Şimdi Ara

Fiesta Bagaj Açma Motoru Arızası Çözüm Burada... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
30.469
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşım gerçekten çok teşekkür ederim. Bu kadar faydalı bir bilgiyi bu kadar güzel net anlaşılır bir biçimde anlatman çok hoş olmuş. Emin ol bir çok kişinin hayır duasını alıyorsun. Söylediklerinizi aynen uyguladım Sonuç şimdilik mükemmel.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba arkada?lar.

    Benimde 2008 1.4 tdci fiesta nyn arka bagaj kapa?y bozuk. ?u an Ankara da oturuyorum. Burada bu i?i en uygun fiyata yapabilecek bir usta aryyorum. Yaptyran var ise yer payla?abilir mi ?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karakteristik61 -- 17 Mart 2015; 11:38:23 >
  • Slm millet. Cok kolay bi tamir anlatacagim sizlere. 2015 ford fiesta bagaj kapagi sorunum vardi. Ank da oturuyorum. Sasmaz sanayiye gidip parcacidan resimdeki bagaj motorunu alip icindeki motoru aldim ve sadece ucundaki dislileri degistirerek geri yerine taktim simdi takir takir calisio. Orjinaline 160 yan sanayisine 100 dediler. Ben 15 liraya aldigim bagaj motoruyla hallettim işimi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kuikkuik

    2008 fiesta aynı sorun dün başıma geldi servis 225 Tl + KDV diyor. O kadar para vermek zoruma gidiyo valla naapsam?

    Bu servisler de yakalarsa öpmeye çalışıyor. Yağ değişimi için sordum yağ parası + işçilik istiyor piyasanın 2 katına geliyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynı sistemi ben de denedim. Arızalı motoru Doğan SLX arkada kapı kilit motoruyla değiştirdim. Konuyu ilk açan arkadaşın anlattığı gibi ayrıca bir vida yeri açmak gerekiyor. Gerisi aynı. Nasıl söküldüyse öyle takılıyor.

    Arkadaşa teşekkür ederim. Masraftan kurtardı beni.

    Motor 15 TL, yan sanayi 7 TL :)

     Fiesta Bagaj Açma Motoru Arızası Çözüm Burada...




  • konuyu yeni gördüm süper olmuş...2009 collection fiestam var..yaklaşık 1 yıldır bendede aynı sorun var...elektirikçi arkadaşa gstermiştim..iç kısımdaki buton dan bgaj kilidine giden tüm elektirik tertibatını kontrol etmişti sorunu bulamamıştı...demekki bagaj açma butonundaymış...avm girişlerinde bagajı kontrol ediyorlar; arabayı stop edip kontak anahtarından bagajı açıp tekrar arabayı çalıştırmam gerekiyor..

    ya birde arkadaşlar anlamadığım bir şey var...arabayı yıkadıktan sonra ne oluyorsa yaklaşık yarın gün kadar bagaj açma butonu çalışıyor, daha sonra yine çalışmamaya başlıyor...doğan slx arka kapı kilit motoru olayını bende denicem..saygılar.
  • Bende Yaptım Sadece Orijinal Parçadaki Deliğin Bir Tanesine Taktım Doğan Motorunu Arada Az Mesafe Kaldı Onuda Perde Korniş Düğmesiyle Hallettim :) Orijinal Soketi Sökmedim Uçları İçine Soktum Üzerine Silikon ile Sabitledim Bantla Sardım Bide Gayet Başarılı Şekilde Çalışıyor :)

     Fiesta Bagaj Açma Motoru Arızası Çözüm Burada...




  • Bende de aynı sorun var. Çözüm için çok teşekkür ederim. Motor kısmına geçmek için plastiği sökmek ve takmakta zorlandınız mı. Motoru aldım kapağı açmakta kararsız kaldım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: selcuklu50

    Bende de aynı sorun var. Çözüm için çok teşekkür ederim. Motor kısmına geçmek için plastiği sökmek ve takmakta zorlandınız mı. Motoru aldım kapağı açmakta kararsız kaldım.

    Hiç Tereddüt Etme uygun Tornavidan ve Anahtar Setin Varsa Söker Takarsın ,Ben Orjinal Motorun İçini Açtım Pres Baskısını Zedelemeden Uygun Motor Bulup Bir Dahakine Onu Kullanacam :)
  •  Fiesta Bagaj Açma Motoru Arızası Çözüm Burada...

    dün buradan edindiğim bilgilerle bende bagaj motorunu değiştirdim. kargo dahil 16 tl ye aldım motoru. orjinali bi sitede 1000 tl ye bile satılıyor (yada satılmaya çalışılıyor diyelim).

    motorun alttaki metal parçaya takılması için olan vida gözleri farklıydı, gözlerden birini vidaladım diğer göze de metal bi parça vidaladım, sonra metal parçanın diğer ucunu da motora vidaladım yerinden oynamıyor. orjinal soketi de kesmedim benden sonra isteyen orjinal motor alıp bağlayabilir.

    sakın o saçma sapan motora servet ödemeyin arkadaşlar.




  • serzenist kullanıcısına yanıt
    Merhaba Benim araçta da aynı sorun var interntten alıp takmayı düşünüyorum sizin gibi doğan şahin arka kapı kilit motoru olarak yazdığımda farklı farklı fiyatlarda çıkıyo hepsi aynımıdır herhangi birini alsam uyarmı sizce

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kral tam da dediğiniz gibi yaptım ama önceki orjinal motor ve slx motorluda aynı hareketi sağlıyor bagaj kapağı açılmıyor?

     Fiesta Bagaj Açma Motoru Arızası Çözüm Burada...Hasan Kavakyoutube
    2005 Fiesta bagaj açılmıyor ??
    https://youtu.be/e-976gpZCUs

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hasankavak1 H kullanıcısına yanıt
    Benim sorunum da aynı bu şekilde. Acaba çözüldü mü problem? Sorun tam olarak nerede?

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.