Şimdi Ara

Fiber Destekli Modem/Router Önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
460
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba, bana fiber destekli (Ttnet için) bir modem lazım. Modemin fiber destekli olduğunu nasıl anlayabilirim. Yani hepsiburada vs gibi yerlerde ararken neye dikkat etmeliyim.
    Ayrıca benim modemde aradığım, bant genişliğini kontrol edebilmeliyim. Yani evde 3 kişi isek bunu 3 kişiye eşit dağıtacak şekilde bant genişliğini kendim kontrol edebilmeliyim. Ayıca bu özelliğin bir adı varsa bilgilendirirseniz çok iyi olur.
    Bu özellikleri destekleyen modem önerilerinizi bekliyorum arkadaşlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _LegendLord_ -- 23 Ekim 2013; 13:27:29 >

• Vdsl destekli modem bakacaksiniz, cok secenek yok zaten asus dsl-n66u, airties 5650 ve zyxel in bir modemi var. Asusta istediginiz limit ayarlama olmasi lazim digerlerini bilmiyorum, butcenize ve istediginiz ozellik ve performansa gore karar verirsiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Selam AIR-5650 kullanıyorum ben de.İstediğin özelliğin adı QOS,modemin özelliklerinde var diyor ama hiç denemedim.Almaya niyetlenirsen çağrı merkezini arayıp sormanda fayda var.Bu arada TTNET üzerinden alınan modemlerde torrent özelliği bulunmuyormuş.Belki QOS de olmayabilir.
  • Başka önerisi olan var mı?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    VDSL MODEM ÖNERİSİ
    geçen yıl açıldı
    Fiber Modem Tavsiyesi
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.