Şimdi Ara

FİAT TİPO KULÜP (324. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
6 Misafir (3 Mobil) - 3 Masaüstü3 Mobil
5 sn
13.914
Cevap
89
Favori
2.609.426
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 322323324325326
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • b.paşalı 2yıl sonra tipoyu satmaya kalksak yine aynı fiyatı tutturabilir miyiz?
  • şu boyacı arkadaşa helal olsun beyler yaww...ön göğüs yeni gimi oldu...

FİAT TİPO KULÜP
  • dostum ben benim arabayı ikisene önce galerici arkadaştan 500ylt taksitle 8000 ytl ye almıştım...şimdi 8500 ytl peşin teklif ettiler tabi benim satmaya niyetim yok...bu araba ile daha çok şeyler yaparım heralde...
    quote:

Orjinalden alıntı: dere2

b.paşalı 2yıl sonra tipoyu satmaya kalksak yine aynı fiyatı tutturabilir miyiz?
  • b paşalı beni rahatlattın bu konuda... teşekkürler

•  FİAT TİPO KULÜP

FİAT TİPO KULÜP

• Kardeşim ön gögüsü,kaloriferin olduğu bölümleride yaptırmışssın.Hepsi ne kadara mal oldu ? benimde çizikler arttı artık.Bende ole yaptırmak istiyorum.Ama benmki digital gösterge onuda yaparlar dimi ?

FİAT TİPO KULÜP

FİAT TİPO KULÜP

• Sadece digital ekranın orda biraz çizik var işte oda can sıkıyor.Birde şu kalaorifer ayarlarının olduğu yer varya,sıcak -soguk ayarlarının yapıldığı yer orsı neden dir erimeye başladı.İşte oranın görüntüsü çok kötü.
  • arkadaşlar benim tiponun direksiyon simidi bana ince gibi geldi diğer araçlara göre.. acaba orjinal hali ile daha kalın bi direksiyon simidi bulabilir miyiz?
  • Şu tipo s lerde neden böyle bir göğüslük kullanmışlar anlayamadm.Aslında daha kibar, analog göstergeye uyumlu göğüslük yapsa tipo s lerinde kendine özgü güzel bir görünümü olurdu...

Tipo s lerden bahsediyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi juniortom -- 20 Nisan 2008; 21:04:22 >
  • quote:

arkadaşlar benim tiponun direksiyon simidi bana ince gibi geldi diğer araçlara göre.. acaba orjinal hali ile daha kalın bi direksiyon simidi bulabilir miyiz?

Dere arkadaşım fotolar seni yanıtmasın o fotoların boyutları farklı ondan sana ole geliyordur...
  • quote:

Orjinalden alıntı: juniortom

Şu tipo s lerde neden böyle bir göğüslük kullanmışlar anlayamadm.Aslında daha kibar, analog göstergeye uyumlu göğüslük yapsa tipo s lerinde kendine özgü güzel bir görünümü olurdu...

s işte S(ade)
  • senin araban mavi dimi paşalı
  • resimlerdekilere bakarak konuşmuyorum.. sadece ellerimi direksiyona koyduğumda bana ince geliyor direksiyon simidi.. bi toyotanın direksiyon simidinden daha ince ve bu da pek güven vermiyor insana..orrjinal kalının bulabilir miyiz?
  • dostum ben onlara para vermedim...araba boyaya girerken onlarda boyansın diye anlaşmıştım...zaten boyacı arkadaş....seninkide boyanır plastik aksamı aynı zaten bir tek ön göğüslerin tipi değişik okadar...boyatınca çok güzel oluyo yeni gibi oldu yaww...sanki yeni araba gibi oldu...yaww...
    quote:

Kardeşim ön gögüsü,kaloriferin olduğu bölümleride yaptırmışssın.Hepsi ne kadara mal oldu ? benimde çizikler arttı artık.Bende ole yaptırmak istiyorum.Ama benmki digital gösterge onuda yaparlar dimi ?

FİAT TİPO KULÜP

FİAT TİPO KULÜP

• quote:

Orjinalden alıntı: bursatipo

quote:

Şu tipo s lerde neden böyle bir göğüslük kullanmışlar anlayamadm.Aslında daha kibar, analog göstergeye uyumlu göğüslük yapsa tipo s lerinde kendine özgü güzel bir görünümü olurdu...

s işte S(ade)

Haklısında Yani adamlarda göz mü yok ki ? :d
  • evet safir mavisi...resimlerde belli oluyodur zaten abi bu renk akşamları cadde ışıklarının altında çok güzel görünüyo...hele araba giderken çok hoş oluyo yaww...
    quote:

Orjinalden alıntı: colombo983

senin araban mavi dimi paşalı
  • quote:

Orjinalden alıntı: b.paşalı

dostum ben onlara para vermedim...araba boyaya girerken onlarda boyansın diye anlaşmıştım...zaten boyacı arkadaş....seninkide boyanır plastik aksamı aynı zaten bir tek ön göğüslerin tipi değişik okadar...boyatınca çok güzel oluyo yeni gibi oldu yaww...sanki yeni araba gibi oldu...yaww...
    quote:

Kardeşim ön gögüsü,kaloriferin olduğu bölümleride yaptırmışssın.Hepsi ne kadara mal oldu ? benimde çizikler arttı artık.Bende ole yaptırmak istiyorum.Ama benmki digital gösterge onuda yaparlar dimi ?

FİAT TİPO KULÜP

FİAT TİPO KULÜP

Tabi kardeşim ya oh demişssindir... Sonuçta arabanın içi en önemli bölgesi..Ama en kısa zamanda yaptıracagm, az ama olsun yepyeni olsun...

• dostum s lerin ön göğsünü tam bana göre yapmışlar sanki istediğim dijital devreleri koyucak yerler hazır gibi....çoğu arabada bu olay yok dijital tipolarda bile...
    quote:

• quote:

resimlerdekilere bakarak konuşmuyorum.. sadece ellerimi direksiyona koyduğumda bana ince geliyor direksiyon simidi.. bi toyotanın direksiyon simidinden daha ince ve bu da pek güven vermiyor insana..orrjinal kalının bulabilir miyiz?

Orginal orginaldir.Orginalin kalını incersi olamaz.Beli bir kalınlığı ve çapı vardır.Tipoların direksiyonlarıda beyenilen direksiyonlardır.
  • quote:

Orjinalden alıntı: b.paşalı

dostum s lerin ön göğsünü tam bana göre yapmışlar sanki istediğim dijital devreleri koyucak yerler hazır gibi....çoğu arabada bu olay yok dijital tipolarda bile...
    quote:

Tabi senin için iyi olabilir ama tipo s alıpta orginal kullanmak isteyenler için bence çok kötü görünümü...Örneğin benm arabam olduğu gibi orginal ama digitaller güzel duruyo.Ama sler ole deil sencede ole değilmi _?

• 
Sayfa: önceki 322323324325326
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.