Şimdi Ara

FIAT Punto makyajlanmış ! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
0
Favori
2.531
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: husam74

quote:

Orijinalden alıntı: r0x

quote:

Orijinalden alıntı: husam74

quote:

Orijinalden alıntı: r0x

quote:

Orijinalden alıntı: trojana

defalarca makyaj yedi bu araç. 2008 olanını 500 km kullanmıştım çok yormuştu.

Palio kadar yoramaz.Dudullu - Kadıköy - Gebze yaptım bi gün, sırtım bacaklarım pert olmuştu

Geçen hafta Bartın İzmir arası git gel yaptım 2 gün içinde 2000 km.. Benim hiçbir yerim ağrımadı?? Sadece yazmış olmak için yazmayalım lütfen. Bu aldığım 2. punto. 50 bin Km ye yakın Punto tecrübem var. Eski araçlarımda BMW e36 kasa idi 3 tane değiştirdim. Ona göre araçtan beklentilerimi anlayın artık. Buna rağmen Sınıfında en rahat konforlu araçtır punto. Koltuğunu, direkiyonu ayarlamadıysanız suçu araçta bulmayın

Bende 4 yıldır kullandığım arabadan bahsediyorum yanlız.Ve punto değil Palio diyorum.Koltuk - direksiyon her zaman en rahat şekildedir bende.Senin 2000km de hiç bir yerin ağrımamış olabilir ama bu benimde yorulmayacağım anlamına gelmez.

Yanlış kişiye alıntı yapmışım :) sizin alıntı yaptığınız kişiye yapacakken. Her neyse palio da oturma düzeni kötü olan araç değildir. puntodan önce paliom vardı hemde 2007 model vandı. 1.90 boyum var . 1.5 yıl kullandım kıçım başım ağrımazdı hiç sadece tavan basık olduğu için boynum ağrırdı. Birde uzun yolda gaz pedalı konumundan ayağım ağrırdı. sol dizim konsola değerdi hep..Bir punto gibi değil ama bir bakıma haklısınız kütük gibi arabadır . :). ama dertsizlikte sorunsuzlukta üzerine tanımam

Oturma düzeni kötü değilde, garip bi koltuk yapısı var bana hep yüksek geliyor.MK1 bendeki kasa.Benim boyumda 1.87, tavanla ilgili sıkıntı yok ama koltuğu hep en geride kullanmak zorundayım yoksa benimde dizim konsola değiyor :) Son 2 cümleye aynen katılıyorum kütük gibi ama 4 senedir eşşek niyetine kullanmama rağmen hiç büyük problem yaşamadım bi kere su kaynattı sadece oda benim hatamdı çok zorlamıştım motoru.

• konuyu acan arkadas hangi fiat bayisinde calisiyorsun soylede gidip diyelim maasina biraz zam yapsin

Orijinalden alıntı: lazloo

Konu ile alakasız ama birşey soracağım. Bravo nun üretimi duracak mı?

Planlamalara göre duracak ancak yerine gelecek aracın adı ne olacak veya tasarımı nasıl olacak belirsiz..Bir sürpriz yapıp yeni aracın adına da Bravo vb. diyebilirler (belki)

Sevmediğim yanları bazı plastik aksamları, hissiz direksiyonu, yol sesi ve zor geçen vitesleriydi bir de arka kapıları zor kapanırdı ki bunların hemen hepsi sonradan iyileştirildi, 1.4 77Hp lik motoru çok sessiz çok ekonomik ama ağırkanlı bir makinaydı.

Orijinalden alıntı: Engineer !

Hiç bi zaman 2006 da çıkan kasa(grandpunto) gibi yapamayacak Fiat bu Puntoyu.

FIAT Punto makyajlanmış !

aynen öyle.. ilk çıkan linea yı nasıl berbat ettiler puntoyu da berbat ettiler.. orasını burası yamultup krom parcalar ekleyerek guzel bısey yaptıklarını sanıyorlar ama berbat ediyorlar farkında degıller..

grande puntonun ne guzel bır agırlıgı vardı. bir tipi vardı. punto evo da hanım kızı havası var. pehhh

• quote:

Orijinalden alıntı: Phaldor

quote:

Orijinalden alıntı: lazloo

Konu ile alakasız ama birşey soracağım. Bravo nun üretimi duracak mı?

Planlamalara göre duracak ancak yerine gelecek aracın adı ne olacak veya tasarımı nasıl olacak belirsiz..Bir sürpriz yapıp yeni aracın adına da Bravo vb. diyebilirler (belki)

Sanırsam yerini viaggio alacak o zaman.

Orijinalden alıntı: Hummer58

quote:

Orijinalden alıntı: BARBOSA_

artık dizel otomatik de yok

Nerden çıkardınız arkadaşım? Var 43000 TL ye veriyorlar

puntoda dizel otomatik artık yok! 2012 kasımda dizel otomatiği güç bela bulup almıştım, bir akrabam için baktığımızda 2012 aralıkta türkiyede hiçbir bayide dizel otomatik punto yoktu, dizel otomatiğin ithalatını durdurmuşlar! neden durdular orasını bilemiyorum ama ben araçtan çok memnunum hem sürüş hem yakıt ekonomisi hem de donanım bana fazlasıyla yetiyor... cam tavanlı dizel otomatiği 43,750 ye almıştım 20,000 tl si 24 ay sıfır faiz ... bu şartlarda alınabilecek böyle bir araba yoktu (dizel ve otomatik olmazsa olmazımdı) ayrıca bu makyajlanma olayıda 2012 nin başlarındaki olay, şu anda ne diye konusu açıldı niye açıldı bunuda anlamadım

• Hangi mağara ?
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.