Şimdi Ara

Fiberoptik Döşediler Nete Giremiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
506
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Geçen hafta fiberoptik alt yapı çalışması yaptılar.. ADSL ışığı yanıyor ama nete giremiyorum.. Doping adsl aradım sorun yok diyorlar.. Acaba modem mi değiştirmem gerekiyor ?

• Aynı sorunu ttnet ile yaşadım arıza kaydını "modem ip alamıyor" diye oluşturdular, bir gün sonra düzeldi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: orhan

Aynı sorunu ttnet ile yaşadım arıza kaydını "modem ip alamıyor" diye oluşturdular, bir gün sonra düzeldi.

Arkadaşım ben de doping adsl arıyorum modemi açıp kapatıyorum sonra bana şuan internete bağlandınız diyorlar ama bilgisayardan giriş yapamıyorum.. Bilgisayara ttnet modeminden bağlanıyorum ama doping modeminden bağlanamıyorum :( Modem ışıkları yanıyor ama pc ekranında saatin yanında uyarı çıkıyor internet erişimi yok diyor.. wireless ile komşudan bağlanabiliyorum..
  • Anladığım kadarıyla iki adet modemin var ttnet in verdiği ile bağlanıyorsun, o zaman sorun doping in verdiği modemde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: orhan

Anladığım kadarıyla iki adet modemin var ttnet in verdiği ile bağlanıyorsun, o zaman sorun doping in verdiği modemde.

Hayır öyle değil. Acaba pc de sorun olabilir mi diye ttnetten hizmet alan bir arkadaşımın evine götürdüm pc yi ordan giriyorum.. Eve getiriyorum net fişini kasaya takıyorum ama girmiyor..Kabloyu falan değiştirdim olmadı. zaten kablo sağlam çünkü modem arayüzüne giriş yapabiliyorum..
  • Modemde dsl ve internet ışıklarının ikisi de yanıyor mu? İkisi de yanıyorsa internete bağlısın demektir. Saatin orada ünlem çıkan ağ işaretini tıklayıp onarmayı deneye bilirsin. Oda olmazsa doping in dns lerini elle girmeyi dene.

İnternette bulduğum doping adsl dns leri
    217.65.190.190
    217.65.190.180
  • evet arkadaşlar sorun çözüldü.. aynı durumu yaşayan olursa hizmet aldığı yeri arayıp yeni ip talep etsin.. Benim ip adresim sabitti ve sorun bu yüzden çıkmış.. 10 günde anca yapabildik..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    TTNET Fiber Harita
    12 yıl önce açıldı
    Fiber İnternete Geçiş
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.