Şimdi Ara

Fiat egea sedana zam yaptı.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
403
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Fiat fiyat listesine baktım sadece egea sedana zam yapmışlar.Easy donanım 1000 tl zamlanmış.Başka fiat aracına zam yok.Hayırlı olsun ülkeme.Bu araç ilk tanıtıldığında 48 civarıydı.

Bi fiyat listesine bakın bir egea kadar araç 80000 tl olur mu ya?

[simage][/simage] Fiat egea sedana zam yaptı.

Dolar arttığı sürece yeni zam haberleriyle burada olacağız.

• Satılan modellerin çoğunluğu Easy paket zaten.
    Şirketler 80 bine Egea alacağına Focus, Astra sedan gibi araçlara yöneliyor.
    Tamam yerli üretim ama bu araç da Civic gibi fiyatını haketmiyor.
    Cerato, Elantra var. En kötü ihtimal borca girerim Megane 4 sedan alırım.
    Yine de Egea sedan almam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Easy 1.3 mjet ve 1.6 Otmatik lounge alınır.Diğerleri çöp
  • zaten bu fiyatlarla alanlar oldugunu sanmıyorum sahibinden de 6-7 bin tl indirimle satılıyor en az. Zaten bayilerde de benzer durum var. O fiyatlar genelde sıfır faizli kredi alanlar için geçerli oluyor
  • yine bir egea dövme konusu, eleştiri değil resmen marka/modeli kötülemek, bir araba 1000 tl zam yaptı diye konu açılması saçma, amaç bazı marka modelleri ortaya sürüp millete küfür ettirip tatmin olmak, artık ben bunu anlıyorum her gün egea konusundan (golf bitti egea başladı)
    80 bine egea mı olur deniyor, emsalleri 100 bin olunca 80 bin çok değil, egea c segment bir modeldir focus gibi golf gibi astra gibi, sizin istemenizle segment belirlenmiyor, ama bunu anlamak istemeyen vatandaşlar var, artık ne garezi varsa..? ısrarla sürekli satılmıyor satamayacak, alanlar enayi gibi laflarla kendilerini tatmin etme ihtiyacı duyanlar var, hayal dünyanızdan çıkında satışlara bakın, şirketler alıyor deyip durmasın kimse, bireysel müşteri kadar şirket mi var bu memlekette komik olmayın... egea satıyor, beğenmiyorsanızda abuk sabuk yorumlar yaparak çamur atmayın bu kadar alan kişiyi de aptal yerine koymayın bir tek siz akıllıymışsınız gibi.

• fiat bireysel kullanıcı arabası değil zaten, hangi aracını daimi yaptı ki egeayıda 10 sene satıp sonra fiat dalavere sedan çıkarırlar 500l kullanıcısıyım bakalım fiat 500l yi ne zaman bitirecekler, egea sw çıkması tam saçmalık soğuş bile golf sw getiremez satamazken sw senin neyine ?

egea sedan hb 10 sene sw nun max 5 senesi var sonra tedavülden kalkacak.

fiatı seviyorum ama durum bu egea alsam sw alırım ama oda alınmaz kalkacak nasıl olsa.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mazda Motor Corporation -- 6 Ekim 2016; 21:05:26 >
  • zamı bozan sedan

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kia Rio Sedan vs. Fiat Egea ???
    9 yıl önce açıldı
    TOYOTA RAV4'e makyaj
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.