Şimdi Ara

FIFA 09---DH SUPER LEAGUE (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
178
Cevap
0
Favori
3.064
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • online oynamak için msn den yardımcı olursanız sevinirim arkadaşlar daha önce oynamadım hiç
  • evet arkadaslar kurayi anneme cektirmis bulunmaktayim

mydo84---ARSENAL
    emrcan---JUVENTUS
    senceru---MILAN
    yijoe1987---INTERNAZIONALE MILAN
    wamlaw---BAYERN MUNIH
    harmonyoa---MANCHESTER UNITED
    tamturk-TR---CHELSEA
    bjkartal85---BARCELONA
    ylonen---LIVERPOOL
    naks_iTURK---REAL MADRID

HERKESE GUZEL MACLAR DILIYORUM,AKSAMA MACLARA BASLAYABILIRIZ...
  • 2.Takımım Milan Gelmiş... :D Hadi Bakalım Başarılar Herkeze...

Başlayalım Şimdiden Bence ?

Yalnız Lig Adı,Şifre Vermedin...
  • olaya bak be kendi takımım geldi
  • quote:

Orjinalden alıntı: Senceru

2.Takımım Milan Gelmiş... :D Hadi Bakalım Başarılar Herkeze...

Başlayalım Şimdiden Bence ?

Yalnız Lig Adı,Şifre Vermedin...

ya ben buradan pm atamiyorum sorun yasaniyor o yuzden psn uzerinden herkese lig adi ve sifreyi gonderecegim birazdan...
  • quote:

Orjinalden alıntı: campeone1907

quote:

Orjinalden alıntı: 00tuna

naks_iTURK eklerseniz sevinirim

arkadasim senin psn dogru mu yazilmis bir bakarmisin??eklemey calisiyorum ama bulunamadi diyor

arkadaslar kendisi abim olur naks_iturk olarak bi deneyin lütfen bu isimle giriyor hep dogru olması lazım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TamTurk -- 11 Kasım 2008; 17:09:13 >
  • en güçsüz takımdan başkası gelse şaşardım zaten gökten altın yağsa kafamıza bakır düşüyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: Gianfranco

en güçsüz takımdan başkası gelse şaşardım zaten gökten altın yağsa kafamıza bakır düşüyor

• liverpool fena değil ama daha önce hiç oynamamıştım umarım hava topları iyidir aaaa kendimle alakalı ipucu verdim iyimi

buarada ben işyerindeyim akşam 9-10 gibi başlarım maçlara arkadaşlar herkeze şimdiden başarılar
  • arkadaslar ligi kuruyorum su anda ama number of games kisminda 1-3-5-7-9-11-13-15 diye secenekler var,bir rakiple 2 mac yapamiyoruz sanirim,bilgisi olan arkadaslar var mi bununla ilgili??
  • Arkadaşlar Ben Maçlarıma Şimdi Başlayayım Online Olanlarla Yapayım Maçlarımı Çünkü Akşam Trabzonspor - Beşiktaş Maçı Var.Olmadı Maçtan Sonra Başlayabilirim Ancak..
  • şu anda ben yapabilirim nasıl oynuyacağım online
  • arkadaslar ligler nasıl olcak birisi ayrıntılı sekilde anlatabilirmi lig sifre ve parola olcakmı acaba eger olacaksa pm ile bize bildirirseniz sevinirim
  • arkaslar 00 tuna adlı kullanıcının psn adı naks-i_TURK olarak yazın lütfen bi yanlıslık olmasın ekleyemeyenler varmıs galiba
  • quote:

Orjinalden alıntı: TamTurk

arkadaslar ligler nasıl olcak birisi ayrıntılı sekilde anlatabilirmi lig sifre ve parola olcakmı acaba eger olacaksa pm ile bize bildirirseniz sevinirim

arkadaslar herkese davet attim oyundan,player hub'a gelip orada my mail kisminda goreceksiniz lig davetini,ondan sonra ligre giris yaptiginizda hangi arkadaslarin online oldugu gozukuyor arkadasin ustune gelip x'e bastiginizda sanirim send league game invite tarzi bir secenek olmasi lazim,ona basarak arkadasiniza davet gondermis olursunuz eger arkadasiniz da musaitse kabul eder ve maca girersiniz
  • Oyunda Player Hub Bölümüne Davet Atılıyor... Kabul Ediyorsunuz Accept Diyorsunuz Takımınızı Seçiyorsunuz Sonra Sizi Odaya Alıyor Maçlarınızı Yapıyorsunuz...
  • odaya girdim ben nasıl maç yapıcağız şimdi
  • vay be manc. gelmiş bayern munih gelseydi keşke ama neyse idare edicez artık
  • emrcan hadi davet atıyorum gel...

bu arada ligdeki arkadaşları friend e ekledim kabul edersiniz...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Senceru -- 11 Kasım 2008; 17:56:28 >
  • değişelim istersen
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.