Şimdi Ara

FİAT LİNEA 1.4 T-jet 120HP (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
7 Misafir (1 Mobil) - 6 Masaüstü1 Mobil
5 sn
50
Cevap
1
Favori
30.077
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
    evet sana katılıyorum aracın özellikleri cok ve parasıda iyi nasip olursa aracımı satar satmaz tjet düşünüyorum .rampalarda emekleyen cocuklar gibi yol gitmekten bıktım.hız sabitleyici ile yol aldıgında neden yakıt artıyo onu anlamadım
    sabit 90 a al git normalden daha az yakması gerekmezmi. 5. vites 90_100 arası hızlarda devir saati kaclarda oluyor bilgilerin için cok saol senin gibi tjet deneyimi olan insana ihtiyacım var
  • kalite kontrol K kullanıcısına yanıt
    Abi 6 vites olmasi tabi avantaj hic yoksa forsu olur ama suratte 10 km yakitta 1 bilemedin 2 kurus atar bravoyu bilmem ama lineada motorda sikintin olmaz ama dedigim gibi sirket bayan yada acemi kullandiysa tabiki sikinti olabilir esp var daha benim sayamadigim ozelliklerde var ben en begendigim blue me tel bagajda bile olsa sifir ses kaybi hopollorden aliyo hopollerden veriyo kimin aradigini gorebiliyon direksiyonda tek dugmeyle mesgule atip konusabiliyon

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sonercetinok S kullanıcısına yanıt
    Abi hiz sabitleyici ayni yolda 3 kere ayni yukle ayni hizda denedim arada 20 lira oynadi ben bilmem neden fazla yakiyo ama tecrubeyle sabit . belki yol bilgisayarina onceden yuklenmis devir bilgilerinden olabilir

• bende 2009 1.4 tjet emotion modeli var landirenzo marka lpg li.araç fiyatına göre bence çok iyi ve donanımlı bir araç.sakin kullanırsan çok fazla yakmıyor ve en önemlisi rampalarda falan çok iyi.
  • Arkadaşlar

2009-2010-2011 model yıllı Linea 1.4 turbo lar da 40000 km civarı 30.000 TL yani düşük km liler. Bunların km de oynama olabilir mi ?
    70000 km deki araçlarda motor yıpranma durumu nasıl olur ?

Yaklaşık 45000 civarı bir araç arıyordum ama Türkiye nin bu zaman ve sartların da kendimi riske atmamak için Linea da karar kılıyor gibiyim, yedek parça servis, ustasının her yerde olabilmesi gibi.

Önerir misiniz ? Yılda 10000 km ya yaparım ya yapmam.

Teşekkürler.
  • direksiyondan ve arabanin genel yapisindan anlarsin şirket araclari cok dikkat etmek gerek bende 2010 emotion plus var yok yok 62 bibde arac 7 eylulde afyina gittim geldim 90 hic gecmedim 70 tl yakti 460 km zate su anda 1 sahibinde 1 de arabam comda var satilik alan satmiyo bide 2010 en cok satan arabaydi

• quote:

Orijinalden alıntı: onaral

Arkadaşlar

2009-2010-2011 model yıllı Linea 1.4 turbo lar da 40000 km civarı 30.000 TL yani düşük km liler. Bunların km de oynama olabilir mi ?
    70000 km deki araçlarda motor yıpranma durumu nasıl olur ?

Yaklaşık 45000 civarı bir araç arıyordum ama Türkiye nin bu zaman ve sartların da kendimi riske atmamak için Linea da karar kılıyor gibiyim, yedek parça servis, ustasının her yerde olabilmesi gibi.

Önerir misiniz ? Yılda 10000 km ya yaparım ya yapmam.

Teşekkürler.

Pisman olmayacaginiz bir arac..Alan satmak istemiyor cunku ayni donanim ve teknik ozelliklere sahip C sinifi bir arac en az 10 bin tl daha pahali..hele dizel bir C sedan 15 bin liraya kadar fark atabiliyor..saglam bir arac,motoru 70 binde yipranacak bir arac degil elbette sadece yagi filtreleri zamaninde degisti mi bu cok onemli..turbosu da normal sartlar altinda oyle 100-150 binde bozulacak cinsten degil..Ancak kul yapisi tabii bilinmez misal; gecen haftalarda memlekete giderken birden aracimdan ses gelmeye basladi,anladim ne oldugunu donunce yaptirdim.57 bindeki aracimin sol arka poyra bilyasi bozuldu..kismet..93 binden 205 bin kmye kadar 7,5 yil palioya bindim hem de 99 model bir defa poyra bilyasi degisme ihtiyaci olmadi..bu araclarda genel olarak parca sikintisi yasanmiyor ancak bazi motor mekanik aksam parcalari zorluk cikarabilir..misal tamirciye gittim ilk defa arka freni absli disk olan linea gordum dedi..arka fren balatasinin orjinalini o an o sanayideki parcacida bulamadim ACDelco marka aldim bende..Opar orj.fren balata tk 170 tl.. on 75 tl opar,arka acdelco 35 tl fren balatalari,80 tl poyra bilyasi ile beraber..iscilik 60 toplam 250 tl..2 sene onceyse hava filtre 55,buji 130,polen 30,yag filtre 15 tl civariydi..Bu fiyatlara binilebilecek ender arabalardan..

• Teşekkürler, fikrim bir kat daha kalıcılaştı. Muhtemelen 1.4 iyi birtane kış ayına fiyatlar birazda düşünce alacağım.
  • volkan_kolay kullanıcısına yanıt
    Pardon da jetta ne platformu üzerine kuruldu? Sana göre B dir ama firma c diyorsa da C dir saygı değer abim..
  • Selam arkadaşlar 2010 1.4 tjet motor 50 bin km de dinamik paket almayı düşünüyorum.Lpg yok yakıtı bni üzer mi çok arıza çıkarmı? Fiyat kaç bin eder? Boya 2 çamurlukta var. Tavsiye eder misiniz ?

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.