Şimdi Ara

FİAT SİENA TEAM (88. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3.564
Cevap
53
Favori
688.881
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
3 oy
Giriş

Orijinalden alıntı: SarIyer1-2

FİAT SİENA TEAM

aynı kendi aracımı görür gibiyim... sanırım tek fark benim lastikler pirelli :D

BU ARADA ARKADAŞLAR BOYA İLE İLGİLİ SORUNUM VAR BAGAJ KAPAĞI VE TAVANDA DEĞİŞİK SANKİ GÜNEŞ YANIĞI GİBİ ŞEYLER OLUŞMAYA BAŞLADI RESİMLERİ EKLYCEM.... YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM

• Muhtemelen Boyatmak İstemiyosun Aracın Değer Kaybedicek Diye En Güzeli Film'le Kaplat Araç Rengine, Taksiciler Falan Oyle Yapıyo En İyi Çözüm O Hem Pahalı Degıl Hemde Satarken Sıkıntı Yasamassın.

bu trafik setini ben aldım. Şimdiye kadar ihtiyacım olmadı ama arabada bulunması zorunlu olduğu için bu ürünü alabilirsin. Ürünler içinde derli toplu halde ve üzerinde cırt cırt var bagajda bir yere yapıştırabilirsiniz.

quote:

Orijinalden alıntı: JudiciousBoy

selam arkadaşlar , 2000 Model Fiat Siena 1.4 EL LPG (istepnede) var Bordo yeni değil 1 senelik :) aranızdaym...

http://www.hepsiburada.com/Liste/dreamcar-tuning-set-6-parca-kirmizi-4537002/ProductDetails.aspx?productId=otev4537002&categoryId=20006815

bu ürün bordo arabaya nasıl gider.bi de bunları alacağım

http://www.hepsiburada.com/Liste/rotacar-tst-511-trafik-seti-tuv-uyumlu/ProductDetails.aspx?productId=otrotatst511&categoryId=26007

sienaların direksiyon simidi kaç cm? çap 39-41 ise bu ürün uyacaktır herhalde neyse yarın bi ölçeyim bakalım :)

bi de bu aracn fren sistemi hakkında ne düşünüyorsunuz bana güven vermiyor.

• Arkadaşım sakın folyo işine girme ben iki sene girdim 90 TL ye folyo kaplattım çok güzel olmuştu ancak zamanla folyo çatlıyor ve güneşten çok kötü bir renk alıyor. ben 2 sene sonunda arabayı komple boyatmak zorunda kaldım.

quote:

Orijinalden alıntı: ckt

aynı kendi aracımı görür gibiyim... sanırım tek fark benim lastikler pirelli :D

BU ARADA ARKADAŞLAR BOYA İLE İLGİLİ SORUNUM VAR BAGAJ KAPAĞI VE TAVANDA DEĞİŞİK SANKİ GÜNEŞ YANIĞI GİBİ ŞEYLER OLUŞMAYA BAŞLADI RESİMLERİ EKLYCEM.... YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM
  • Arkadaşım folyo çok kötü oluyor zamanla. Boyacı zımpara ile çıkarttı benim arabaki folyoyu en sonunda. zımparalanmış bir arabayı satarken daha çok sorun olur. Sadece güneş yanığından dolayı boyatacağın için dış yüzey boyanacaktır ve satarken hangi sanayide gösterirsen iç yüzeylerde boya olmadığı için kolaylıkla kazadan dolayı boyanmadığı anlaşılır.
    quote:

Orijinalden alıntı: Absinth16

Muhtemelen Boyatmak İstemiyosun Aracın Değer Kaybedicek Diye En Güzeli Film'le Kaplat Araç Rengine, Taksiciler Falan Oyle Yapıyo En İyi Çözüm O Hem Pahalı Degıl Hemde Satarken Sıkıntı Yasamassın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yer_cekimi -- 25 Ağustos 2010; 14:13:32 >

• quote:

Orijinalden alıntı: hsnarmagan

Arkadaşım folyo çok kötü oluyor zamanla. Boyacı zımpara ile çıkarttı benim arabaki folyoyu en sonunda. zımparalanmış bir arabayı satarken daha çok sorun olur. Sadece güneş yanığından dolayı boyatacağın için dış yüzey boyanacaktır ve satarken hangi sanayide gösterirsen iç yüzeylerde boya olmadığı için kolaylıkla kazadan dolayı boyanmadığı anlaşılır.
    quote:

Orijinalden alıntı: Absinth16

Muhtemelen Boyatmak İstemiyosun Aracın Değer Kaybedicek Diye En Güzeli Film'le Kaplat Araç Rengine, Taksiciler Falan Oyle Yapıyo En İyi Çözüm O Hem Pahalı Degıl Hemde Satarken Sıkıntı Yasamassın.

çok teşk. ediyorum bilgi için umarım dediğiniz gibi aracın değeri düşmez veya satarken sorun yaşamam çünkü 1-2 sene içerisinde satmayı düşünüyorum

birazdan boya sorunu ile ilgili resimleri ekleyecem

• bahsettiğim boya sorunu.........

FİAT SİENA TEAM

FİAT SİENA TEAM

http://www.yuvalikoyu.net/siena/1.JPG

Ama ben komple boyattım 5 sene daha bineceğim inşallah
  • merhaba 2001 1,2 sienam var şehirler arasında hareret sorunum yok şehir içindeyken hararet orta çizgiye geliyor.ara sıra uzun yoldan geldiğimde hararet alt çizgide. durup 5-10 dakika beklediğimde hemen orta çizgiye geliyor f an girip çıkıyor ama hararet hemen düşmüyo gaza 1-2 defa basılı tuttuğumda hemen inmeye başlıyor.
  • S.A Kardeşlerim Sienamın Gçsterge Panelinde Sorun Vardı Söktüm Yaptım.Ama Sökerken Kilometre İbresi Yerinden Çıktı Biraz Ugraştım 220 Ye Kadar Çevirdim Orada Bir Tırnakta Yoktu Uğraştım Taktım.Amam Şimdi Klometre Tam Hızımı Göstermiyor.Nasıl Yapacam Bilmiyorum.Sadece Klometre İbresini Tekrar Takmam Lazım Ama Nasıl Ayarlayacam.
     FİAT SİENA TEAM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi heyiki -- 26 Ağustos 2010; 23:16:00 >
    Sanayiye gidince hemen hararet müşürünü değiştirirler ama sorun çözülmez. Ben aylarca hararet göstergesi sıfırda dolaştım. en son elektirkçiye 75 TL verdim düzeldi. Servise gitme komple paneli değiştirmeyi teklif ederler.

quote:

Orijinalden alıntı: akinyilmaz48

merhaba 2001 1,2 sienam var şehirler arasında hareret sorunum yok şehir içindeyken hararet orta çizgiye geliyor.ara sıra uzun yoldan geldiğimde hararet alt çizgide. durup 5-10 dakika beklediğimde hemen orta çizgiye geliyor f an girip çıkıyor ama hararet hemen düşmüyo gaza 1-2 defa basılı tuttuğumda hemen inmeye başlıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: heyiki

S.A Kardeşlerim Sienamın Gçsterge Panelinde Sorun Vardı Söktüm Yaptım.Ama Sökerken Kilometre İbresi Yerinden Çıktı Biraz Ugraştım 220 Ye Kadar Çevirdim Orada Bir Tırnakta Yoktu Uğraştım Taktım.Amam Şimdi Klometre Tam Hızımı Göstermiyor.Nasıl Yapacam Bilmiyorum.Sadece Klometre İbresini Tekrar Takmam Lazım Ama Nasıl Ayarlayacam.
     FİAT SİENA TEAM

araba 0 km olmuş :)

Orijinalden alıntı: kadir811

herkese merhaba bende yaklaşık iki ay önce fiat siena aldım.99 model 1.4 benzinli 98 binde 8500 liraya ilk arabam olduğu için şöforlüğümde yok öğreniyoz yavaş yavaş bu araçlar çok yakıyomu yoksa bendenmi kaynaklanıyor.400bin falan yakıyor.

hayırlı olsun fiyatı iyimiş
    bende almayı düşünüyorum siena
    aklımda hyundai 1998 2000 gls düşünüyordum vazgeçtim
    sieana bakıyorum artık 10 11 hyundai ya vereceğime temiz siena
    alırım daha uygun fiyatlara diye düşünüyorum kısmet olursa

Arabamın kapılarını uzaktan kumandayla kilitlerken dıııııııt ve açarken de dıııt dıııt diye rahatsız edici derece yüksek tonda uyarı veriyor. Bu durum sienalarda standart mıdır? Sesli uyarıyı nasıl kapatabilirim?

Fiat Siena HL 1.6 16v 2000 model, Klima, ABS, Airbag, Uzaktan kumanda ve alarmlı

Orijinalden alıntı: jaccabo

Arkadaslar benim bir sorunum var.

Arabamın kapılarını uzaktan kumandayla kilitlerken dıııııııt ve açarken de dıııt dıııt diye rahatsız edici derece yüksek tonda uyarı veriyor. Bu durum sienalarda standart mıdır? Sesli uyarıyı nasıl kapatabilirim?

Fiat Siena HL 1.6 16v 2000 model, Klima, ABS, Airbag, Uzaktan kumanda ve alarmlı

Aracınızda alarm var mı ? Sessiz kapanması lazım. Sesi herhangi bir tanıdık elektronikçi ücret almadan veya siftah parasına keser.

Orijinalden alıntı: tanerazi

quote:

Orijinalden alıntı: hsnarmagan

quote:

Orijinalden alıntı: tanerazi

quote:

Orijinalden alıntı: oshinankara

Kırsehirde usta rolanti motoru bozuk dedi bende dur ankaradaki ustaya sorayım dedim. Kırsehirdeki usta kızdı ama neyse beyne reset atmak gerekecekmis. Usta gelebilirmisin dedi bende gelirim dedim. Bazen stop ediyor bazen etmiyor. Bakalım hangi usta haklı cıkacak. Kırsehşrdeki kendine cok guveniyordu ama genc cocuk belki kızdı falan ama forumda rolanti motorunun ve kelebegin temizliginin pahalıya patladıgını okudum o yuzden dokundurtmadım.

Selam ! Ben de şu an o sorun mevcut. 1.4 Sienam benzinde sorun yok ancak LPG de yavaşlayınca ( durmak veya dönüş yapmak için ) MOTOR STOP ediyor . Şu aşamadayım ;

1 ) Gaz ayarı yaptırdım , 1-2 gün sonra yine aynı hatayı yapıyor

2 ) Yine STOP ederse ROLANTİ MOTORU ve Gaz Kelebeğini temizlet dediler , 40 TL verdim temizlettim ! Gittim yeniden GAZ ayarı yaptırdım YİNE Stop ediyor

Şimdi sendeki gibi Ya BEYİN den Ya da Bujilerden mi diye düşünüyorum ... BUJİ olsa benzinde de yapar ...

Bilgisi ve tecrübesi olan arkadaşlardan yardım bekliyoruz

aynı sorun bende de var...

ben bujileri ve buji kablolarını değiştirmiştim. geçmedi. kelebeği temizlettim. geçmedi. LPG yi ayarlattım geçmedi. aracın kendi beynini ayarladılar geçmedi. şimdi ilk sırada rolanti motorunu tamamen değiştireceğim. ama her işlemde sorun sanki biraz azalır gibi oldu. zaten her zaman yapmıyor bu sornu. en olmadık zamanlarda yapıyor. araba stop edince o trafikte ne direksiyon dönüyor nede fren çalıyor. keşke sadece stop etmeyle kalsa.. eğer sorunu tamamen çözersen bizimlede paylaşırsan seviniriz.

Ben de çözüm bulduğumda paylaşıcam !!!

YUKARIDAKİ SORUNUM SONRADAN TAKILAN FEMA REGÜLATÖRÜ ORİJİNAL BRC İLE DEĞİŞTİRİNCE ÇÖZÜLMÜŞTÜR !

SORUN YAŞAYAN VEYA YAŞAYACAK OLANLARIN BİLGİSİNE ...

• Bende benzindede gazdada yapıyordu usta beyne format attı artık yapmıyor.

Bende 3 gun once ankaradan gelirken sag arkadan 70-80 i gecince ses gelmeye baslıyor. Frene dokununca gidiyor geri baslıyor bazen yapıyor. Tahminim balatalardan supheleniyorum. Baska ne olabilir.

Orijinalden alıntı: Skayn

quote:

Orijinalden alıntı: jaccabo

Arkadaslar benim bir sorunum var.

Aracınızda alarm var mı ? Sessiz kapanması lazım. Sesi herhangi bir tanıdık elektronikçi ücret almadan veya siftah parasına keser.

Cevap için teşekkürler Skayn.

Araçta Alarm standart fabrika çıkışlı sanırım orjinal alarm oluyor. Ama saçma sapan bir dıııt sesi var. Belki ilk sahibi o sesi sonradan da eklemiş olabilir bilmiyorum. Ama kapatılıyorsa super olur. tarif edebilecek varsa bende yapabilirim Elektrik/elektronik anlarım mesleğim.

(Fiat Siena HL 1.6 16v 2000 model, Klima, ABS, Airbag, Uzaktan kumanda ve alarmlı)

• 1.4 sienam 2000 model sağa sola dönerken çok ses yapıyor direksiyon kutusu dediler acaba ne kadardır
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.