Şimdi Ara

Fifa 09 Kontroller

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
8.570
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba Donanım Haber ailesi. Yeniyim yardımlarınıza ihtiyacım var =).
    Konuya Bodoslama Giriyorum:
    Fifa09 da her türlü ipuçlarını taktiklerini okudum ancak bir türlü istediğim şeyleri yapamıyorum. Havadan ara pas olsun , kaleciyi seçip oynatma olsun , birebir de teknik bi şekilde köşeye bırakmak vs. olsun resimdeki kontrollerimde hiç bi şekilde gerçekleştiremedim. World Class da her türlü yensemde oynadıım oyun sadece pas şut ara pas ortaya dayalı oluyor. Kontrollerim de bir problem varsa sölerseniz sevinirim eğer yoksa da bu hareketleri benim kontrollerimde hangi tuşlarla yapacağımı söylerseniz çok mutlu olurum.
    Saygılar..

•  Fifa 09 Kontroller

boyle yap
  • İstediğim cevap bu değildi ama yine de teşekkür ederim. Ben o ayarlarda oynayamam elim alışamaz yani zor baya benim demek istediğim bu ayalarda ne yaparak istediklerimi kullanabilirm ya da eksik ne ki küçük bi hamlede düzelir mi
  • Öncelikle oyundaki özel hareketleri yapmayı bilmen gerekiyor.O tuş kombinasyonlarını bilmiyorsan zaten yapamazsın.Ama hareketlerin hepsi shift tuşuna basılı tutularak yapılıyor.en basitinden shift e basılı tutarak yürürken seri şekilde 1 geri 1 ileri yaparsan basit ama klas bir hareket yaptığını göreceksin.Bunun gibi 20-30 hareket var.Oyuncuların kendilerine has hareketler filanda var.Hatta tüm hareketleri nasıl yapacağını oyun içinde taktik ve ipucu bölümüne bakarsan orada anlatıyordu yanlış hatırlamıyorsam.Yani bunların hepsini oyun içinde anlatan bir bölüm var.
  • Öncelikle cevabın için teşekkür ederim ancak benim sorunlarım %90 halloldu zaten %40 biliodum hareketleri %70 falan oldu ancak tüm kombinasyonları denesem de havadan ara pas olmadı olmadı.Bana nasıl yapıldığını şu şekilde söyler misiniz misal: pace control + shoot falan gibi alakasız oldu ama
  • Şaka gibi belki ama hala kaleciyi yönetemiyorum havadan ara pas atamıyorum ve plase şut vurmayıorum hala yardım yok mu =(
  • senin kontrollerine göre;

havadan arapas: Q + W
    plase şut : Q + D

eski fifacıların klasik kontrollerine göre ise: (-ki ben onlardan biriyim. o "w" tuşunu koşma yapmazsam oynamam... şanıma yakışmaz... :) )

havadan arapas: Q + E
    plase şut : Q + D

birisi de bana nasıl aşırtma şut atılacağını söylerse sevinirim... selamlar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bcml -- 25 Aralık 2008; 15:41:19 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    FİFA 07 MENEJERLİK
    18 yıl önce açıldı
    fifa 2011 antreman modu?????
    15 yıl önce açıldı
    FIFA Soccer 08 [*** CIKTI ***]
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.