Şimdi Ara

Fibermax(T) ne anlama geliyor?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.316
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamlar, ben ttnet kullanıcısıyım, ultranet paketi kullanıyorum ve oturduğum kasabada ADSL+2/Yalın hizmetinden başka bir şey yok. Ama bugün Vodafone resmi sitesinde ev telefon numarası ile fiber sorgulaması yaptım, daha 1 hafta önce fibermax(T) altyapı yoktu. Bu altyapı Fibermax(T) ne anlama geliyor bilen var mı?
    Fibermax(T) ne anlama geliyor?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BughotfixGG -- 31 Mayıs 2017; 11:26:38 >

• Turkcell fiber var demek istiyo bence

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fiber altyapı var. Muhtemelen superonline'a ait. Vodafone fibermax ya da superonline fiber alabilirsiniz gibi gözüküyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • EnemyTerritory E kullanıcısına yanıt
    Vodafone fibermax paketlerindeki yurtiçi/yurtdışı ping konusunda durum nedir, bir bilginiz var mı? Çevrimiçi oyuncu olarak pişman olur muyuz?
  • Hocam nereden sorguladınız acaba. Link atabilir misiniz?
  • SeatSide S kullanıcısına yanıt
    Buradan kardeşim;

• quote:

Orijinalden alıntı: yurdusar

Buradan kardeşim;

Ben buradan sorgulama yağtığım zaman ekranda kullanıcı girişi girme ekranı çıkıyor.Sizde çıkmıyor mu?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • SeatSide S kullanıcısına yanıt
    Evet çıkıyor ama sadece adres ile sorgulama yaptığında kullanıcı giriş ekranı çıkıyor. Ben ev telefon numarası ile yaptığım için direk sonucu gösteriyor.
  • quote:

Vodafone fibermax paketlerindeki yurtiçi/yurtdışı ping konusunda durum nedir, bir bilginiz var mı? Çevrimiçi oyuncu olarak pişman olur muyuz?

Maalesef bir bilgim yok Ama fiber olduğundan, adsl'e göre daha iyi olacağını düşünüyorum. Bu arada size hiç tanıtım/binaya cihaz yerleştirme vb olmadı mı? Superonline bize fiber getirdiğinde binaya cihaz kurdular ve binanın içine kablo çektiler. Bir kaç gün sonra da bir eleman tanıtım yapmaya geldi, binanıza altyapı geldi fiber kullanmayı düşünür müsünüz diye. Sizin binada böyle bir şeyler oldu mu?

Yok hiçbir tanıtım falan olmadı. Normalde öyle olması lazım gibi görünüyor sanırım?
  • quote:

Yok hiçbir tanıtım falan olmadı. Normalde öyle olması lazım gibi görünüyor sanırım?

En azından bizde öyle oldu Bende de aynı şekilde Fibermax(T) 100 mbps yazıyordu(şu anda sorgulayamıyorum, adresten sorgulamayı kapatmışlar.) ancak bende altyapı superonline. Galiba vodafone'un kendi altyapısı olursa 1000 mbps çıkıyormuş orda. (Eskiden vodafone ve superonline ayrı ayrı fiber döşüyordu, son bir aydır ortak kullanıyorlar altyapıyı, isteyen istediği şirketten alabiliyor şuan.) Sizdeki de superonline ise, superonline sorgulamasında da çıkması lazım, orda ne yazıyor?

http://www.superonline.net/internet/fiber/nerede

SuperOnline değil ama o siteden sorgu sonucu ise "Adresinde Turkcell Superonline ADSL/Yalın ADSL var" gösteriyor. Fiber yalan oldu.
  • quote:

SuperOnline değil ama o siteden sorgu sonucu ise "Adresinde Turkcell Superonline ADSL/Yalın ADSL var" gösteriyor. Fiber yalan oldu.

Galiba yalan oldu adres ile sorgularken adresi doğru, apartman adını yanlış girince fibermax göstermiyordu, şu an adresten sorgulanmıyor. Telefon girince de apartman adı sormuyor, apartman adını neye göre belirliyor bilmiyorum. Şu an adres ile sorgulama sistemi sadece bayilere ve müşteri hizmetlerine açık. Son şans olarak vodafone müşteri hizmetlerini arayarak ya da bayiden adres ile sorgulayarak anlaşılabilir durum.(apartman adı önemli, bizde apartman adını farklı girmişler sisteme, vodafoneda ilk başta sorgulayınca bulamamıştım, superonline'da ki sorgulamadan apartman adına bakıp vodafone'a girince göstermişti.)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.