Şimdi Ara

FIFA 11 Ana Konu - OYUN ÇIKTI! HAYIRLI OLSUN! (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
13.665
Cevap
2
Favori
423.298
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Barçanın sahası gündüz maçlarında adamın gözlerini kör edecek kadar parlamasın lütfen, sırf bu yüzden Fifa10'da online da rakip Barça gelince oynamıyordum
  • Oynayan adamlar pesi daha iyi demişler bu sene pes konusunda gördüm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BurakDemirbas

Oynayan adamlar pesi daha iyi demişler bu sene pes konusunda gördüm.

Her sana aynı şey söyleniyor hersene Pes daha iyi zaten
  • Fifa 09 da unranked maçlar için stat seçimi ve gece gündüz ayarı vardı Fifa 10 da kaldırdılar. Fifa 11 de mutlaka olmalı çünkü orta halli takımlar aldığımızda berbat statlarda oynamak zorunda kalıyoruz görsellik yönünden önemli bir şey.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GkhnFB

Gece, gündüz demişken

Barçanın sahası gündüz maçlarında adamın gözlerini kör edecek kadar parlamasın lütfen, sırf bu yüzden Fifa10'da online da rakip Barça gelince oynamıyordum

Aynen ya Barçanın sahası çok saçma en gerçekçi görünen saha bence bayern münihin sahası..Allianz arena..
  • Aynen hocam o yüzden online kısımda Chelsea filandan başka takım alamıyrodum bir de gündüz maçı olunca gel de oyna berbat oluyordu görüntü
    quote:

Orijinalden alıntı: ekostros

Fifa 09 da unranked maçlar için stat seçimi ve gece gündüz ayarı vardı Fifa 10 da kaldırdılar. Fifa 11 de mutlaka olmalı çünkü orta halli takımlar aldığımızda berbat statlarda oynamak zorunda kalıyoruz görsellik yönünden önemli bir şey.
  • FIFA 11 müthiş geliyor. Hala PS3 de PES oynayan abimin bile ilgisini çekti. O da merakla bekliyor.
  • Oyunda bahsedilen özellikler olursa, mükemmel olacak gibi duruyor oyun. Hani diyorum ki artık önümüzdeki yıl ne yapacaklar acaba bu yıl çok güzel olmuş, tak bir çıkıyor EA, mükemmel özellikler açıklıyor. Hakikaten bunlar başarılı bir biçimde yapılırsa seneye grafikten başka ne yapacaklar çok merak ediyorum. Bir de şu bizim topçuları adam gibi yapsalar süper olacak. Seneye umarım yaparlar. Şu kamera çadırı olayını 10 gün boyunca her ülkede tutsalar yine de yetiştirirler diye düşünüyorum.

Bu arada çeviri hakkında teşekkür eden arkadaşlara teşekkür ediyorum. Her şey FIFA ve DH için
  • Yine gümbür gümbür geliyor FIFA. Benim en çok merak ettiğim PC versiyonu. İlla konsollardaki kadar güzel olmasa da olur. Yeter ki biraz benzesin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: [DMC]

quote:

Orijinalden alıntı: Awesome

quote:

Orijinalden alıntı: HyperioИ

quote:

Kale Ağları online de Default olacak herhalde

Belki olmayabilir ya.
    Hani bi kaç dosya çeker online oyuna girerken.
    Yani çok fazla tutmaz heralde o dosyalar. Sadece kale ağlarının ayarları..
    Bilemiyorum ama isteseler yaparlar onu da bence online de herkesin kalesi kendine özel olur...

Nasıl çimlerin kesiliş biçimini Kick Off ta maça girerken seçtiğimizde Online'dada aynı duruyorsa, kale ağlarıda aynı olacaktır. Bu arada gergin ağlar dedikleri 09 ve 10 daki ağlar değildir umarım. Kutu gibi olur umarım gergin olan. Gevşek olanda belli zaten Brezilya ligindeki gibi

kick-off mac hic oynamiyorum ben

nba,fifa online oynanir

Dostum kick off oynaman için demiyoruz :) Mesela settingse gel çim ayarını dün yap online oynarkende senin sahan ise çim düz olur yuvarlak ayarlarsan yuvarlak olur .. ;)

• FIFA 11 - GOALKEEPERS with Gary Paterson
    yeni video: http://www.youtube.com/watch?v=SHq-u_92LXY

quote:

Orijinalden alıntı: Y@KI$IKLI

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Awesome

quote:

Orijinalden alıntı: HyperioИ

quote:

Kale Ağları online de Default olacak herhalde

Belki olmayabilir ya.
    Hani bi kaç dosya çeker online oyuna girerken.
    Yani çok fazla tutmaz heralde o dosyalar. Sadece kale ağlarının ayarları..
    Bilemiyorum ama isteseler yaparlar onu da bence online de herkesin kalesi kendine özel olur...

Nasıl çimlerin kesiliş biçimini Kick Off ta maça girerken seçtiğimizde Online'dada aynı duruyorsa, kale ağlarıda aynı olacaktır. Bu arada gergin ağlar dedikleri 09 ve 10 daki ağlar değildir umarım. Kutu gibi olur umarım gergin olan. Gevşek olanda belli zaten Brezilya ligindeki gibi

kick-off mac hic oynamiyorum ben

nba,fifa online oynanir

Dostum kick off oynaman için demiyoruz :) Mesela settingse gel çim ayarını dün yap online oynarkende senin sahan ise çim düz olur yuvarlak ayarlarsan yuvarlak olur .. ;)

bak iste bu iyi olmus bilmiyordum

• Ben de pro passing'e kadar çevirdim sonrasında üşendim eline sağlık @mcbtrcs
  • Arkadaşlar online kupa olur mu fifa 11 de
  • quote:

Orijinalden alıntı: tahmaz88

Arkadaşlar online kupa olur mu fifa 11 de

tahmaz88 seni bu aralar fifa konusunda çok görüyorum ve seni özüne dönmeye yani pese çağırıyorum
  • Hacım ben ikisini de alıyorum ikisi de güzel olsun biraz da pese yorum yapayım
    quote:

Orijinalden alıntı: _BRUCE LEE_

quote:

Orijinalden alıntı: tahmaz88

Arkadaşlar online kupa olur mu fifa 11 de

tahmaz88 seni bu aralar fifa konusunda çok görüyorum ve seni özüne dönmeye yani pese çağırıyorum

• Millet özellikleri görmez pes de pes diye bağırır.sonra fifayı savununca ea para mı veriyor derler çağırın da gelsin özelliklere baksın garipler.
  • Pırlantanın altından değerli olması altının değersiz olduğu anlamına gelmez ya da altının değerli olmasının pırlantanın değerli olup olmaması ile alakası yoktur yorum yaparken mantıklı yorum yapalım
    quote:

Orijinalden alıntı: The Smoothy

Millet özellikleri görmez pes de pes diye bağırır.sonra fifayı savununca ea para mı veriyor derler çağırın da gelsin özelliklere baksın garipler.
  • quote:

FIFA 11 - GOALKEEPERS with Gary Paterson

Dostum youtube açılmıyo bende başka link versen ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Smoothy

Millet özellikleri görmez pes de pes diye bağırır.sonra fifayı savununca ea para mı veriyor derler çağırın da gelsin özelliklere baksın garipler.

Oyun taa ilk duyrulduğunda komediydi. Konu açıldı filan birisi haber paylaştı "PES bu sene çok iyi olacak." gibisinden. Herkes koptu. Kral dönüyor!, FIFA kötü kaka filan... Daha özellik mözellik gelmeden. Çok garip adamlar bu Pes çiler Pesçiler and the others

• quote:

FIFA 11 - GOALKEEPERS with Gary Paterson

Kaleciler artık aşırtma ve ortalarda daha iyi olacaklarmış.
    Leblebi gibi aşırtma gol atmak artık olmaycak Gary Peterson'ının dedikleri göre.
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.