Şimdi Ara

Fiesta Arka Camları Otomatik Yapma.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
11.576
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba Arkadaşlar.Benim sizlere bir sorum olacaktı.
    Ford bu fiestaların arka camlarına niye otomatik yapmaz anlamadım gitti.
    2006 model bir fiesta aldım ve arka camlarının otomatik kapanmasını istiyorum.Aslında amacım Ghia Focuslardaki gibi Kumandayı basılı tuttuğumuzda açık unutulmuş olan camların kendiliğinden kapanması.Bunun içinde arka cama motor koymamız gerekiyor sanırım.Bunu arabanın orjinalliğini en az seviyede bozarak nasıl yapabiliriz.
    Böyle bir çalışma yapan oldumu.Yardımcı olabilecek olan olursa sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deuh256 -- 12 Eylül 2010; 0:38:22 >

• quote:

Orijinalden alıntı: deuh256

Merhaba Arkadaşlar.Benim sizlere bir sorum olacaktı.
    2006 model bir fiesta aldım ve arka camlarının otomatik kapanmasını istiyorum.Aslında amacım Ghia Focuslardaki gibi Kumandayı basılı tuttuğumuzda açık unutulmuş olan camların kendiliğinden kapanması.Bunun içinde arka cama motor koymamız gerekiyor sanırım.Bunu arabanın orjinalliğini en az seviyede bozarak nasıl yapabiliriz.
    arka cama cam krikosu takılacak otomatik ve kapıya da açma kapama için anahtar takılacak orjinalliğin tek bozulacağı yer cam açma kolunun orda kalacak delik ve yeni takılacak anahtarın takılacağı yer -gerisi gözükmeyen yerde kalıyor.
    cam kaldırma modülü de takarsanız anahtardan kitleyince tüm camları kapatır ( o da tamamen gizli kalıyor ve çok basit montajı var)

• evet bunu bende merak ediyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: .:GoRaN:.

quote:

Merhaba Arkadaşlar.Benim sizlere bir sorum olacaktı.
    arka cama cam krikosu takılacak otomatik ve kapıya da açma kapama için anahtar takılacak orjinalliğin tek bozulacağı yer cam açma kolunun orda kalacak delik ve yeni takılacak anahtarın takılacağı yer -gerisi gözükmeyen yerde kalıyor.
    cam kaldırma modülü de takarsanız anahtardan kitleyince tüm camları kapatır ( o da tamamen gizli kalıyor ve çok basit montajı var)

bunların orjinali yok herhalde değilmi.nasıl bir kriko takabillriz ?yurt dışında falan bulunurmu ?.

• quote:

bunların orjinali yok herhalde değilmi.nasıl bir kriko takabillriz ?yurt dışında falan bulunurmu ?.
    üst donanımda arkalar otomatik olduğu için orjinal ekipman var tabi ki
    internet satış sitelerinde araştırırsanız yan sanayi ürünler de mevcut -fiyatları uygun ama orjinallerininkini bilmiyorum...
    ebay gibi sitelerden yurtdışından orjinal parçasını daha uygun fiyata getirebilirsiniz tabi o da ayrı bir konu
  • ya ben Ebay dan biraz baktım da Ford fiesta içn hangi kaldırma motoru oluyor anlamadım.
    fiestaya uygun bildiğin bir marka model varmı?
  • Yeni fiestalarda orjinalde arka otomatik cam var fakat eski kasalarda yok. Bu yüzden motoru koyacak yer de yok hatta camı tamamen aşağıya indirecek akdar bile yer yok. Ben de bir ara sevdalandım arka cam otomatiğine ama böyle bir şans yok maalesef.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yeni i20 camları kapanmıyor
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: peugeot206WRC

Yeni fiestalarda orjinalde arka otomatik cam var fakat eski kasalarda yok. Bu yüzden motoru koyacak yer de yok hatta camı tamamen aşağıya indirecek akdar bile yer yok. Ben de bir ara sevdalandım arka cam otomatiğine ama böyle bir şans yok maalesef.

hiç söktünüz mü arka kapılarını ? bazı cam motorları uydurulabiliyormuş diye duymuştum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.