Şimdi Ara

FİBER İNTERNET TAAHHÜT TARİFE DEĞİŞİKLİĞİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.947
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhaba,

    Superonline 10mbit sınırsız fiber internete güz kampanyası kapsamında 24 ay taahhütte bulunarak üye olmayı düşünüyorum. Ancak kafama takılan sorun şu; taahhüt süresi içinde tarife değişikliği mümkün mü herhangi bir ceza veya geriye dönük ekstra bir ücret ödemeden? Yani örnek vermek gerekirse, ilk başta 10mbit sınırsız abonesi olup 3 ay sonra bunu 10mbit 4gb kotalıya çevirmem mümkün mü? Bunla ilgili herhangi bir kısıtlama ya da talep edilen bir ücret var mı?



  • mümkün istedğin gibi deiştirebilirsin diye biliyorum ben.
    Bize kurmadan once ole demişlerdi öyle aldık
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Placeb0

    mümkün istedğin gibi deiştirebilirsin diye biliyorum ben.
    Bize kurmadan once ole demişlerdi öyle aldık


    Ben özellikle müşteri hizmetlerine falan sormuyorum ki, bilinçli veya bilinçsiz olarak yanlış yönlendirebiliyorlar. O yüzden böyle bir şeyi aramızda yapan oldu mu acaba ya da sözleşmede bu konuyla ilgili herhangi bir madde var mı?
  • Üst tarifeye geçebiliyorsunuz ama alt tarifeye inemezsiniz... Ben kotalıdan sınırsıza geçtim herhangi bir fark almadılar. Ancak kotalıya tekrar dönmemin mümkün olmadığını söylediler.. Ancak taahhüt bittikten sonra...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ALL4U


    Üst tarifeye geçebiliyorsunuz ama alt tarifeye inemezsiniz... Ben kotalıdan sınırsıza geçtim herhangi bir fark almadılar. Ancak kotalıya tekrar dönmemin mümkün olmadığını söylediler.. Ancak taahhüt bittikten sonra...






    Ne saçma birşey ya.. Ben tahaahütü zaten kotalı üzerinden vermiş oluyorum senin durumunda. Sonradan tarife yükseltiyorum ama tekrar taahhüt ettiğim tarifeye geçemiyorum. Arkadaşlar sözleşmede bu konuyla ilgili ne yazıyor?
  • yok mu yardımcı olacak?
  • Her türlü değişikliği yapabilirsiniz. Sadece bir değişiklikten sonra 1 fatura dönemi beklemeniz gerekiyor başka bir değişiklik yapmanız için. Eskiden bu da yoktu ama artık 1 fatura dönemi beklenmesi gerekiyor. Kotalı-kotasız veya hız değişikliklerinin hepsini yapabilirsiniz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 2eu5 -- 25 Kasım 2010; 13:27:01 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: .ZeuS.

    Her türlü değişikliği yapabilirsiniz. Sadece bir değişiklikten sonra 1 fatura dönemi beklemeniz gerekiyor başka bir değişiklik yapmanız için. Eskiden bu da yoktu ama artık 1 fatura dönemi beklenmesi gerekiyor. Kotalı-kotasız veya hız değişikliklerinin hepsini yapabilirsiniz.


    Faturalar Ayın 1inden 1ine kesildiğinden dolayı bu süre içersinde bir defa hız kota değişikliği talebinde buluna bilirsin, 24 ay taahüt süresi içersinde max 24 defa hız değişikliği yapa bilirsin.
  • Arkadaşlar cevaplar için teşekkürler. Anlaşılan o ki, ayda 1 kere olmak koşuluyla istediğim gibi tarife değiştirebiliyorum (alt tarife den üste, kotasızdan kotalıua falan). Zaten ben bunu 2 kere anca yaparım. Bu durumda fibere geçmemek için bir bahane kalmadı. Hele şu 1 ay deneme üzerine güz kampanyası da çakarsam (3 ay bedava) tadından yenmeyecek.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.