Şimdi Ara

Fibere gecmeyi dusunuyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
660
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 7 senedir uydunet abonesiyim ve hiz hala 1mbit. Hizi arttirayim diyordum onceleri ama kiyaslayinca gordum ki tarifeleri diger firmalara gore artik cok pahalli kaliyor dahasi benim baglanti son aylarda surekli kopar oldu.

Bulundugum yerde ttnetin fiberi henuz gelmemis ama Superonline in ki var. Dogrusu Turkcell e pek guvenmiyorum cunku firsat bulduklarinda epey giydiriyorlardi ceptelefonu faturasinda. Herneyse.

Kullananlar tavsiye eder mi Superonline in fiberini? Sinirsiz tarife dusunuyorum, uydunette akk yoktu burada ise var ama kota doldugunda bile 3 mbit fena degil, su anda 1 mbit kullandigim dusunulurse.
    20mbit lik olanlardan 50gb olan cabuk dolar mi 100gb lik daha mi iyi? Oyle fazla torrent kasmiyorum ama zaman zaman indiririm bir iki sey, Youtube vs ise bolca kullaniyorum.

50mbit anlamli gelmedi, zaten 50 -100 gb hakkini verirsen saatler icinde dolar 50mbit ile yaniliyor muyum ?

Bir de 12 mi 24 ay tahautlu almak daha iyi olur(ilerde daha ucuza iyi tarife cikar mi) ayrica televizyonu uydunet sagliyordu, simdi bu internet ile bildigimiz kanallari izleyebilecegim (hd olursa daha da iyi olur)ucuzundan tv uyelikleri var mi?

Simiden tesekkurler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-49D503640 -- 3 Aralık 2012; 4:26:29 >

• Hem cevap alamadigim icin guncel olsun hem de anladigim kadari ile bazilari torrent ile indirirken sorun yasiyormus son durum nedir?

20mbit te 2.5mb gormesem de olur ama en azindan 800-1000 goreyim yoksa anlami pek yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: RedLabel

Hem cevap alamadigim icin guncel olsun hem de anladigim kadari ile bazilari torrent ile indirirken sorun yasiyormus son durum nedir?

20mbit te 2.5mb gormesem de olur ama en azindan 800-1000 goreyim yoksa anlami pek yok.

Biraz geç bir cevap olacak hocam ama be Yalova da 50mb/4mb uydunet fiber kullanıyorum daha öncesinde de 5mb tarife kullandım 3 yıldır nadiren sorun çıkmıştır. Torrentte yada 4K video izleme de çok iyi diyebilirim 50mb için henüz tarife değiştirmediyseniz ve binanıza geldiyse tavsiye ederim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Vodafone fiber nasildir?
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.