Şimdi Ara

FİFA 10 Online Hastalığı (Teşhis ve Tedavi) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (5 Mobil) - 1 Masaüstü5 Mobil
5 sn
78
Cevap
0
Favori
4.038
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Fifa 10 a yeni bulaştım bende.. Bir sorum olucak tek kişilik be a pro modunda karakterin gelişmesi için hangi zorluk seviyesinde oynamak gerekiyor acaba ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mckartal

Fifa 10 a yeni bulaştım bende.. Bir sorum olucak tek kişilik be a pro modunda karakterin gelişmesi için hangi zorluk seviyesinde oynamak gerekiyor acaba ?

minimum semi pro seviyesinde oynamak gerekli
  • Online FIFA'dan kopamıyorsanız, tavsiyem:
    1 Adet PES 2010 alınır (yok para vermeyin varsa bir arkaşınızdan ödünç isteyin). Online oyun oynanır (ya da oynamaya çalışılır). Sonra tamamen futboldan soğunur. Bir daha futbol oynayasınız gelmez. Böylece kurtulmuş olursunuz.

• Bu hastalık ancak 20.000 puana gelince geçer herhalde. Yani hiç bir zaman.

Bu felaket bir hastalık gerçekten, hiç birşey olmasa gitsem saatlerce online fifa oynasam sıkılmam. 1 yeniyorum 1 yeniliyorum bu gidişle fifa 11 çıkana kadar yerimde sayıcam. İlk başlarda wireless bağlantı problemim vardı. 300'e yakın maç yapmışımdır 40'ında düştüğümden dolayı DNF yüksek. 1 ocakta yeni psnle temiz bir başlangıç yapayım bir iki çömez yeniyim moralim yerine gelsin dedim meğer millet de aynısını yapıyomuş 300 puanlık adam canavar gibi oynuyodu :) bende vazgeçtim eskiden devam ediyorum.

PSN: platypus_82 Yenmek serbest ama eksiklerimi paylaşmak şartıyla
  • Maç yapıcak babayiğit var mı :/
  • quote:

Orijinalden alıntı: xblackfoxx

Maç yapıcak babayiğit var mı :/

Ben varım
  • Nette Melih91 die bir türk var olur da karsılasırsanız mactan cıkıyor inek . İlk macta chelsea vs Galatasaray 2-1 yendi, ikinci macta Madrid ile 5-1 ondeydim cıktı üstüne de küfür yazdı. Aklınızda bulunsun
  • Bana bir yardım fifa online acemisiyim psn listesindeki arkadaşlarla oyunu başlatamıyorum sadece online bölümüne girince birinci seçenek olan end to end seçenegindeki 3 bölümden birine girip kim denk gelirse onla oynuyorum bu bile müthiş zevkli ama adamlar kaybederken 89 dakikada kaçıyorlar maçı tamamlayan çok nadir listedeki arkadaşlarla nasıl maç yaparım birde türklerin oldugu bi yer bulamammı maç yapmak için bu kaçmaları engellemenin bir yolu yokmu
  • Birde online modunda maç yaparken adamların üzerinde çıkan nickleri nasıl kaldırabilirim
  • Kacmalar kanayan yara valla, kacan puan kaybediyor ama sen birşey kazanmıyorsun sonucta. Beni ekle psn e anlatayım oradan mac yapma isini vs. Oyun da oynarız hem.
  • Arkadaşlar dün gece bir iki maçta real madrid i aldım adam isveç in viking takımıyla beni dümdüz etti normalde takım lar arasında farklar var adam tazı gibi koşuyor real le bile yakalayamıyorum bu takımlarda güç ayarlarımı yapıyorlar anlamadım gitti bide onlinede adamların üstündeki nickleri kaldırmak istiyorum bi yardım
  • PSN: xblackfoxx fifa yapcak varsa eklesin
  • nick kaldırma yok sanırım Ea nın var bir bildiği nick kaldırmaya izin vermiyor
  • EA canımı sıkmaya başladı.
  • varmı online su an fıfada olan ???? psn : invincible1907
  • Konuya girince Fifa oynayasım geldi resmen, tedavi olmak işime gelmiyor
  • psn : invincible1907 eklerseniz gece oynayabiliriz bkulaklık var daha zewklı olur
  • selamm

bende sık sık oynarım eklerseniz kapışırız arkadaşlar :)

sinir olduklarımm

kalecim degaj yaparken aniden önüne adam çıkarıp fırsatçılıkla gol atanlara gıcık oluyorum
    zaman kazanmak amacıyla adamsız bölgelerde top sektirenlere gıcık oluyorum
    şok etkisi yapan golleri yediğim halde tekrarını izlerim helal olsun adama derim :))
    maçtan çıkanlara çoğu kişi sinir olur ama oyunu kapattırdığım için mutlu olurum :D:D

nick: BahtiyarOcak
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.