördüğümü inkar etmemi beklemeyin benden :) '' XBox berbat gözüküyor normalde, PS3 mükemmel'' mi dedim ? '' PS3 böyle kötü gözükmüyor'' dedim. Eğer bundan gocunuyorsanız KOCAMAN bir kedi-ciğer durumu var burda. Kompleksleriniz de cabası. Xbox'a çamur atmıyorsam, PS3'ü savunuyorsam gelip bana laf etme hakkınız yok. Tamam mı BİLADER :) ?




  • He işin güzeli de o biLader değil biRader'dir :)
  • Her iki konsolada sahip biri olarak xbox'ın birçok oyunda önde olduğunu söyleyebilirim. Özellikle detay ve ışıklandırmada xbox her zaman önde
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.