arkadaşlar öncelikle merhaba. Benim fiat linea marka aracım var. Üzerindeki orjinal teybin (blaupunkt) tuşlarının üzeri soyulmuştu ve çok çirkin gözüküyordu. Bende bursadan bir tanıdık vasıtasıyla yeni bir teyp getirttirdim. Fakat aracın şase koduyla teyp kodu uymadığı için teyp cancheck uyarısı verdi. Servise gittim sorunun çözülemeyeceğini, fakat teyp kafalarının ve cd ünitesinin komple diğer teybe takılabileceğini söyledi. Herneyse sorunum şu dün bu teybi a dan z'ye söktüm. Teybin tuş takımındaki sesi açan ve teybi açıp kapatan büyük düğme arkasındaki karta lehimli diğer tuşlar ise serbest. Acaba bu kartı sökmeden komple kafa kısmını diğer teybe taksam çalışır mı? Cd ünitesinide diğer teybe takınca uyumsuzluk problemi olur mu? Ben yapamazsam Ankaradan forumda bu işle uğraşan yardımcı olabilecek biri var mı? Şimdiden ilginiz için teşekkürler.
Kimse cevap vermemiş ben cevap vereyim. Linealardaki teybin kafası değişirken kafa içindeki kartta değişiyormuş yoksa uyumsuzluk yapıyormuş. cd ünitesinde herhangi bir problem yok hangisini takarsanız takın aynı model olması şartıyla uyum sağlıyor.
slm kafayı direk değiştir bir sorun olmaz ankarada ersin elektronik var orda serdar usta ile gorus o sana yardımcı olur 03123354332