Şimdi Ara

Fiat punto 1.4 Dynamic 2004 Artı ve eksileri Yardım?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
5.414
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar araç almak istiyorum. Puntolar hoşuma gidiyor en azından yedek parçada sıkıntı yaratmayacağınıda düşünüyorum. Bu aracı buldum. Piyasasını bilmediğim için fikirlerinize ihtiyacım var. Sizce bu araba nasıl? Fiyatına göre iyimi. Aracın + ve - leri nelerdir. Yardımlarınızı ve görüşlerinizi bekliyorum

    Araç;

    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-sahibi-memurdan-boyasiz-degisensiz-1.4-lpg-li-punto-133592820/detay/



  • kardeş bu araba ful hız sabitleyici dıgıtal klima yağmur sensörü abs+ebd 2 cam otomatik merkezi kilit vs abimde bunun siyahı var çok güzel araba.
  • Bu aracın bu modellerine bakman güzel bunlar diğerlerinden iyidir , birde skoda fabia 'lara bak istersen bu fiyatlara bulunabilir belki.
  • Yalnız sorgulattım. 31 temmuzda almış aracı. Sizce fiyat araca göre nasıl? Tabi sıkıntısı falan olmadığını varsayarsak?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: srknyln

    Yalnız sorgulattım. 31 temmuzda almış aracı. Sizce fiyat araca göre nasıl? Tabi sıkıntısı falan olmadığını varsayarsak?

    Kardes arac ful 15 500 e dusurebilirsen super olur.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2004 1.4 95 hp modelini 1 senedir kullanıyorum. Samsun'dan Gemlik'e 100 km.'de ortalama 5.4 benzin tüketerek geldim. Bulunduğum bölgede 6.8-7.5 litre arası tüketimim var. Parça konusunda sıkıntı yaşamadım, zaten amortisör ve ön takım haricinde bir bakım da yapmadım. Orijinal lastiğe muadil 175-65-14 kullanıyorlar genelde ve bence de uyumlu. Aracın kaçarı güzel atak ancak belli bir süratten sonra elbette çok performans beklemeyin, ses izolasyonu çok süper olmadığı için bilhassa iyi lastik seçmenizi öneririm. Bagaj 3 kişilik bir aileye yeterli, iç hacim tatminkâr ama arkada elbette yayıla yayıla oturamazsınız. Lpg'ye uyumlu olmadığını söylüyorlar hayır uyumlu, henüz taktırmadım ama iyi derecede araştırdım. City mod arızası bir kaç kere yaşadım, bunun sebebi, genelde akünün zayıflamasından, diğer bir seçenek tamiri mümkün. 2019 itibari ile orjinal boyalı ve yanığı olmaması çok düşük ihtimal, ben de bu sene boyatmayı düşünüyorum. Şimdilik gayet memnunum, izlenimlerim bu kadar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi statovc -- 20 Şubat 2019; 16:20:43 >




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.