Barçanın sahası gündüz maçlarında adamın gözlerini kör edecek kadar parlamasın lütfen, sırf bu yüzden Fifa10'da online da rakip Barça gelince oynamıyordum
Oynayan adamlar pesi daha iyi demişler bu sene pes konusunda gördüm.
quote:
Orijinalden alıntı: BurakDemirbas
Oynayan adamlar pesi daha iyi demişler bu sene pes konusunda gördüm.
Her sana aynı şey söyleniyor hersene Pes daha iyi zaten
Fifa 09 da unranked maçlar için stat seçimi ve gece gündüz ayarı vardı Fifa 10 da kaldırdılar. Fifa 11 de mutlaka olmalı çünkü orta halli takımlar aldığımızda berbat statlarda oynamak zorunda kalıyoruz görsellik yönünden önemli bir şey.
quote:
Orijinalden alıntı: GkhnFB
Gece, gündüz demişken
Barçanın sahası gündüz maçlarında adamın gözlerini kör edecek kadar parlamasın lütfen, sırf bu yüzden Fifa10'da online da rakip Barça gelince oynamıyordum
Aynen ya Barçanın sahası çok saçma en gerçekçi görünen saha bence bayern münihin sahası..Allianz arena..
Aynen hocam o yüzden online kısımda Chelsea filandan başka takım alamıyrodum bir de gündüz maçı olunca gel de oyna berbat oluyordu görüntü
quote:
Orijinalden alıntı: ekostros
Fifa 09 da unranked maçlar için stat seçimi ve gece gündüz ayarı vardı Fifa 10 da kaldırdılar. Fifa 11 de mutlaka olmalı çünkü orta halli takımlar aldığımızda berbat statlarda oynamak zorunda kalıyoruz görsellik yönünden önemli bir şey.
FIFA 11 müthiş geliyor. Hala PS3 de PES oynayan abimin bile ilgisini çekti. O da merakla bekliyor.
Oyunda bahsedilen özellikler olursa, mükemmel olacak gibi duruyor oyun. Hani diyorum ki artık önümüzdeki yıl ne yapacaklar acaba bu yıl çok güzel olmuş, tak bir çıkıyor EA, mükemmel özellikler açıklıyor. Hakikaten bunlar başarılı bir biçimde yapılırsa seneye grafikten başka ne yapacaklar çok merak ediyorum. Bir de şu bizim topçuları adam gibi yapsalar süper olacak. Seneye umarım yaparlar. Şu kamera çadırı olayını 10 gün boyunca her ülkede tutsalar yine de yetiştirirler diye düşünüyorum.
Bu arada çeviri hakkında teşekkür eden arkadaşlara teşekkür ediyorum. Her şey FIFA ve DH için
Yine gümbür gümbür geliyor FIFA. Benim en çok merak ettiğim PC versiyonu. İlla konsollardaki kadar güzel olmasa da olur. Yeter ki biraz benzesin.
quote:
Orijinalden alıntı: [DMC]
quote:
Orijinalden alıntı: Awesome
quote:
Orijinalden alıntı: HyperioИ
quote:
Orijinalden alıntı: [DMC]
Kale Ağları online de Default olacak herhalde
Belki olmayabilir ya. Hani bi kaç dosya çeker online oyuna girerken. Yani çok fazla tutmaz heralde o dosyalar. Sadece kale ağlarının ayarları.. Bilemiyorum ama isteseler yaparlar onu da bence online de herkesin kalesi kendine özel olur...
Nasıl çimlerin kesiliş biçimini Kick Off ta maça girerken seçtiğimizde Online'dada aynı duruyorsa, kale ağlarıda aynı olacaktır. Bu arada gergin ağlar dedikleri 09 ve 10 daki ağlar değildir umarım. Kutu gibi olur umarım gergin olan. Gevşek olanda belli zaten Brezilya ligindeki gibi
kick-off mac hic oynamiyorum ben
nba,fifa online oynanir
Dostum kick off oynaman için demiyoruz :) Mesela settingse gel çim ayarını dün yap online oynarkende senin sahan ise çim düz olur yuvarlak ayarlarsan yuvarlak olur .. ;)
Belki olmayabilir ya. Hani bi kaç dosya çeker online oyuna girerken. Yani çok fazla tutmaz heralde o dosyalar. Sadece kale ağlarının ayarları.. Bilemiyorum ama isteseler yaparlar onu da bence online de herkesin kalesi kendine özel olur...
Nasıl çimlerin kesiliş biçimini Kick Off ta maça girerken seçtiğimizde Online'dada aynı duruyorsa, kale ağlarıda aynı olacaktır. Bu arada gergin ağlar dedikleri 09 ve 10 daki ağlar değildir umarım. Kutu gibi olur umarım gergin olan. Gevşek olanda belli zaten Brezilya ligindeki gibi
kick-off mac hic oynamiyorum ben
nba,fifa online oynanir
Dostum kick off oynaman için demiyoruz :) Mesela settingse gel çim ayarını dün yap online oynarkende senin sahan ise çim düz olur yuvarlak ayarlarsan yuvarlak olur .. ;)
bak iste bu iyi olmus bilmiyordum
Ben de pro passing'e kadar çevirdim sonrasında üşendim eline sağlık @mcbtrcs
Arkadaşlar online kupa olur mu fifa 11 de
quote:
Orijinalden alıntı: tahmaz88
tahmaz88 seni bu aralar fifa konusunda çok görüyorum ve seni özüne dönmeye yani pese çağırıyorum
Hacım ben ikisini de alıyorum ikisi de güzel olsun biraz da pese yorum yapayım
quote:
Orijinalden alıntı: _BRUCE LEE_
quote:
Orijinalden alıntı: tahmaz88
tahmaz88 seni bu aralar fifa konusunda çok görüyorum ve seni özüne dönmeye yani pese çağırıyorum
Millet özellikleri görmez pes de pes diye bağırır.sonra fifayı savununca ea para mı veriyor derler çağırın da gelsin özelliklere baksın garipler.
Pırlantanın altından değerli olması altının değersiz olduğu anlamına gelmez ya da altının değerli olmasının pırlantanın değerli olup olmaması ile alakası yoktur yorum yaparken mantıklı yorum yapalım
quote:
Orijinalden alıntı: The Smoothy
Millet özellikleri görmez pes de pes diye bağırır.sonra fifayı savununca ea para mı veriyor derler çağırın da gelsin özelliklere baksın garipler.
Oyun taa ilk duyrulduğunda komediydi. Konu açıldı filan birisi haber paylaştı "PES bu sene çok iyi olacak." gibisinden. Herkes koptu. Kral dönüyor!, FIFA kötü kaka filan... Daha özellik mözellik gelmeden. Çok garip adamlar bu Pes çiler Pesçiler and the others