Şimdi Ara

Fiber internet kurulumu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
1.325
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Kaç port eklerlerse o kadar bazı sistemler 1 core fiber çoklama yaparak dağıtılıyor bazılarında daire sayısı kadar ona TT ekipleri bakar fiberde port sıkıntısı yaşamazsınız.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bilişim sektör ile haşır neşir olmama rağmen daha fiber olan bir eve taşınamadım. Ancak dokunmak nasip oldu. Oturduğum evde 11-12 mbit ve bol bol crc. Yarın eşimin ve iki çocuğunda aynı saatte online dersi var. Ablamlar var evlerinde internet yok 2 yıldır çekmediler. Köy evi mayıstan beri altyapı sorununu çözemedi ler. Zaten 3km santralden uzakta 12 - 13 anca alıyordu. Kaliteli internete ulaşmak veya denk gelmek çok zor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-733E6E0F7 -- 22 Eylül 2020; 0:46:6 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ben aradım Türk Telekom Müşteri Hizmetleri Ni Saha Dolabı Dolu Dedi 1 ay Sonra Yeniden Aradım Altyapı yok Dedi Bu ne çelişki

• Tunahan gençtürk T kullanıcısına yanıt
    İkisi de aynı anlama geliyor aslında telekom sorgulama sistemi için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-733E6E0F7 -- 24 Eylül 2020; 0:9:47 >
  • Merhabalar .bir sorum var ama. Ttnet kurulumu yaptı gelen elemanlar. 2 gün içinde açılmazsa müşteri hizmetlerini arayın dedi. Müşteri hizmetlerini aradım randevunuz 10 gün sonra diyor. Ya diyorum kurulumu yaptılar. Olmaz sistem böyle işliyor diyor. Hay sizin sisteminize dedim. Yok mu bunun bir çözümü.

• Tunahan gençtürk T kullanıcısına yanıt
    Fiber için hız kısıtlaması söz konusu değildir.
  • Ben Bugün Aradım Müşteri Hizmetlerini 3 Ay Sonra Bana Dediki Turuncu Kablo Çekilmesi Lazımış Yani Fiber Kablo Ve Ftth Dolabı Doluymuş 24 Ay İçerisinde Altyapı Tamamlancakmış Net Bir Tarih Vermediler Çok Acil İnternet Lazım Canlı Derslere Katılamıyorum Bu Konuda Tecrübeli Kişiler Tam Olarak Altyapının Ne Zaman Biteceğini Ve Nasıl Daha hızlı Sürede Bitirilmesine Yardımcı Olurum Teşekkürler

Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.