Şimdi Ara

FIAT MAREA ALACAĞIM YARDIIIIM (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
1
Favori
2.866
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: mendel50

BİNECEKSEN GÜZEL ARABA , AMA ALIR Bİ SÜRE SONRA SATARIM DERSEN 2. ELİ ÇOK ZAYIF HEMEN SATILMAZ TAKASTA DA DÜŞÜK SAYARLAR , ANCAK KONFOR GENİŞLİK FİLAN HOŞ BENCE HAA BİRDE ÖN LAMBALARIN İYİ AYDINLATMADIĞINI SÖYLEYENLER VARDI FORUMDA O PARAYA DOLU BİR ARABA ALMIŞ OLURSUN

+1907
  • quote:

Orjinalden alıntı: ortmeNN

mareayı kullanmayanlar kötülüyorlar nedense...
    2. eli zayıftır evet
    fiyat/donanım/konfor olarak değerlendirirseniz marae iyi bir seçenektir.
    ben mayıs ayından beri 2003 model 2.0 marea kulanıyorum çokta memnunum aldığımdan beri tık demedi.
    yedek parça konusunda sizi korkutmuşlar korkacak birşey yok kuş serisine bile hala çok rahat parça bulunuyorsa marea ya da çok rahat bulursunuz. ben marea kullanıpta parça sıkıntısı yaşayan birisine rastlamadım. marea kullananların memnuniyetlerini anlamak için DH mareaclub te yazılanları okuyabilirsiniz.

BU İFADE ÇOK İLGİNÇ OLMUŞ
  • MAREA al ama fiyatı çok.kendi arabamın degerinin düşmesini istemem ama şu anki piyasaya göre çok sayılır. banada alırken kimse tavsiye etmedi ama içime sindi aldım.1,5 aydır kullanıyorum.memnunum almak isteyen herkese tavsiye ederim. hemde alabilirsen Exclusive modelini al.o paraya temizinden rahat bulabilirsin.ilk başta buda yeter diyosun ama sonra öbür özellikleride olsa iyi olurmuş diyor.benimki liberty pişmam degilim ama Exclusive olsaymış daha iyi olurmuş gibime geliyor.ben 11750 ytl (tl)ye aldım.o zaman ytl di
  • size ilginç gelmesinin sebebi nedir
    quote:

quote:

2. eli zayıftır evet
    ben mayıs ayından beri 2003 model 2.0 marea kulanıyorum çokta memnunum aldığımdan beri tık demedi.
    yedek parça konusunda sizi korkutmuşlar korkacak birşey yok kuş serisine bile hala çok rahat parça bulunuyorsa marea ya da çok rahat bulursunuz. ben marea kullanıpta parça sıkıntısı yaşayan birisine rastlamadım. marea kullananların memnuniyetlerini anlamak için DH mareaclub te yazılanları okuyabilirsiniz.

• quote:

size ilginç gelmesinin sebebi nedir
    quote:

quote:

2. eli zayıftır evet

marea satışları binlerle ifade edilirken kuş serisi milyonlarla ifade ediliyor...
    bir araçtan ne kadar fazla olursa o kadar çok parçası olur mantık budur...

Arkadaş içinde söylemek istediğim birşey var.
    nedense italyanları almak istediğin zaman usta çırak kalfa mahalle bakkalı köşedeki kebapçı eş dost akraba alma der mani olur.
    ama birisi italyan almışsa iyi ki almışım der.

nereden mi biliyorum eski alfa kullanıcısıyım...

• evet size katılıyorum fakat yukarıda aracın üretimden kaldırıldığı için yedek parça konusu sıkıntılı olabilir gibi birseyler yazılmış. üretici firmanın 10 yıl yedek parça bulundurması gerekliliğinden bahsedilmiş bende buna istinaden enson yaznılmıyorsam 2002 de üretilen bi kuş serisini parçası bulunuyorsa son üretim yılı 2006 olan bir aracın da parçalarının çok rahat bulunabileceğiydi. yanılıyormuyum yoksa... belki tam olarak düşündüklerimi yazıma aktaramamış olabilirm
    quote:

Orjinalden alıntı: 10ur_1

quote:

quote:

quote:

2. eli zayıftır evet

marea satışları binlerle ifade edilirken kuş serisi milyonlarla ifade ediliyor...
    bir araçtan ne kadar fazla olursa o kadar çok parçası olur mantık budur...

Arkadaş içinde söylemek istediğim birşey var.
    nedense italyanları almak istediğin zaman usta çırak kalfa mahalle bakkalı köşedeki kebapçı eş dost akraba alma der mani olur.
    ama birisi italyan almışsa iyi ki almışım der.

nereden mi biliyorum eski alfa kullanıcısıyım...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ortmeNN -- 18 Ocak 2009; 19:24:56 >

• haklısınız sayın ortmenn.fiat en erken 2016ya kadar parça tedarik etmek zorunda.yıl 2009.
    7 yıl daha araca rahat binersiniz.sonra bunun yan sanayisi, stoğu ,çıkması derken bu iş daha 15-20 yıl gider.

yani parça olmamalı bence kafanızı karıştıran konu çünkü bu net bir olay.parçası var ve uzun yıllar varolmaya devam edecek.
    asıl mesele arkadaşımızın içine sinip sinmeyeceği....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ForteVeloce -- 18 Ocak 2009; 19:40:33 >
  • 2,5 sene weekend 1.6 elx kullandım sadece bakımdan bakıma servise giderdim. palio 1.6 ile aynı motora sahiptir. yedek parça ucuz vede boldur.
    bence araç temizse al
    ama hemen satacam dersen o kadar hızlı satılmıyor.
  • mareanın dışarıdada fanları çok brezilyada turboları üretiliyodu.
    Birde geçen sene arkadaş 97 ford scorpiosuna bile parça buluyodu istanbulda tabi bi tampon 300 400ytl idi
  • http://forum.donanimhaber.com/m_29147542/tm.htm

Forumda bir arkadaş 2004 modelini 12500'e bırakıyor.Verdiğim linke bakabilirsiniz.
  • Öncelikle ilgilerinize gerçekten teşekkür ediyorum. Cevaplarınız beni doğru karar vermem konusunda oldukça etkili oluyor.

Etrafımdaki onca "hayır, sakın bulaşma" sözüne karşı bu olumlu fikirler beni gerçekten şaşırttı. Fikirleriniz için teşekkür ederim. Aklıma iyice yattı Marea . Bu arda bir kaç Marea daha listede km si düşük fiyatı uygun ve temizini seçeceğim.

Birde 1998-20001 arası opel astra lar da var bu fiyat aralığında ama Marea'nın kmsi düşük ve modeli yeni
    Benim için ağırlık Marea da ançak çevremdeki herkeste aynı fiyat aralığındaki opel astra ları araştır diyorlar. Bu konu hakkında ne dersiniz?
    Opel Astra da seçeneğe dahil etmeli miyim? Denk gelen astraların km si oldukça fazla idi veya kaza boya oldukça vardı..
  • mesela ayırdıgınız bütçe 15 bın lıra olsa
    15 bın lıraya 2005 2006 az km yapmıs marea bulabılırsınız sanırım
    ama yıne 15 bın lıraya daha eskı bı model ve daha fazla km yapmıs bı astra bulabılırsınız burada tercıh sıze kalmıs..
  • quote:

quote:

quote:

2. eli zayıftır evet

10hour arkadaş açıklamış az çok , tartışma filan yaratmak değil amacım yanlış anlaşılmasın , sadece kuş serisinin üretimi biteli yıllar olmasına rağmen parça problemi olmamasından dolayı bu ifadeyi ilginç buldum , saygılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mendel50 -- 19 Ocak 2009; 14:23:53 >

• Merhaba getz14.Öncelikle seçiminiz için sizi tebrik ederim.Aldığınıza bir an bile pişman olmayacağınız bir araçtır Marea.33 aydır kulanıyorum,gayet memnunum.Şu an ihtiyaçtan solayı aracımı satışa çıkardım,fakat kendimi toplar toplamaz ilk yapacağım şey yine Marea almak olacak.Donanım olarak Exclusive daha doyurucudur,ama benim için çok farketmez diyorsanız Liberty de sizi tatmin eder.Aracımın satış linkini aşağıda veriyorum,bi bakın isterseniz.Araç hafta sonuna kadar Boluda,hafta sonundan itibaren ise Bilecikte olacaktır.Umarım Marea sahibi olur,bu ayrıcalığı siz de yaşarsınız

http://www.sahibinden.com/bolu_da_92_000_km_de_2004_model_marea_liberty-03WQQaXQQ11529753WQQpXQQdisplayitem

• quote:

Orjinalden alıntı: ömürmarea

Merhaba getz14.Öncelikle seçiminiz için sizi tebrik ederim.Aldığınıza bir an bile pişman olmayacağınız bir araçtır Marea.33 aydır kulanıyorum,gayet memnunum.Şu an ihtiyaçtan solayı aracımı satışa çıkardım,fakat kendimi toplar toplamaz ilk yapacağım şey yine Marea almak olacak.Donanım olarak Exclusive daha doyurucudur,ama benim için çok farketmez diyorsanız Liberty de sizi tatmin eder.Aracımın satış linkini aşağıda veriyorum,bi bakın isterseniz.Araç hafta sonuna kadar Boluda,hafta sonundan itibaren ise Bilecikte olacaktır.Umarım Marea sahibi olur,bu ayrıcalığı siz de yaşarsınız

http://www.sahibinden.com/bolu_da_92_000_km_de_2004_model_marea_liberty-03WQQaXQQ11529753WQQpXQQdisplayitem

bu arabaya bende kefilim. 1 ay önce ömür ankaraya geldiğinde kullanmıştım en son. elimde büyüdü kerata normal bir libertyden fazlası 600 tl mercekli farlar, 200 tl xenon kit, 250 tl pioneer teyp ve de gövde rengi tampon ve kapı çıtaları (ilandaki resim 3 ay önce çekildiğinden kapı ve tampon çıtaları boyalı halde değil. 1 ay önce ben boyadım)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi apojitsu -- 20 Ocak 2009; 13:04:21 >

• Mareaya kanma toyotadan şaşma
  • marea güzel araba ama fiyat kesinlikle fazla. 2005 lpg lisini arkadaş 13bine galeriye sattı bir hafta içinde de galeri 14500tl ye başkasına sattı. bu dediğim ağustos eylül civarıydı. şdi 15000 kesinlikle verme
    ben de arabamı alırken aynı hataya düştüm. insan sevdiği araba için pazarlık edemiyor. ben de arabayı beğendim ve sadece 250 tl kırabildim. halbuki bi sürü araba bakmıştım ve en az kırdığım 1000tl idi.
    aman dikkat
    ayrıca aldıktan sonra satmayı düşünmüyorsanız ki anlaşılan öyle liberty bi süre sonra kesmez, donanım şart
    ben de 2001 vectra comfort aldım. araba d sınıfı olduğu için donanım comfort olsa da fena değil. ama mesela direksiyonda derinlik ayarı yok sadece yükseklik var,elektrikli ayna var aynalarda rezistans yok, falan filan. kapı kolu çıta rengi falan önemli değil bence ama bu küçük ayrıntılar uzun süre binmek için kafa karıştırıyor. üstelik comfort ve elegance ın fiyatları da aynıydı.
    bi de araba temiz olsun 1000 tl fazla olsun diyenlere katılıyorum ben de sırf onun için astra corolla falan bakarken sırf içime sindiği için hiç bakmadığım bu arabayı aldım.
    umarım faydalı olmuştur, kolay gelsin

• quote:

Orjinalden alıntı: getz14

Hyundai getz hacim olarak küçük geldi. Bundan dolayı GENİŞ sedan bir araca ihtiyacım var. Çok pahalı olmayan ve donanımlı hoş güzel görünen bir araba nedir diye araştırdığımda bütün yollar marea ya çıkıyor.

Getz kullandığın ve memnun olduğuna göre Hyundai'ye karşı bir antipatin olması mümkün değil. O halde neden Elantra düşünmüyorsun. Marea'ya çıkan yolların hemen hepsi Elantra'ya da çıkar. Fiyat olarak Marea'dan biraz pahalı olabilir (gerçi senin yazdığın model ve km.yi o fiyata bulabilirsin) ama hem daha geniştir, hem de GLS'nin donanımı Marea'dan üstündür.

Yani Marea kötü araç değildir ama alternatifi yok değil.
  • Tekliif için teşekkür ederim ama alacağım marea şu an belli benim arabanın satılmasını bekliyoruz.
    Birde bu gün bir sçenek daha geldi. 2003 model Opel astra Elegance (sunroof lu tam donanımlı modeli)
    Km 130 binde 18500 istiyor. Sağ ön tampon boyalı. Trigel yeni değişmiş problemsiz olduğu söyleniyor. Tabi servise göstermek lazım bu fiyat nasıl tercih edilebir mi? Gerçi bu limite çıkamayabilirim ama birazdah zorlayabilirim belki.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi irer -- 21 Ocak 2009; 23:32:53 >
  • İşinize karışmak gibi olmasın ama 17.600 YTL ye dacia logan var sıfır kilometre dacia nın sitesini bir inceleyin derim eğer biraz daha paranız varsa bence sıfır araç alın karar sizin tabikide

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Razor Crest -- 21 Ocak 2009; 23:55:29 >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.