Şimdi Ara

Fiddlesticks

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
1.220
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler Fiddlesticks aldım ama tam nasıl oynamam gerektiğini bilmiyorum. Mesela jungle yapmak iyi olur mu? Yada ne aralar gank gitmeliyim? Bana jungle veya jungle olmayan bir build önerir misiniz? Skill sıralaması da olursa iyi olur. İlk Drain > Fear > Silence gidiyordum ben.

• Fiddle oynamadım hiç ama jungle mantıklı olur diye düşünüyorum.Ulti ile aniden gank da yaparsın.
  • Buıld deılde nasıl jungle yapcanı anlatayım ilk olarak dorans rıngle baslıyıp mana golemı kesıyorum sonra wolfları sonra buyuculerı canın azsa gıt golem kes canını doldur kırmızı buff u kes sonra onların camp ta mavi buff u aynı sekılde devam et smite siz yapılıyor ama bıraz zor sen yınede bı al

not:bazıları 20 aplık kitapla baslıyor ama ben dorans rıng ı tercıh edıyorum
  • Build olarak Spell vamp,Crystal Scepter,Hourglass,Rabadon,Rod Of age ve Mp Botu olabilir.
    Skill sıralaması olarak Silence > Drain > Fear > Silence > Fear... diye gidiyorum.
    Yani Draine 1 kez veriyorum 2.levelde.Sonra Silence ve Fear fullüyorum.Hem gank yaparken hem yapılırken rahat olursun.
    Jungle hakkında birşey diyemem.
  • Jungle için çok uygun zaten Fiddle ama direkt lane de oynayabilirsin rahatlıkla. Skillleri dengeli ver bence, her skill aynı derecede önemli çünkü. Build olarak da Doran, Friendish Codex, Sorcerer Shoes, Abyssal Scepter, Rabadon tavsiye ederim.

Ayrıca silence skilini sakın sona bırakma.
  • Benim main dir fiddle.

İtem olarak

- Doran's Ring ile başlıyorum

-Shoes

- Ardından Morello's Evit Tome ti tamamlıyorum

- Sorcerer's Shoes

- Hextech Revolver

Gerisi senin oyun tarzına ve karşıdaki champ. lara göre değişebilir.

Ben hp- ap itemleri alır, şapka diye devam ederim. Baktım armor gerekli çabuk ölüyorum zhonyas alırım ultiyi açtıktan sonra zhona basarım.

Flash ve ghost kullanıyorum. Flash atıp arkaya ulti attığım çok olmuştur. Ultiyi atıp adam kaçarken ghost ile q atıp öldürdüğümde çok olmuştur. Bu yüzden bence bu ikisi ideal.
     Fiddlesticks

Takım arkasında olman gerekiyor genellikle. Aralara ulti açtığından direk karşı takıma e salla. Carry e q at w çek. Ya da içlerindeki tank champ.a q at kolay ölecek olana w çek.

Mid gidecek isen genellikle rakip, canavarlara yakın olduğunda e ile harrasla dur. Dönüp geri geleceği için baya etkisi olacak. Baktın hp belli bir miktar azaldı q çek w at ölür genelde. Vlad oynayamadı karşımda, heal bile kastırmıyordum e ile ona. İki rakip yan yana ise e yi hemen salla.

Jungle pek tercih etmiyorum ama iyi oynayan olursa tadından yenmez. Belki de en kolay jungle karakteridir. Dragonu kolaylıkla kesebilirsin. Durain in cd azdır bitmeye yakın dolar hemen. Blue buff varsa senin için sorun yok.

Skilleri doğru kullanırsan senden büyüğü yoktur. Kaçarken q olsun arkadaşını kurtarırken e ya da q, iyi kullandıktan sonra takımın göz bebeği olursun.

Velhasıl bugün oynadım herkes nerf diye bağırıyor

Haklılar mı ?

Bence evet

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi srkayp -- 3 Temmuz 2011; 14:06:47 >

• Skillerinin ap ratiosu düşük olduğu için magic penetration almışlar.
    Abyssal Scepter ile 20 magic resistance düşürüyor rakibin.
    Fiddlesticks'in özelliği 10 magic resistance.
    Ayakkabı 20(sadece kendisi).
    Böyle bir taktik uygulamışlar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İtfaiyeci Tristana?
    9 yıl önce açıldı
    Mordenin ultisi
    13 yıl önce açıldı
    Müdire Fiora
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: srkayp

Benim main dir fiddle.

İtem olarak

- Doran's Ring ile başlıyorum

-Shoes

- Ardından Morello's Evit Tome ti tamamlıyorum

- Sorcerer's Shoes

- Hextech Revolver

Gerisi senin oyun tarzına ve karşıdaki champ. lara göre değişebilir.

Ben hp- ap itemleri alır, şapka diye devam ederim. Baktım armor gerekli çabuk ölüyorum zhonyas alırım ultiyi açtıktan sonra zhona basarım.

Flash ve ghost kullanıyorum. Flash atıp arkaya ulti attığım çok olmuştur. Ultiyi atıp adam kaçarken ghost ile q atıp öldürdüğümde çok olmuştur. Bu yüzden bence bu ikisi ideal.
     Fiddlesticks

Takım arkasında olman gerekiyor genellikle. Aralara ulti açtığından direk karşı takıma e salla. Carry e q at w çek. Ya da içlerindeki tank champ.a q at kolay ölecek olana w çek.

Mid gidecek isen genellikle rakip, canavarlara yakın olduğunda e ile harrasla dur. Dönüp geri geleceği için baya etkisi olacak. Baktın hp belli bir miktar azaldı q çek w at ölür genelde. Vlad oynayamadı karşımda, heal bile kastırmıyordum e ile ona. İki rakip yan yana ise e yi hemen salla.

Jungle pek tercih etmiyorum ama iyi oynayan olursa tadından yenmez. Belki de en kolay jungle karakteridir. Dragonu kolaylıkla kesebilirsin. Durain in cd azdır bitmeye yakın dolar hemen. Blue buff varsa senin için sorun yok.

Skilleri doğru kullanırsan senden büyüğü yoktur. Kaçarken q olsun arkadaşını kurtarırken e ya da q, iyi kullandıktan sonra takımın göz bebeği olursun.

Velhasıl bugün oynadım herkes nerf diye bağırıyor

Haklılar mı ?

Bence evet

3vs5 te bizi aliyordu resmen tek başına nerf yemeli az sonrada OMG Fiddle OP NERF!!!bİr1b1ir!bir!! diye bağırabilirim.

• Ultisine yakalanırsanız rahat alır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lugi@

Ultisine yakalanırsanız rahat alır.

Fear + Flash + Ghost + Drain
  • Ulti açınca kaçan adamları Flash ile yakalamak acayip zevkli oluyor.
    Rehberim vardı fakat oyuna yeni başladığım yaptığım fazla kullanışlı gelmez.
  • önce Dark wind sonra SırasıyLa drain fear drain fear drain fear drain bitene kadar sonra arada ultiye atarsın sonra fear biter en son e skili

Build olarak aldığın killer iyiyse paran bolsa Rabadon açmak mantıklı oluyor ilk ya da rakip biraz zorluysa önce rod of ages öneririm ben az önce oyundan cıktım fiddle ile ilk rabadon aldım sonra rod açtım daha sonra rylai açtım burda 2 hp itemin maksadı draini failed ettirmemek rakip ne olursa olsun fark etmez RyLai varken skill attıgında zaten kaçamıyor bir de drain çektin mi sana gelip de saldırana kadar :)) neyse RyLai rod of ages 3 rabadon caps ve 1 tane dodge bot öneririm attacker varsa karşı takımda bu şekilde Lane de seni ezmeleri zor early de zaten zor mid oynarsan ;)
  • quote:

Orijinalden alıntı: rock4everb
    önce Dark wind sonra SırasıyLa drain fear drain fear drain fear drain bitene kadar sonra arada ultiye atarsın sonra fear biter en son e skili

Build olarak aldığın killer iyiyse paran bolsa Rabadon açmak mantıklı oluyor ilk ya da rakip biraz zorluysa önce rod of ages öneririm ben az önce oyundan cıktım fiddle ile ilk rabadon aldım sonra rod açtım daha sonra rylai açtım burda 2 hp itemin maksadı draini failed ettirmemek rakip ne olursa olsun fark etmez RyLai varken skill attıgında zaten kaçamıyor bir de drain çektin mi sana gelip de saldırana kadar :)) neyse RyLai rod of ages 3 rabadon caps ve 1 tane dodge bot öneririm attacker varsa karşı takımda bu şekilde Lane de seni ezmeleri zor early de zaten zor mid oynarsan ;)

3 rabadon ha ? Vay be.Ultiyle 5v1 giripte Zhonya basmayacaksın ha

• ben pek armor def taraftarı değlim aynısını daha önce de denedim son ataklarda gerçekten bir işe yaramıyor 3 rabadon alınca ap 898 i gördü son oyunda bir de baron kestin mi 950 lerde falan oluyor ee zaten hp itemin var rylai var slow atıyorsun kacamıyorlar sen drain çekince takım da gelip eziyor zaten 1 de alanla girdin mi bitti kalmmıyor kimse acaip zevkli oluyor ama başta kill alamazsa zor oluyor item beslemesi bnm build gerçekten faydalı :)) spell olarak da Teleport flash kullanıyorum ignite falan filan ıvır zıvıra gerek yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: Enbima Yonezu

Fiddle feedlenince kimseyi tanımaz herkesin eline verir.Bugün aynısını yaşadım.

Bugün bende Xin'e karşı iyiydim. Bugün bir Xin'i feci ezmiştim hatta o sen miydin? Bayağı feedledi.
  • beyler ciddiyim fiddle sadece oyunu 15 lve kadar goturuyor karsı takımda bir atak varsa örn:xin,tryn gibi çok rahat alıyor "kastıktan" sonra çünkü yaşadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: DüşünenMakine

beyler ciddiyim fiddle sadece oyunu 15 lve kadar goturuyor karsı takımda bir atak varsa örn:xin,tryn gibi çok rahat alıyor "kastıktan" sonra çünkü yaşadım

Uyanıksan ve tek gezmezsen zor.

Lane için ben E > W> Q yapıyorum . aralarda 2v2 kalınca E beş kere sektiğinden çok iyi damage vuruyor.

Summoner spell olarak teleport+ flash alıyorum.
    Item buildim de şöyle:
    Doran's Ring > Boots of Speed > Fiendish Codex > Sorc Shoes >Abbysal Scepter > Morellos Tome > Rabadon > Rylais Scepter

Lane de kalınca squishy varsa ve onu hedef alabiliryorsam E yi ona atıp harras yapıyorum, yoksa crepler üzerinden seksin diye yakındaki crebe atıyorum. Fırsat olunca da kill al, asist yap.
    Teamfigtlara arkadan ulti açıp gidince zaten kaçışmaya başlıyorlar. ordaki komboyu da biliyorsundur. R Q E W

• @manyak! xin zıplattımı iş bitti ne drain kalır ne ulti
  • fiddleın drain i kesilebilirse iyi hoşta dün bi fantezi yapalım dedik dh den arkadaşlarla sağolsun fiddle 30 level full runeydi ben orianna ile feedledim resmen adamı 4 kere öldüm döktürdü vallahi. aslında tam dengeli bi champ haline getirilmiş ama ufak bi nerf yemesi lazım
  • bende fiddle çok iyi oynarım ama herkes 18 lv olduğunda karşına 1 tank geldi diyelim adamın 2.5 3 k rahat hpsi oluyor drainle ne kadar çekebilirsin? yada karşına bi kasmış tryn geldi :)
    500 500 vuruyor sen 100 100 canını çekiyosun ? demek istediğim 18 lvde 2 tarafta kasınca hertürlü senin fazla bi etkin olmuyo :)
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.