Şimdi Ara

Fiat Linea 1.3 multijet lounge almak istiyorum (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
0
Favori
3.341
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Linea almanız daha mantıklı. 60 bine bulacağınız dizel egea ya perttir ya da km düşürülmüştür.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 1.4 egeaya ne dersiniz bilmiyorum ama 65 bine orta paket egea gayet iş görür bence. Tabi lpg si falan biraz masraf.
  • yazık valla konfor filan yok o arabada linea linea diye ölüyonuz. adam linea 1.3 makyajlı kasadan megane 2 boş pakete biniyor benim arabamdan çok daha iyi konforlu diyor :D :D model yılı düşük olacak tek artın o düşün yani megane 2 renonun 2003 yılında ürettiği araba. benim gözümde kalas gibi araba linea dayımın vardı bi bindim hiç hoşuma gitmedi
  • ben şahsen 12-13 focuslara yönelirdim..
  • 2013 1.6 ltz paket 6 ileri tam otomatik şanzımanlı cruze düşünmez misiniz?

araç hem c sınıfı hemde opel astranın aynısı(iç mekan ve dış kabuk hariç)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Longue paket linea kullanan adamlardan korkma. Bunlar arabasına gözü gibi bakar. Yukarıda da yazdım biniciysen al. Memnun kalırsın. Millet linea diyince şirketlerin kullandığı boş paketler aklına geliyor. 1.6 olanın kullanıcısı olduğum için gözüm kapalı tavsiye edebilirim. 120 bin km de şuan. Araç içinde çıt ses yok. Sadece arkada ki çocuk koltuğundan ses geliyor bozuk yollarda bile. Birde rampada ani gazlamalarda sol diz önünde ki bozuk para kutusunun oralardan titreşimli bir ses geliyor, motor devrini alınca kesiliyor. Elektrikli bel desteği düğmesinin konumu sıkıntılı. Kolçak, el freninin üstünde kalıyor. Alışınca problem olmuyor ama ilk binenler el frenini indirirken savaş veriyor. Buna karşılık kolçak yüksek ve dirseğinizi koyup direksiyonu da tutabiliyorsunuz ve uzun yolda çok dinlendirici oluyor. Dijital klima uzun yolculuklarda muhteşem bir şey. İstanbuldan 28 derece ile çıkıyorsunuz, abantta hava 10 dereceye düşüyor ama arabanın içi hep 22 derece. Kimse yanıyoruz, üşüyoruz demiyor.
    Biniciyseniz longue paket linea alın derim.

• quote:

Orijinalden alıntı: volkjn

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Akşam akşam iyi güldürdün. 1.6 multijet lounge plus veya emotion plus bir linea , 301 ni elyse sini deler geçer. Aveoyu hiç bahsetmiyorum bile
  • Toyota auris aldım arkadaşlar teşekkürler herşey için :)

• Ronades R kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun kazasız belasız

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ronades R kullanıcısına yanıt
    Hayirli olsun guzel karar vermissiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shiro Battousai

ben şahsen 12-13 focuslara yönelirdim..
    +1

linea gibi ucube 5 para etmez bir araca 60 bin yazık günah 5-6 yaşında focus 2 yaşında linea nın içinden geçer yazık o paraya birkaç seneden birşey olmaz temiz olsun kazası sıkıntısı olmasın yeter bence focus bakın
  • AsiretinMarjinalCocugu kullanıcısına yanıt
    aynı motor değilmi,aynı yakmazmı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • sharkemre kullanıcısına yanıt
    Focusun tavanında tutamak bile yok. Arka koltukta yolculuk işkence. Kapkaranlık iç mekan. Motor 120binde enjeksiyon istiyor. 80 binde şanzıman volan istiyor. İki arkadaşımomda başına aynı problemler geldi tesadüf olamaz. Biri turbodan yolda kaldı. Direksiyon kaplaması tarla oldu ikisinde de. Üçüncü arkadaşım ilave kılıf taktı onları görünce. Tipi güzel ama ona lafım yok.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.