Şimdi Ara

Fiat Palio alıyoruz yorumlarınız

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
1.847
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Öncelikle iyi gunler arkadaşlarım abilerim...
    2002-2005 arası palio multijet 1.2 1.3 yada 1.4 almayı planlıyoruz
    yorumlarınızı bekliyorm artıları ve eksileri

• quote:

Orjinalden alıntı: By_UsTuRa

Öncelikle iyi gunler arkadaşlarım abilerim...
    2002-2005 arası palio multijet 1.2 1.3 yada 1.4 almayı planlıyoruz
    yorumlarınızı bekliyorm artıları ve eksileri

2.5 yıl palio multijet kullandık.alt takımı sessiz ve sağlam,çok ekonomik,problemsiz bir araçtı.ancak uzun yol konforundan memnun kalmadık,rampalarda ve virajlarda nedenini bilmediğimiz bir şekilde araç rahatsızlık veriyordu..
  • belirttiğiniz araçlar şehir içi ideal ekonomik 2.eli güzel araçlardır.
  • Güzel araçtır. 1.3 kullanmışlığım vardı. Çok seri araç. Ara hızlanmaları atakları çok iyi.
  • yorumlar için teşekkur edıyorum saolun baska...

EdiT:peki corsa 2000 mod a göre artı ve eksileri nelerdir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ac Schnitzer. -- 11 Nisan 2008; 10:59:18 >
  • almışken dizel al bence.
  • quote:

Orjinalden alıntı: emir18rebrov

almışken dizel al bence.

multijet ve dizel istiyorum zaten

Arkadaşlar bu nasıl

http://www.sahibinden.com/hem_modifiyeli_hem_diesel_mk2_dWQQaXQQ7210775WQQpXQQdisplayitem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ac Schnitzer. -- 11 Nisan 2008; 11:46:26 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Fiat Doblo alıcam
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: By_UsTuRa

quote:

Orjinalden alıntı: emir18rebrov

almışken dizel al bence.

multijet ve dizel istiyorum zaten

Arkadaşlar bu nasıl

http://www.sahibinden.com/hem_modifiyeli_hem_diesel_mk2_dWQQaXQQ7210775WQQpXQQdisplayitem

o paraya yeni kasa alabilirsiniz

• peki biraz daha düşüneceğim..
  • peki başka bi model düşünmüyormusunuz dizel olarak 307,c3,punto gibi
  • Resimdeki 2005 model palio çok pahalı, bence daha uygun bulabilirsiniz...
  • Parçaları biraz daha pahalı olabilir ama o fiyata punto multijet alabilirsiniz(G.P değil sadece punto) donanım olarak paliodan çok daha üstün araçlar bunun yanında yol tutuş, frenleme ve düzlük performansıda paliodan daha iyi bu araçlarda.
  • c3,punto biraz ekonamiyi sarsıyor zaten gösterdiğim palio yu da iyice dişimden kısarak almayı düşündüm

c3 punto 307 aşar bizi
  • Fiyat olarak aynılar palio ile abs önemli değil diyorsan 16.500-17.000'e olanlarda var.http://www.sahibinden.com/acill_cok_temizWQQaXQQ5597545WQQpXQQdisplayitem

• 2006 model 1,3 multijet van modelini kullanmıştım. Araba güzel Motoru özellikle. Ara sollamalar ve hızlanması süper Yakıt sarfiyatıda sizi kesinlikle üzmez. Sessiz çalışan bi motoru var. Uzun yolda biraz rahatsızlık verir yalnız
  • Şu an elimde tipo var. Daha önce Paliom vardı. Palio Tipoya göre kıyaslanamayacak derecede mükemmel bir araç. Bunu bilir bunu söylerim
  • palio kullanıyorum ben de.multijet yakıtı koklar ayrıca çok seridir de.iyi bir seçim yapmış olursunuz,temiz bulursanız sorunsuz olarak uzun süre kullanabilirsiniz.
  • Palio özellikle şehiriçi kullanım için çok güzel bir araçtır.Seri bir arabadır. sana tavsiyem yeni kasa olanlardan al (2005 ve üzeri) benzinli alacaksan 1.2 16V olanı tavsiye ederim.Dizel 1.3 multijet motorda çok güzel bir motordur.Ama euro dizel 3Ytl oldu olacak yani benzine iyice yaklaştı.Eğer çok yol yapmıyorsan dizele vereceğin parayla dizele göre daha donanımlı benzinli alabilirsin.karar senin.
  • kesınlkkle dizel düşünüyorum aslında 307 de fena değil

uzun yollardakı rahatsızlıkla dedıgınız olaylar nedır
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.