Bildirim
Fiber Optik Kablo üretim tesisinde çalışıyorum, soruları alayım

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Vestel gibi yerlerde çalışanlar köle gibi kullanılıyorlar bari aldığın maaş verdiğin emeği hak ediyor mu Hocam? -
mayış? -
Burası Amerikan şirketi olduğu için bir nebze daha kaliteli diyebilirim şartlar, sosyal hakların güçlü olması ve en pahalı sağlık sigortasının sağlanmaıs iyi bir örnek.quote:
Orijinalden alıntı: Cola Contains Caffeine
Vestel gibi yerlerde çalışanlar köle gibi kullanılıyorlar bari aldığın maaş verdiğin emeği hak ediyor mu Hocam?
İş sağlığı ve güvenliği için de sağlam bütçe ayrılmış. Burada insana değer veriliyor açıkcası.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
5750₺ ama herkesin maaşı farklı olur ve kimse yan masasındakinin bile maaşını bilmez.quote:
Orijinalden alıntı: Dr. Alfred Blalock
mayış?
Yere düşen fiber optik kabloları ne yapıyorsunuz?
İşe giriş süreciniz nasıl oldu? İşe nasıl/nereden başvurdunuz? -
Staj yapmıştım burada zaten o yüzden bir tık kolay oldu, kaliteli referanslara sahip bir cv yanında İngilice ayrıca tercihen ileri düzeyde Ms Office bilgisi varsa olumlu dönüş almamak için sebep yok.quote:
Orijinalden alıntı: Mad_Jak
İşe giriş süreciniz nasıl oldu? İşe nasıl/nereden başvurdunuz?
Kalite kontrol testine tabii tutup sisteme geri kazandırıyoruzquote:
Orijinalden alıntı: Hz.hehenin Dedesi
Yere düşen fiber optik kabloları ne yapıyorsunuz?
Teşekkürler. O zaman staj başvurusunu nasıl yaptınız? -
Tebrik ederim ben de bu cevabı bekliyordum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ne demek, staj başvurusu için açıkcası orada çalışan bir tanıdığımdan yardım almıştım beni önermesi için. Ardından iş tamamen kişiye kalıyor ama içeride, şayet herhangi bir tanıdık yoksa Karıyer gibi sitelerden ilan kovalanıp başvuru yapılabilir.quote:
Orijinalden alıntı: Mad_Jak
Teşekkürler. O zaman staj başvurusunu nasıl yaptınız?
Tavsiyem ise üretim sektörünün birinci öncelik olmaması, bankacılık - finans ardından ise organizasyon - danışmanlık gibi alanlar ilk hedef olmalı diye düşünüyorum.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X